خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم بهتره واسه مطالعه؟؟

رأی دهندگان
    103. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • فاگوزیست

36 34.95%
    • همایش عمارلو

43 41.75%
    • کتاب زیر ذره بین خانه زیست شناسی

24 23.30%
    صفحه 8 از 18 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 257
    1. Top | #106
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed96 نمایش پست ها
      نه دوست عزیز مچ گیری چیه؟ من خواستم بگم دکتره فقط همین در ضمن بگم این نامردا هیچکدومشون به فکر بچه ها نیستن همین شیمی کاربردی فردوسی میخونم سال اولم هست
      پس از خودمونی دیداش ...

2. Top | #107
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مخلصم نام کاربریم رو عوض کردم قبلا ali96 بود

3. Top | #108
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مخلصم نام کاربریم رو عوض کردم قبلا ali96 بود
      کلن انگار اهل تشکر و نقل قول نیستی ؟!؟

4. Top | #109
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خخخ نه من چون با گوشی میام این میره رو حالت موبایل قسمت تشکر و ایناش حذف میشه

5. Top | #110
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خخخ نه من چون با گوشی میام این میره رو حالت موبایل قسمت تشکر و ایناش حذف میشه
      پس اون یک نفری هم که ازش تشکر کردی،
      بـــــاید خـــــــــــــــیلی خوش اقبال باشه، که افتخار این یه دونه تشکرو یافته

واقعن سعادت از این بهتر هم میشه

6. Top | #111
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Adam Hart نمایش پست ها
      عالیه
      به شدت راضیم از این کتاب
      بی زحمت میشه دو سه تا عکس از بعضی صفحات کتاب بذاری ببینیم چجوریه؟

7. Top | #112
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اونم بنظرم با کامپیوتر یبار رفتم دستم خورد خخخخ

8. Top | #113
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad17 نمایش پست ها
      فاگوزیست 2و3و پیش ،یعنی هیچ کدوم خوب نیست؟
      نمیشه گفت خوب نیست
      چون حتی یه ساعت خراب روزی 2 بار ساعت درست رو نشون میده
      اگه بخوای فاگو بگیری اولا وقتت واسه خریدش هدر میره (اگه از خودشون بخری کم کمش1 - 2 هفته )
      یه جلدشو بخونی روال کار ترکیبشون دستت میاد و میتونی بیشتر از خود فاگو نکته در بیاری اما احتمالا اخرش متوجه میشی وقتتو هدر دادی

9. Top | #114
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed976 نمایش پست ها
      بی زحمت میشه دو سه تا عکس از بعضی صفحات کتاب بذاری ببینیم چجوریه؟
      داداش برو بانک کتاب پایتخت نمونه گذاشنه
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

10. Top | #115
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      شما فقط میگید بده !
      خب چرا ؟
      اینکه اکثر کسایی که گاج یا الگو رو گرفتن ازش راضی هستن بی دلیل نیست
      اینکه اکثر کسایی که فاگوزیست گرفتن( و همکار فردین جوادی نیستن) هم ازش ناراضی بودن بی دلیل نیست.

11. Top | #116
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      فاگوزیست دوم 5 شنبه به دستم رسید البنه مال پسر عممم هست
      نکته ی جالبش اینه که فصل 6 دوم که مهم ترین فصل هست رو نداره بعد تو مقدمش نوشته قراره این فصلو جدا 7000 تومن بفروشه

البته قسمت های گیاهی رو هم نداره

2 ماه هم چاپش نکردند وقت داشتند
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

12. Top | #117
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      عجب طوماری نوشتند

اطلاعیه مهم(نمایندگی تهران)

با سلام خدمت شما عزیزان

دانش آموزان تهرانی و همین طور سایر شهرستا نها توجه داشته باشید که تنها نماینده ی رسمی مجموعه کتابهای فاگوزیست در تهران، کتابفروشی های گیتامهر و پیک کتاب صبا می باشد.

کتابفروشی پایتخت تحت هیچ شرایطی نماینده ما نیست و تحت هیچ شرایطی به این کتابفروشی کتاب نخواهیم داد این کتابفروشی اگر بخواهد کتاب فاگوزیست را تهیه کند حداقل یک هفته طول خواهد کشید. این کتابفروشی برای اطمینان دادن به مشتریان خود اذعان داشته است که با ناشر مجموعه کتابهای فاگوزیست قرار داد دارد! در صورتی که همچین چیزی صحت ندارد. ناشر در فروش کتاب هیچ دخالتی ندارد و می توانید با ناشر تماس گرفته و جویا شوید. همچنین این کتابفروشی ذکر کرده بود که مولف فاگوزیست یک دانشجوی ترم 2 یا 3 پزشکی(یعنی سال اول پزشکی!) می باشد. دوستان استاد جوادی دانشجوی سال پنجم پزشکی می باشند!

