چگونه؟؟؟؟؟...
هر راه حلی دارید بگی لطفا واقعا خلی کندشدم من وهمین کند بودنم هم باعث میشه نتونم به برنامه هام عمل کنم,وهمش عقب باشم .گفتم شاید ان مشکلو بچه های دیگه هم داشته باشن
چگونه؟؟؟؟؟...
هر راه حلی دارید بگی لطفا واقعا خلی کندشدم من وهمین کند بودنم هم باعث میشه نتونم به برنامه هام عمل کنم,وهمش عقب باشم .گفتم شاید ان مشکلو بچه های دیگه هم داشته باشن
...
اگر کسی قبلا این مشکلو داشته وتونسته حلشکنه یا مطلبی در این باره داره اینجا مطرحش کنه تاهمه استفاده کنن ممنون ازکسایی که قراره کمک کنن
...
یادگرفتن تندخوانی مثه تیز کردن اره برا بریدن درخت اول اره رو تیز کن بعد شروع کن دکتر سید و عباسمنش تندخوانی شون خوبه
بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نكرده اي بيشتر افسوس مي خوري تا بابت كارهايي كه كرده اي. بنابراين، روحيه تسليم پذيري را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن.
مارک تواین
دوستان توجه کنید که مدل خوندن هر کسی فرق داره. شاید شما آروم میخونید و تعداد دوراتون کمتر بقیه هست ولی خب خوب نتیجه میگیرید. اول باید ببینید با این مدل خوندن نتیجه میگیرین یا نه.
بعدش بار اول معمولا همیشه بیشتر طول میکشه پس با حوصله بخونید و نگران نباشید.
نکته مهمی که باید توجه کنید اینه که مرور رو با فاصله نزدیک انچام بدین تا مطلب توی ذهنتون تثبیت شه. اینجوری دو ماه دیگه که خواستین دوباره بخونیدش دیگه زیاد طول نمیکشه.
همچنین بار دوم یا سوم که میخونید زیر مطالب مهم خط بکشین یا اگه به خلاصه نویسی عادت دارین خلاصه کنین برا بعدا.
ولی کلا به خودتون و روش خوندتون اعتماد کنید بالاخره هر کسی یه روشی داره و آدما با هم متفاوتن.
سعی کتید آروم آروم سرعتتون رو ببرین یالا نه یه دفعه ای...
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)