به نظر من که پزشکیو بیخیال اگه مطمینی میتونی قبول شی یه سال دیگه بخون دندون قبول شو.بعدها اگه خواستی جراحی فک و صورت بخون برو تو شاخه پزشکی.
به نظر من که پزشکیو بیخیال اگه مطمینی میتونی قبول شی یه سال دیگه بخون دندون قبول شو.بعدها اگه خواستی جراحی فک و صورت بخون برو تو شاخه پزشکی.
?
ویرایش توسط bbehzad : 31 شهریور 1394 در ساعت 13:55
?
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
دو تاش واست یکیه دیگه !! دندون هفت سال طول میکشه بذاریش ساله بعد .. پزشکی امسالتم هفت سال .. طول دوره تخصصی دندون و پزشکیم تقریبا یکیه .. مثلا ارتودنسی 3 ساله ، اگر اشتباه نکنم تخصص چشمم 3 سال .. لیسانستم روزانه باشه شهریه دندون ساله بعد واست 14 تومن حداقل در میاد .. در کل اینجور تصمیما با این تایپیکا گرفته نمیشه
ویرایش توسط lily7 : 31 شهریور 1394 در ساعت 14:37
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
ویرایش توسط sn912sajjad : 31 شهریور 1394 در ساعت 14:54
دوست عزیز، بنده هم سال سوم هست که کنکور میدم و به نظرم بهتره مبنای انتخاب رشته تون رو بر حسب علاقه بذارین! وگرنه اگر بحث درامده، که الان درامد سالیانه یه جوشکار (در تهران) از یک دندانپزشک عمومی بالاتره! اگر سهمیه ای چیزی ندارین، به نظرم ریسک نکنین و امسال نمونین! چون سال دیگه شرایط سخت تر میشه! و عملا ریسک 50/50 هست!
بحث سر قبول شدن نیست دوستان عزیز. امسال هم میتونستم قبول بشم اگه وقت پیش 2 رو برای مرور پایه نمیزاشتم میتونستم سراسری قبول بشم رتبه در سهمیه من 2697 بود خیلی ها با رتبه مشابه پزشکی روزانه قبول شدن.
مساله سر انتخاب هست
رفته بودم بیمارستان آموزشی
به نظرم ارزش کارشون خیلی بالاست . اینکه بتونی کمکی بکنی و مفید باشی ...
دندون پزشکی و داروسازی هم خیلی میتونن مفید باشن ولی پزشکی یه جور دیگست به نظرم
ولی کارشون هم خیلی سخته اینم در نظر بگیر , خودم دودلم .
خدمت رفتی پس مشکلی نداری ... خودت ببین به چی علاقه داری همون رو انتخاب کن .
من خودم مشکل سن رو دارم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)