کتابهای فاگوزیست در حال حاضر در تهران در گیتامهر(واقع در خیابان فخر رازی) موجود می باشد و می توانید حضورا از آنجا با 20 درصد تخفیف تهیه کنید.

پی نوشت: این کتابفروشی(یعنی پایتخت) با جو سازی علیه مولف فاگوزیست(به دلیل تاخیر در چاپ کتاب) یکسری از دانش آموزان را در سایت خود جوگیر کرده بود و متاسفانه این دانش آموزان شروع به فحاشی کرده بودند. نمی خواستیم در رابطه با این موضوع صحبتی کنیم تا بیشتر از این کِش پیدا نکند اما گستاخی این کتابفروشی تمامی ندارد. از استاد جوادی در رابطه با این موضوع سوال پرسیدیم و از ایشان واکنششان را نسبت به این موضوع جویا شدیم که دقیقا عین صحبت های ایشان را برای تان آوردیم (انگار سخنانه ظریفه....)

تا چند وقت پیش که این کتابفروشی از فروش کتابهای فاگوزیست حسابی سود می برد به شدت از آن طرفداری می کرد اما حالا که به آنها کتاب نمی دهیم(که دلایلی دارد!) ، این کتاب جیز! شده است! می گویند فاگوزیست اَخ است!

در مورد اون دسته دانش آموزانی هم که البته به نظر من خیلی کم بودند و تحت تاثیر جو قرار گرفته بودند و فحاشی کردند، باید بگویم که حضرت علی(ع) می فرمایند:

« هر کس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده ی خود کرده است »

این جمله از حضرت علی (ع) مقام و مرتبه ی شخصی را که به عنوان معلم هست در برابر شاگرد و دانش آموزانش نشان میدهد. من نمی خواهم برای من کسی خم و راست شود اما انتظار بی احترامی هم ندارم. اگر یک پروژه زمانبر می شود علت آن این است که مولف سعی دارد به بهترین شکل ممکن پروژه را به اتمام برساند تا دانش آموزان نیازی به کلاس نداشته باشند وگرنه در یک هفته هم می شود کتاب نوشت! اما این کجا و آن کجا!

با اینحال بنده تمام دانش آموزانی را که با جوسازی این کتابفروشی به بنده فحاشی کردند می بخشم( نه تورو خدا نبخش:troll (16) و امیدوارم در تمام مراحل زندگی خود موفق باشند. بنده به راه خودم ادامه می دهم و تمام سعی و تلاشم بر این است که بهترین کتاب زیست شناسی کشور :troll (7)::troll (5):را تالیف کنم و به فضل خداوند همینطور هم می شود.

بنده از این پس هیچ وقت زمان دقیق برای چاپ کتاب اعلام نمی کنم. چرا که هدف من ارائه ی یک پروژه ی متفاوت می باشد. برای ارائه ی پروژه ی متفاوت زمان خوبی هم نیاز است. هر زمان که کتاب های دیگر چاپ شد در سایت اعلام می کنیم. پس لطفا دیگر از ما تاریخ نخواهند!

کپی شده از سایت www.zist110.ir
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
      ویرایش توسط farshad7 : 12 مهر 1394 در ساعت 03:21

13. Top | #118
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad7 نمایش پست ها
      عجب طوماری نوشتند

اطلاعیه مهم(نمایندگی تهران)

با سلام خدمت شما عزیزان

دانش آموزان تهرانی و همین طور سایر شهرستا نها توجه داشته باشید که تنها نماینده ی رسمی مجموعه کتابهای فاگوزیست در تهران، کتابفروشی های گیتامهر و پیک کتاب صبا می باشد.

