خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سوال در مورد برنامه راهبردی قلم چی

دوستان من زیاد به برنامه های قلم چی آشنا نیستم
      دوستم امروز برنامه راهبری قلم چی رو داده به من میگه با این بخون
      میشه در موردش توضیح بدین ببینم چیه؟؟
      چطوریه؟؟
      خوبه یا بده؟؟
      میتونم باهاش برم جلو؟؟؟
      لطف میکنین اگه توضیح بدین

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برنامه کانون حول محور 2 هفته یکبار میچرخه
      برای هردوهفته سر فصل دروس مشخص هست و مباحثش نوشته شده , ددروس رو بین 2 هفته پخش کنین , سعی کنین هفته اول رو به اختصاصی ها و هفته دوم رو هم بیشتر به عمومی ها مثل معارف اختصاص بدین , در پایان هفته دوم هم جمع بندی دروس مطالع شده رو داشته باشین
      باز هم سوالی بود مطرح کنین دوستان در حد توان پاسخگو هستن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منی که تو قلم چی نیستم میتونم از این برنامه استفاده کنم؟؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط navid saleh نمایش پست ها
      منی که تو قلم چی نیستم میتونم از این برنامه استفاده کنم؟؟
      بله , خیلیا هستن که بنا به هردلیلی نمیتونن ثبت نام کنن , و برنامه کانون رو معیار قرار میدن برای خودشون , با همون برنامه پیش برین , سوالاتش هم میتونین از همین فروم یا از سایت های دیگه تهیه کنین و توی خونه برای خودتون ازمون برگزار کنین

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه سوالم این که اومده سال سومو از 23 بهمن شروع کرده و به خاطر این حجمش زیاد شده البته من برنامه زمستانو دارم که تا 10 مهر تو تابستون سال سومو تموم کردن ولی من نخوندم تو تابستون
      اینجا تکلیف چیه؟؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سال سوم از 23 بهمن شروع میشه خیلی صفحاتش زیاده به احتمال خیلی زیاد نتونم این برنامه رو اجرا کنم
      مثلا 47 ص فیزیک 48 ص ادبیات 52 ص دینی
      اینا خیلی زیاده به نظرم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط navid saleh نمایش پست ها
      یه سوالم این که اومده سال سومو از 23 بهمن شروع کرده و به خاطر این حجمش زیاد شده البته من برنامه زمستانو دارم که تا 10 مهر تو تابستون سال سومو تموم کردن ولی من نخوندم تو تابستون
      اینجا تکلیف چیه؟؟
      من برنامه امسال رو ندارم , ولی روال برنامه کانون اینطوریه که پیش رو طبق سال تحصیلی جلو میره , سال دوم و سوم رو هم زوج درس کرده تا دانش اموز به اختیار خودش انتخاب کنه و بره جلو البته باستثنای زیست که ترکیبیه , و پیشنهادم اینه که شما بین زوج درس ها برای ترم اول سال سوم رو انتخاب کنین چون وقت زیادی برای مطالعه خواهید داشت از ترم دوم هم سال دوم رو مطالعه کنین چون زمان کمی برای مطالعه دارین

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      من برنامه امسال رو ندارم , ولی روال برنامه کانون اینطوریه که پیش رو طبق سال تحصیلی جلو میره , سال دوم و سوم رو هم زوج درس کرده تا دانش اموز به اختیار خودش انتخاب کنه و بره جلو البته باستثنای زیست که ترکیبیه , و پیشنهادم اینه که شما بین زوج درس ها برای ترم اول سال سوم رو انتخاب کنین چون وقت زیادی برای مطالعه خواهید داشت از ترم دوم هم سال دوم رو مطالعه کنین چون زمان کمی برای مطالعه دارین
      ممنون فعلا که سوال ندارم بزارین بیشتر بررسی کنم باز اگر سوال داشتم مزاحمتون میشم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن