سلام.
من امسال آژاد پزشکی آوردم اونم اصلا فکرشو نمیکردم بتونم بیارم چون ضعیف درس خونده بودم و پیش 2 رو هم تموم نکرده بودم ولی ترازم بالای 9600 شد و آوردم.
از طرفی سن من زیاد هست متولد 70 هستم و تا این 7 سال رو تموم کنم و 2 سال طرح برم و برگردم شده حداقل 33-34 سالم و تازه بعد اون باید تخصص شرکت کنم تا چیزی بشم و طرح برای تخصص هم برم و .... شاید حدود 45 سالگی مستقل بشم !!!
از طرفی اگه دندون بخونم دیگه تخصص لازم نداره و بدون تخصص درامدش از متخصص هایی مثل داخلیو اطفال و جراحی عمومی و عفونی و ... خیلی بیشتره.
خواهرم پزشک دستیار تخصص هستن و شوهر خواهرم متخصص هستن و نظر خیلی خوبی در موردپزشک شدن من ندارن و میگن بمون برای دندون پزشکی. یکی دیگه از بچه های همین فروم ( بهزاد) هم پزشکی آزاد آورده ولی به خاطر سنش ترجیح میده دندون بخونه.
اینم بگم اگه بمونم سال دیگه دندون سراسری رو قطعا میارم حتی با این معدل کتبی پایین.
لطفا در نظرسنجی شرکت کنین و بگین با توجه به شرایط من دندون پزشکی سال آینده بخونم (چه آزاد چه سراسری) بهتره یا همین پزشکی آزاد امسال رو برم ؟؟
لطفا در تاپیک از مقدار معدل و درصد ها و منابع مطالعاتی و میزان مطالعه روزانم و ... حرفی نزنین هدف تتاپیک چیزی دیگه هستش. با تشکر.