زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
دوست عزیز من کامنت های قبل رو نخوندم و میخوام بگم :
دوست عزیز شما یه کتاب پیدا کن که مشابهت داشته باشه
کنکور یعنی همین که مشابهعت نداشته باشه
الگو بهت یاد میده چجوری مسائل رو حل کنی .
سوالای سخت واسه آماده کردن ذهن در کنکور
اگه قرار بود کتابی سوال مشابه کنکور داشت که همه صد میزدن فیزیک کنکور رو![]()
بابا فیزیک گاج نقره ای که فوق العادس به نظر من، اصلا هیچ ایرادی در اون نمی بینم، خیلی هم باهاش موفق بودم و همیشه درصد فیزیکم اونی شده که میخواستم، اونم چه خواستنی،من که گاج رو بهتون پیشنهاد میکنم، به حجمش هم توجه نکنید، هرچی بیشتر تست حل کنید، دستتون بیشتر راه میوفته.
?
سلام دوست عزیز
ببین داداش کتاب های فیزیک الگو سطحشون بالاست و تقریباً میشه گفت در سطح کنکور سراسری نیست ، کتاب های الگو برای کار بیشتر هستند تا داوطلب به آمادگی بیشتر در درس فیزیک برسه ، شما برای یادگیری میتونی از کتاب گاج استفاده کنی و برای کسب درصد نجومی! تست های مفهومی و قوی کتاب الگو رو بزنی ...
موفق باشی
اول گاج رو بخون...نمیدونم چرا بچه ها هنوز شروع نکرده میرن سراغ منابع خیلی سطح بالا...همین گاج رو بگیر استفاده کن و روش مسلط باش....اگه وقت شد الگو هم بزن...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
الگو کتابی که هیچکی نمیتونه همین جوری بعد خوندن کتاب یا جزو بره از روش تست بزنه.اول اول باید به سطح خودتون نگاه کنید که چه جوری هستین اونوقت برید ابی کانون یا گاج بگیرید.بعد از این که رو این کتابا مسلط شدین برید تست الگو کار کنید که تست های سنگین و مفهومی هستن.برای هر دانش اموزی الگو توصیه نمیشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)