سلام
با توجه به اینکه در زمینه هایی که گفتی یه چیزایی سرم میشه این توصیه هارو میکنم.
1-رفتن به رشته ریاضی و گرفتن تحصیلات آکادمیک مرتبط با برنامه نویسی.
تجربه شخصی بنده نشون داده که بعضی از کار ها یه زمان محدود داره مثل موبایل فروشی بنده دوتا از دوستانم در این زمینه فعالیت دارن و الان ورشکست شدن اویل حدود 7 یا 8 سال پیش که بحث موبایل داغ شد این کار یکی از پولساز ترین کار ها بود الان دیگه اکثرا مردم در این زمینه آگاه شدن و کمتر برای نصب برنامه یا تغییر رام یا روت کردن گوشی یا خیلی از خدمات دیگه به سراغ موبایل فروشی میرن و اون تعداد اندک که میرن هم بین هزاران موبایل فروشی تقسیم میشن کلا میگم این شغل دیگه شغل نمیشه.
حالا این حرفا رو زدم که این رو بگم با توجه به وضعیت اندروید که الان دیده میشه فردی با نوشتن یه کتاب ساده 100 میلیون به جیب میزنه و ایده خاص یا توانایی خاصی نداره قطعا قابل پیش بینیه که این وضعیت زیاد دووم نمیاره(زیاد که چه عرض کنم کمتر از دو سال) و بعدش گروه ها و شرکت های مختلف روی کار میان و با نوشتن برنامه های کاربردی و مفید جای رقابتی برای شما نمیزارن و شما ناک اوت میشی
حالا چاره چیه؟شما اگر تحصیلات مرتبط داشته باشی بعد از اینکه وضعیت اینطوری شد میتونی به استخدام این شرکت ها در بیای و ادامه فعالیت بدی و اگر صرفا کار شما تجربی باشه کار به جایی نمیبری.(درضمن اینده اندروید قابل پیش بینی نیست اگر شما تحصیلات آکادمیک مرتبط با برنامه نویسی داشته باشی دیگه مهم نیست چه سیستم عاملی روی بورس باشه و شما راحت میتونی کارت رو در قالب شرکت ادامه بدی)
اینده وب قابل پیشبینی تره و اگر مردم حجوم نیارن به این رشته قابل تضمین تا حدود 10 ساله.
2- توصیه دوم من کنار گذاشتن این درامد هنگفت ولی زودگذر و نگاه کردن به اینده شغلی خوب با امنیت شغلی مناسب.