کتابفروشی پایتخت تحت هیچ شرایطی نماینده ما نیست و تحت هیچ شرایطی به این کتابفروشی کتاب نخواهیم داد این کتابفروشی اگر بخواهد کتاب فاگوزیست را تهیه کند حداقل یک هفته طول خواهد کشید. این کتابفروشی برای اطمینان دادن به مشتریان خود اذعان داشته است که با ناشر مجموعه کتابهای فاگوزیست قرار داد دارد! در صورتی که همچین چیزی صحت ندارد. ناشر در فروش کتاب هیچ دخالتی ندارد و می توانید با ناشر تماس گرفته و جویا شوید. همچنین این کتابفروشی ذکر کرده بود که مولف فاگوزیست یک دانشجوی ترم 2 یا 3 پزشکی(یعنی سال اول پزشکی!) می باشد. دوستان استاد جوادی دانشجوی سال پنجم پزشکی می باشند!

کتابهای فاگوزیست در حال حاضر در تهران در گیتامهر(واقع در خیابان فخر رازی) موجود می باشد و می توانید حضورا از آنجا با 20 درصد تخفیف تهیه کنید.

پی نوشت: این کتابفروشی(یعنی پایتخت) با جو سازی علیه مولف فاگوزیست(به دلیل تاخیر در چاپ کتاب) یکسری از دانش آموزان را در سایت خود جوگیر کرده بود و متاسفانه این دانش آموزان شروع به فحاشی کرده بودند. نمی خواستیم در رابطه با این موضوع صحبتی کنیم تا بیشتر از این کِش پیدا نکند اما گستاخی این کتابفروشی تمامی ندارد. از استاد جوادی در رابطه با این موضوع سوال پرسیدیم و از ایشان واکنششان را نسبت به این موضوع جویا شدیم که دقیقا عین صحبت های ایشان را برای تان آوردیم (انگار سخنانه ظریفه....)

تا چند وقت پیش که این کتابفروشی از فروش کتابهای فاگوزیست حسابی سود می برد به شدت از آن طرفداری می کرد اما حالا که به آنها کتاب نمی دهیم(که دلایلی دارد!) ، این کتاب جیز! شده است! می گویند فاگوزیست اَخ است!

در مورد اون دسته دانش آموزانی هم که البته به نظر من خیلی کم بودند و تحت تاثیر جو قرار گرفته بودند و فحاشی کردند، باید بگویم که حضرت علی(ع) می فرمایند:

« هر کس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده ی خود کرده است »

این جمله از حضرت علی (ع) مقام و مرتبه ی شخصی را که به عنوان معلم هست در برابر شاگرد و دانش آموزانش نشان میدهد. من نمی خواهم برای من کسی خم و راست شود اما انتظار بی احترامی هم ندارم. اگر یک پروژه زمانبر می شود علت آن این است که مولف سعی دارد به بهترین شکل ممکن پروژه را به اتمام برساند تا دانش آموزان نیازی به کلاس نداشته باشند وگرنه در یک هفته هم می شود کتاب نوشت! اما این کجا و آن کجا!

با اینحال بنده تمام دانش آموزانی را که با جوسازی این کتابفروشی به بنده فحاشی کردند می بخشم( نه تورو خدا نبخش:troll (16) و امیدوارم در تمام مراحل زندگی خود موفق باشند. بنده به راه خودم ادامه می دهم و تمام سعی و تلاشم بر این است که بهترین کتاب زیست شناسی کشور :troll (7)::troll (5):را تالیف کنم و به فضل خداوند همینطور هم می شود.

بنده از این پس هیچ وقت زمان دقیق برای چاپ کتاب اعلام نمی کنم. چرا که هدف من ارائه ی یک پروژه ی متفاوت می باشد. برای ارائه ی پروژه ی متفاوت زمان خوبی هم نیاز است. هر زمان که کتاب های دیگر چاپ شد در سایت اعلام می کنیم. پس لطفا دیگر از ما تاریخ نخواهند!

کپی شده از سایت www.zist110.ir
      حیف نام استاد !
      مسداق این ضرب المثل که میگه وقتی شهر شلوغ میشه قورباغه هفتیر کش میشس این جناب جوادی
      از رو جزوه امرایی کپی پیس کرده به خودش هم میگه استاد !
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

14. Top | #119
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بابا انقدر این فردین جوادی رو بزرگ نکنین.
      یه سری تهوماتی به ذهنش خطور کرده و برداشته به اسم نکته و آموزش زیست شناسی چاپشون کرده و داره ازش پول میخوره همین.

15. Top | #120
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خانه زيست شناسي يا جزوه عمارلو (همايشش خيلي كم گفته بدرد الان نميخوره فقط جمع بندي)

Sent from my apple iphone using tapatalk2

صفحه 8 از 18 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)