سوال متداول خیلی از کنکوری ها با معدل کم این روزها در مورد مصوبه ترميم نمرات كتبي نهائي
چشم مان به این اجرایی شدن ترمیم معدل از اول هم آب نمیخورد
مستنداتش هم از شهریور در سایت گذاشتم ... و حالا با دریافت کد سوابق تحصیلی برای تاثیر 25 درصدی کنکور این حداقل امید هم کور شد و رفت تا کنکور 96 شااااید ...
از طرف خودم دلم برای کنکوریها می سوزه که چرا انقرد راحت موش آزمایشگاهی شدند و با احساسات آنها بازی شد ...
قسمتي حرف های خودم در اولين روز شهریور كه الان سبز شد
"" جای این سوال ها از این مسئول گرامی خالیست که آیا می توان در خلال تمرکز به روی امتحانات نوبت اول دانش آموزان چهارم متوسط در دی ماه از آنها امتحان نهایی سوم برای طرح ترمیم معدل هم گرفت ؟
اگر امتحانات نهایی مجدد (ترمیم معدل) در خرداد 95 برگزار شود ، با در نظر گرفتن زمان تصحیح اوراق و وقت اعتراض نمرات و ... آیا می توان نمرات را به موقع به سازمان محترم سنجش ارسال کرد، تا با تراز بندی و نرمالاسیون تاثیر n درصدی ریز نمرات کتبی نهایی را مشخص کرد ؟ اگر پاسخ بلی است ، پس چرا تایید نمرات نهایی کنکوری ها هرسال چندماه زودتر از ثبت نام کنکور سراسری اتفاق ميفته؟ ""
پرونده ویژه تابستان :
ابهامات و سوالت اجرای طرح ترمیم معدل نهایی سوم دبیرستان از زبان استاد افشار مشاهده کنید
ترمیم معدل نهایی برای کنکوریها
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش توسط Unknown Soldier : 01 بهمن 1394 در ساعت 11:59
زنگ زدم ب اقای قاسمی مسئول ترمیم معدل یکی برداشت گفت قاسمی نیستش. بعد مثل حیون وحشی هی میگفت بگو ببینم شماره مارو از کجا اوردی
اگه اجرا بشه که خوبه معدل 20 کجا این معدلی که به خاطر بیماریم داشتم کجا, معدل 20 نهایی خیلییی اسونه
نتیجه نهایی رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری این میشود که چون در ماده ۱۰ قانون سنجش دانشجو اجرای قانون مشروط به محقق شدن شرط موجود در تبصره ۵ ماده ۵ یعنی وجود سابقه تحصیلی داوطلبان – سابقه سه سال آخر نه فقط سال سوم – شده است بنابراین بند ۲ مصوبه شورای پذیرش دانشجو خلاف قانون است و تا زمانی که سابقه سه سال آخر مطابق استانداردهای قانونی وجود نداشته باشد امکان اعمال معدل در کنکور وجود ندارد .
خدارو شکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)