خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 22 از 23 نخستنخست ... 12212223 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 316 به 330 از 340
    1. Top | #316
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      • به نظر من اصلا به معدل فکر نکنین....فقط رسیدن به هدفتون براتون مهم باشه!!!در ضمن فکر این چیزا رو هم نکنید که مجلس تصویب میکنه برین معدلو ترمیم کنین یا ....اگر اون ها به فکر امثال ما بودن اصلا معدلو تاثیر نمیدادن و فقط کنکور میگرفتن تا حق خیلی ها ضایع نشه!!هر چند خودم امسال از معدل خیلی ضربه خوردم ولی باهاش کنار اومدم...شما هم بهش فکر نکنید وگرنه کلی تمرکزتون رو به هم میزنه!

2. Top | #317
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من میخوام ریاضی 3 رو امتحان بدمیعنی بنظرتون بیخیال شم؟؟؟

3. Top | #318
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه راهنمایی کنم برای دوستانی که پیش میخونن! هرچی باشه یه پیرن بیشتر پاره کردیم
      من فارغ التحصیلم و با توجه به تایمی که دارم میخوام دیپلم مجدد تجربی بگیرم....
      دوستانی که امسال پیش میخونید شاید وقتش رو نداشته باشید که دیپلم مجدد بگیرید! با توجه به تداخل امتحانات با مدرسه! ولی خب خوب درس بخونید تا بتونید حداقل نهایی های پیش رو با نمره بالا بگذرونید....
      حالا اگه رتبه مورد نظرتون رو گرفتید که خوبه وگرنه سریعا شهریور 95 دیپلم مجدد یا ترمیم(اگه اجرا بشه) گزینه خوبیه و بعدش هم بکوب بخونید برا کنکور......
      مسئله اصلی تلاش حداکثریه که منجر به نتیجه خوب میشه حالا اگه صرفا به خاطر معدل رتبه یه مقداری افت کنه شما بیشتر راه رو رفتید و با یه سال دیگه تلاش میتونید نتیجه دلخواه رو بگیرید.
      وسط راه نا امیدم نشید خواهشا

4. Top | #319
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها اصلا به فکر معدل نباشین بالاخره چیزیه که گذشته فقط به فکر درصد کنکور باشین باز خدا رو شکر کنین تاثیر از 25 بیشتر نشد البته برای سال سوم

5. Top | #320
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به 95 ایها ظلم شد نزدیک کنکور باید به فکر نمره باشن ولی از حق نگذریم تاثیرش مثبته یه نوع

اشانتیونه

هرکی گرفتش بهتره وضعش ولی نگیره هم ایرادی نداره به فکر معدل نباشید فقط برید بخونید گذشته گذشته

96 ای ها هم تکلیفشون رو فهمیدند یعنی پیش واسشون تاثیر منفی هم داره ولی به حرفای

سنجش تا 2 سال دیگه اعتباری نیست شما هم برید فقط بخونید
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

6. Top | #321
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      نامردا امسال شد ۳۰ درصد !!!

۵ درصد هم پیش دانشگاهی
      5 درصد پیش که تاثیر + داره.ولی سوم 25% و قطعیه
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #322
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      5 درصد پیش که تاثیر + داره.ولی سوم 25% و قطعیه
      داداش خیلی هم خوشحال نباش برا 96 مستقیمه یعنی اگه امسال قبول نشدیم حتما به نمره پیش دانشگاهیم نیاز داریم-البته متاسفانه!!!!

8. Top | #323
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MMEWWE نمایش پست ها
      داداش خیلی هم خوشحال نباش برا 96 مستقیمه یعنی اگه امسال قبول نشدیم حتما به نمره پیش دانشگاهیم نیاز داریم-البته متاسفانه!!!!
      من که واسه 95 خوشحالم.چون دیه شد شد ،نشد ایشالا میشه
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #324
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خوش به حال کنکوری های 96!!!!!!!!!!!!!!!!

از همین الان تکلیفشون مشخصه! دیگه هی استرس نمی گیرن که نکنه تاثیر فلان شه! نکنه فلان...

10. Top | #325
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      من که واسه 95 خوشحالم.چون دیه شد شد ،نشد ایشالا میشه

ایشالله .....میبینمت....

11. Top | #326
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها
      تاثير مثبت فقط به درد درصداى پايين ميخوره كه ترازو كمى بيشتر ميكنه وگرنه براى درصداى بالا كلا تاثير منفيه

به هیچ عنوان قبول ندارم حرفتو...................اتفاقا نمره های بالارو فوران میکنه..........

12. Top | #327
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      به هیچ عنوان قبول ندارم حرفتو...................اتفاقا نمره های بالارو فوران میکنه..........
      چحورى؟......... وقتى مثلا نمره تراز نهايي ٦٠٠٠ باشه اگر تراز درصد كنكور از اين بالاتر خب معلومه تراز آخريو كم ميكنه ولى اگه زير ٦٠٠٠ باشه بيشتر ........كه اين تو يه تاپيك ديگه بررسى شده

13. Top | #328
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من هم دقیقا مشکلم همینه فکر کنم سال 90 91 هم موثره چون زمانی که گفتند سال 84 به بعد معدل دیپلم حساب میشه خود 84 هم حساب کردند سال های قبل
      اما باز امیدوارم ایجوری که گفتم
      نباشه

14. Top | #329
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان نظرتون راجع به گرفتن دیپلم کاردانش چیه؟ تاثیر معدل نهایی سوم رو 0% میکنه.

15. Top | #330
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_yany نمایش پست ها
      دوستان نظرتون راجع به گرفتن دیپلم کاردانش چیه؟ تاثیر معدل نهایی سوم رو 0% میکنه.
      کسی اطلاعی نداره؟

صفحه 22 از 23 نخستنخست ... 12212223 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن