سلام
بنده فهميدم اگه ميخواي واقعا قوي باشي و فهميدن رو ترجيح ميدي بهتره كتاب دكتر سبطي رو بگيري ١٠٠٪ تضمينش ميكنم
ممنون فقط مشكل حجمشه كه اونم خيلي از مباحثش مربوط به رشته انسانيه
سلام
بنده فهميدم اگه ميخواي واقعا قوي باشي و فهميدن رو ترجيح ميدي بهتره كتاب دكتر سبطي رو بگيري ١٠٠٪ تضمينش ميكنم
ممنون فقط مشكل حجمشه كه اونم خيلي از مباحثش مربوط به رشته انسانيه
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
نه نه اشتباه نکن حجمش زیاد نیست چون برخلاف کتابای بازار فونتش درشته و موقع خوندن سردرد نمیگیری. ثانیا نصف بیشترش تسته اما چون دکتر تستها رو کامل پاسخ داده بعضیا فکر میکنن حجمش زیاده اما کتابهای دیگه تستهای سخت کنکور رو نتوستند درست جواب بدن و سرسری ازش گذشتن. چیزی که جدا موقع خوندن به شعور ادم توهین میکنه. خب خودت بلد نیستی ننویس کتاب.
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
عاشق دندانپزشکی
اگه از کتاب موضوعی گاج تست میزنی لازم نیست زبان فارسی دکتر سبطی خونده شه لقمه مهروماه کفایت میکنه برا درس نامه...بعدشم 1 چیز دیگه 2ساله زبان فارسی خیلی اسون شده به همون نسبت قرابتو سختش کردن...
من یادمه اردیبهشت ماه اخرین باری بود که زبان فارسی خوندم دیگه مرور نکردم ولی هر 5تا سوالو جواب دادم تو کنکور...
از زبان فارسی نترس سوالاتو اسونش کردن..از قرابت بترس![]()
اون زیان تو ربان و ادبیات فارسی چهارم حشوه
برا زبان فارسی کتاب هفت خان خیلی سبز درسنامه های خلاصه ای داره تستاشم مناسبه
سبطی عالیه اموزشش،فقط و فقط ازروی اون بخون،بعدازخوندن اون خودکتاب زبان فارسی روبخون
Sent from my HTC Desire 820q dual sim using Tapatalk
کسی راهکاری واسه زبان فارسی داره؟
من حتی تعریف صامت و مصوت رو هم نمیدونم
کتاب سبطی رو گرفتم
اگر از حجمش صرف نظر کنیم
اساس کتابش رو گذاشته بر پایه اینکه بعضی موضوعات رو از قبل بلدی
من چیکار کنم آخه؟
20 درصد کنکوره؟!!!!
مگه 6 یا 7 سوال زبان فارسی مطرح نمیشه ؟ تقریبا 24 28 درصده ... منم مشکل دارم تو زبان فارسی ... بعضی جاها خوندم با تمرین زیاد میشه اوکیش کرد .. ولی واقعا این شمارش تکواژو واژه .. مشتق مرکب و .. حتی تشخیص ساختار جمله .. بعضی وقتا درست حل میکنم بعضی وقتا اشتباه .. در کل خیلی سخته
چه بی اعصاب! قصدم تمسخر نبود من خودم هم زبان فارسی نزدم.
شما که میخوای 100 بزنی باید بدونی که طنز جز مهمی از ادبیات مردمه!!
اما راهکار:از نظر آموزش مفاهیم دریافت کامل ترین کتاب موجوده لیکن(!) از نظر تست چنگی به دل نمیزنه. کتابی کم حجم که صرفا تست باشه الگو پیشنهاد میشه اما اون مناسب شما نیست چون آموزشش در حد صفره و جواباش هم زیاد جالب نیست در این حالت کامل ترین کتاب به نظرم خیلی سبزه زبان فارسیه(همون که دستگاه تایپ روشه)
در مورد روش مطالعه هم باید گفت مرور و مطالعه در زمان های کوتاه اما مداوم دوای هر درد آموزشیه.
آهان !! راستی تو انجمن نمی تونی به کسی بگی از شما سوال نکردم و به سلامت! اینو واسه آینده گفتم به درد میخوره.
(بابت امتیازم ممنون)
ویرایش توسط jarvis : 03 آذر 1394 در ساعت 21:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)