خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

کمک در مورد تطبیق واحد ها

بچه ها من با دوستم رفتیم برای تطبیق واحد ها جهت دیپلم مجدد ولی توی مدرسه یارو میگه همه واحد های سوم به جز تاریخ و آمار رو باید بگذرونی.
      من چه مدرکی میتونم بهش نشون بدم که ثابت کنم میشه درس های دینی و ادبیات و عربی و زبان رو از ریاضی به تجربی تطبیق زد ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه کسی لینکی از آئین نامه ای چیزی ( معتبر ) قرار بده ممنون میشم.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. تو آموزش و پرورش باید تطبیق بزنین نه مدرسه... منم همین مشکل رو داستم. بخشنامه رو نشونشون دادم حل شد

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

5. Top | #5
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم یه سوال دارم در مورد دیپلم مجدد:
      من رشتم ریاضیه و میخوام دیپلم تجربی بگیرم.
      1-حسابان رو میشه تطبیق زد و نمرش رو برای ریاضی تجربی ثبت کرد؟
      2-ریاضی تجربی آیا نمرش تاثیر داده میشه تو کنکور ریاضی یا مثل زمین و زیست بی تاثیره؟ اگه نمرمون توش پایین باشه مشکلی پیش میاد؟
      دوستان راهنمایی کنید اگه مهمه که بدون خوندن نرم سرجلسه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asemoon نمایش پست ها
      سلام. تو آموزش و پرورش باید تطبیق بزنین نه مدرسه... منم همین مشکل رو داستم. بخشنامه رو نشونشون دادم حل شد
      تو اداره تطبیق زده شده ولی نوشته نشده که میشه اون دروس عمومی رو تطبیق زد یا نه. مدرسه میگه که نمیشه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببخشید این فونت خاصی باید براش نصب بشه ؟؟؟ میشه آدرس صفحش رو هم بدین ؟ خیلی ممنونم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      تو اداره تطبیق زده شده ولی نوشته نشده که میشه اون دروس عمومی رو تطبیق زد یا نه. مدرسه میگه که نمیشه
      یعنی تو فرم تطبیق جلوی دروس عمومی خالیه یا نه؟
      اگه مدرسه میگه کلا نمیشه این آئین نامه رو نشونشون بدین و از آموزش و پرورش یه نامه بگیرین... اگه هم نشد برین یه مدرسه دیگه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یعنی تو فرم تطبیق جلوی دروس عمومی خالیه یا نه؟
      اگه مدرسه میگه کلا نمیشه این آئین نامه رو نشونشون بدین و از آموزش و پرورش یه نامه بگیرین... اگه هم نشد برین یه مدرسه دیگه
      توی فرم تطبیق همه دروس سال سوم تجربی رو نوشته حتی تاریخ و آمار. مدرسه میگه میتونی تاریخ و آمار ور تطبیق بزنی ولی دروس عمومی رو نمیتونی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید این فونت خاصی باید براش نصب بشه ؟؟؟ میشه آدرس صفحش رو هم بدین ؟ خیلی ممنونم
      نه فونت خاصی نمیخواد. خواهش میکنم
      مرکز سنجش آموزش و پرورش>بخشنامه های کلیدی واحد آیین نامه ها>4_نظام قدیم سالی واحدی(1_3_3_5)>دستورالعمل نحوه اخذ گواهینامه پایان دوره متوسطه(دارای معدل)برای افرادی که قبلا"در دوره متوسطه تحصیل کرده اند"

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      توی فرم تطبیق همه دروس سال سوم تجربی رو نوشته حتی تاریخ و آمار. مدرسه میگه میتونی تاریخ و آمار ور تطبیق بزنی ولی دروس عمومی رو نمیتونی
      بله همه ی دروس رو مینوسه، ولی باید از آموزش و پرورش بخواین عمومی ها رو تطبیق بزنه... تطبیق هم فکر کنم اینجوریه که نمره اون درس رو جلوش مینویسن...
      من خودم از آموزش و پرورش یه نامه خطاب به اون مدرسه گرفتم با این محتوی که دروس عمومی رو برام تطبیق بزنن با مهر و امضا. اونا هم قبول کردن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m40 نمایش پست ها
      منم یه سوال دارم در مورد دیپلم مجدد:
      من رشتم ریاضیه و میخوام دیپلم تجربی بگیرم.
      1-حسابان رو میشه تطبیق زد و نمرش رو برای ریاضی تجربی ثبت کرد؟
      2-ریاضی تجربی آیا نمرش تاثیر داده میشه تو کنکور ریاضی یا مثل زمین و زیست بی تاثیره؟ اگه نمرمون توش پایین باشه مشکلی پیش میاد؟
      دوستان راهنمایی کنید اگه مهمه که بدون خوندن نرم سرجلسه
      1. خیر،حسابان رو نمیشه تطبیق زد و باید ریاضی تجربی رو امتحان بدین
      2. خیر،نمره ی ریاضی تجربی تاثیری تو کنکور ریاضی نداره

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله همه ی دروس رو مینوسه، ولی باید از آموزش و پرورش بخواین عمومی ها رو تطبیق بزنه... تطبیق هم فکر کنم اینجوریه که نمره اون درس رو جلوش مینویسن...
      من خودم از آموزش و پرورش یه نامه خطاب به اون مدرسه گرفتم با این محتوی که دروس عمومی رو برام تطبیق بزنن با مهر و امضا. اونا هم قبول کردن
      خیلی ممنون. ببخشید شما چطور میتونین این آئین نامه رو باز کنین؟؟ آیا توی فولدر فونت هاتون IranicLotusBold دارین ؟؟؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون. ببخشید شما چطور میتونین این آئین نامه رو باز کنین؟؟ آیا توی فولدر فونت هاتون IranicLotusBold دارین ؟؟؟
      نه ندارم. فرمت فایل pdf هست،با Adobe reader باز میشه برای من

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن