تسلیت میگم .
ان شا ء ... سال دیگه دولتی قبول میشید .
برای سن ما پزشکی زیاد مناسب نیست , خیلی دیر نتیجه میده , دندون انتخاب بهتریه .
موفق باشید .
تسلیت میگم .
ان شا ء ... سال دیگه دولتی قبول میشید .
برای سن ما پزشکی زیاد مناسب نیست , خیلی دیر نتیجه میده , دندون انتخاب بهتریه .
موفق باشید .
چ شما ک ۷۰هستین چ یکی مثل من ک ۷۶ الان دندون پزشکی بیشتر طرفدار داره تا پزشکی.من خودم هدفم دندون پزشکیه.ایشالا موفق میشین.
*سن یه عدده دوستم .نگرانش نباش . تو کلاسهای پزشکی و دارو و دندون من حتی کسیا دیدم که ارشد داشته بعد دوباره کنکور داده(متولد 63) و الان خیلی با انگیزه داره میخونه.
**سال بعد هیچ چیزی معلوم نیست.هر سالم داره پذیرش ها بدتر میشه. شاید سال بعد همین پزشکی آزادم نیاوردی!
***بین پزشکی و دندون برا سراغ علاقت. درسا و واحداشونو ببین و حتی برو سر کلاساشون .بعد انتخاب کن. اینجوری براساس حرف بقیه انتخاب نکن .مثلا من خودم فک میکردم عشق دارو هستم ولی بعد از سه جلسه بیو شیمی فهمیدم بهترین کار عمرم نرفتن به دارو بود ! چون تو شیمی استعدادی ندارم و بجاش فیزیو لوژی و آناتومی رو خیلی بیشتر دوس دارم.
شک نداشته باش اگر کارتو دوس نداشته باشی .درامدش میلیاردی هم باشه همش لحظه شماری میکنی تایم کاریت تموم شه بری خونه و ازش خلاص شی .پس فقط برو سراغ علاقت
****از نظر من پزشکی آینده بهتر و روشن تری نسبت به دندون داره و هرچقد بخای ادامه تحصیل بدی تمومی نداره. در ثانی کی گفته دندون تخصص نمیخاد؟؟؟ یه دندون پزشک عمومی درامدش تفاوت چندانی با پزشک عمومی نداره و 7 سال بعد نخواهد داشت! با این فرق که زحمتش خیلی بیشتره و سرمایه خیلی بیشتری میخاد . مدت زمانی هم که شما میتونید کار کنید کمتر از یه پزشکه(بعلت کار فرسایشیش).
اگرم قصدت تخصص باشه که هم قبولیش از پزشکی سختتره و هم طولانی تر (تخصصش 5-6ساله هست)=البته تخصص های تاپ و بدرد بخور منظورمه
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
درسته علاقه نقش زیاد داره.اما فقط ب علاقه نباید توجه کرد.باید ب سختیش و زمان تحصیلم نگا کرد.یکی از بچگی عشق پزشکیه میره پزشکی از زندگیش سیر میشه.باید ب همه جنبه هاش توجه کرد.
بچه ها من رفتم تکمیل ظرفیت دندانپزشکی آزاد همین امسال.
خواهرم تقبل کرد شهریم رو بپردازه و بعدا که کار کردم بهش پس بدم.
ویرایش توسط hldvlpln : 27 مهر 1394 در ساعت 15:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)