با سلام من پیش دانشگاهی رشته تجربی هستم و نیاز به یه مشاور خوب و قوی دارم که هم بم برنامه بده و هم نحوه درس خوندمو ارزیابی کنه .
ممنون میشم کمکم کنید .![]()
با سلام من پیش دانشگاهی رشته تجربی هستم و نیاز به یه مشاور خوب و قوی دارم که هم بم برنامه بده و هم نحوه درس خوندمو ارزیابی کنه .
ممنون میشم کمکم کنید .![]()
س دوست عزیز اگه واقعا نیاز داری خودت نمیتونی کنترل کنی برنامتو و هزینشو داری افرادی مثل نیکخو ودکتر افشار ودکتر جعفر قلی و دیبازر هستند و امثال اینا یکیشونو که سرش خلوت تره انتخاب کن زیادم درگیر حاشیه نشو مشاور کار خاصی نمیکنه منم اوایل فک میکردم واقعا لازمه که فهمیدم همین انجمن کارمو راه میندازه حتی موقع بیکاریم صوت های آقای افشارو گوش میدم که مفیده خیلی هاش' درضمن تو همین انجمن ما بچه های تاپی داریم و همچنین مشاورای خوب از جمله آقا سعید که کارشونو قبول دارم به شخصه و رتبه های برتر گل' انجمن میتونی ازشون کمک بگیری بدون هزینه موفق باشی!?'![]()
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
سلام
مشاور خیلی مهمه، به نظر من نباید با کسی که هنوز کنکورشو نداده درباره مشاور نظر خواهی کنی، من خودم این اشتباه رو کردم و اول اول فکر میکردم مشاور اصلا لازم نیست چون ترازام خوب بود حدود 7800 ...بعد توی برنامه ریزی به مشکل برخوردم و مشاوره برداشتم با یه مشاور صدا و سیما هم برداشتم، خیلی بد بود طی سه ماه حسابی نا امیدم کرد، ترازمم خیلی افت کرد.
مشاوره بعدیم خیلی خوب بود، چندتا از بچه های مدرسمون که رتبه های خیلی خوب آورده بودن معرفی کردن، برنامه خیلی خوب و حساب شده میداد، از نظر روحیم جمع و جورم کرد در حدی که آخرا به فکر بهشتی بودم. ولی رتبه ام شد 181 نتونستم بیارم.
بهترین کسیی که میتونه درباره خوب بودن مشاور نظر بده دانش آموزایی هستن که با یه مشاور کار کردن و نتیجه گرفتن. این که طرف تو تلویزیزیون خوب حرف میزنه اصلا ملاک نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)