افرادی که اطلاعات کامل دارن و از نزدیکانشون هستن افرادی که این رشته رو خوندن اینجا درامد ماهانه یک بینایی سنج رو بنویسن چون اطلاعات عموم نسبت به این رشته کم هست.......ممنون
افرادی که اطلاعات کامل دارن و از نزدیکانشون هستن افرادی که این رشته رو خوندن اینجا درامد ماهانه یک بینایی سنج رو بنویسن چون اطلاعات عموم نسبت به این رشته کم هست.......ممنون
بستگی به محل کارت داره..من رفتم محل کارشونو ازنزدیک دیدم..فیزیوتراپی درآمدش بیشتره! ولی خب برای مثال من فقط یک روز عصررفتم ازس6عصر به بعد اپتومتریست اومد و همون حین 10نفرمنتظرنشسته بودن بجزاونایی که سرنوبت بودن ویزیت پارسالش هم 25بود آزاد حساب میکنن دفترچه قبول نکردن! بجز بیمارستان و مراکز درمانی که میتونی کارکنی... حداقل درآمد ماهیانت تو یه شهرکوچیک ماهانه 3 میلیون تومان و درشهرهای بزرگ طبیعتا" بالای 3 تومن هست.. درکل با درآمد بیمارستان بین 5ت درشهرهای کوچیک و بالای 4-5 تومان یا همین مقدار درشهرهای بزرگتر و تراز اول!
درآمدش عالیه
خودگ عینکی ام چندروز پیش رفتم درستش کردم درآمدشو پرسیدم گفت فقط مدرکش 5میلیون تومان درآمد داره ار نفر معاینه کنی 10هزارتومان مال خودتا و هر عینک درست کنی 15تومنش مال خودته
کافیه روزی 5عینک و 35 نفر معاینه کنی درآمدت میشه بالای 12میلیون
ازاد این رشته رو نداره. سراسری ها دو سه تا یونی بیشتر ندارن. پس مسلما در امد خوبی خواهد داشت
بر می خیزم!
سلام من 28 سالمه میخوام بینایی سنجی بخونم آیا از لحاظ سنی برای اشتغال دچار مشکل نمیشم؟؟؟ سوالم مرتبط با درآمد بینایی سنجی نیست ولی خواهشا جوابمو بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)