سلام من سه ماه تابستون اینترنت p.c و گوشیم وصل بوده حالا 24 ساعت جلوی اینترنت ام میخوام از اول مهر بخونم چطور اینترنتو پرت کنم؟
دوم به نظرتون چطوری ساعت مطالعه رو ببرم بالا![]()
سلام من سه ماه تابستون اینترنت p.c و گوشیم وصل بوده حالا 24 ساعت جلوی اینترنت ام میخوام از اول مهر بخونم چطور اینترنتو پرت کنم؟
دوم به نظرتون چطوری ساعت مطالعه رو ببرم بالا![]()
اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
بیباک
بهترین راه:
کلا رانژه ی نتت رو قطع کن
گوشی ساده هم بگیر دستت
سخته درکت میکنم
مرتضی هستم یک معتاد![]()
حالا که معتادها دارن خودشون رو یکی یکی معرفی میکنن، منم معرفی بکنم،مسعود هستم، الان 4 ساله معتادم، میزان مصرفم روز به روز داره بیشتر میشه که در چند روز گذشته، چون تصمیم 100 در 100 گرفتم که دیگه از مهر ترکش بکنم حتی به 6 ساعت در روز هم رسیده که فاجعه میباشد این مقدار مصرف، برای ترک هم نمیشه کلا کنار گذاشتش، باید یه زمان های خاص مشخص بکنید که فقط در اون زمان ها بیاین، مثلا اگه ارادتون قویه، قرار بذارین که فقط جمعه های آزمون بیاین و اگه ارادتون ضعیفه، قرار بذارین که مثلا هر شب ساعت 10 تا 10.5 بیاین فقط و در غیر این ساعات، حتی بهش فکر هم نکنین، رو خود من که اینا جواب دادن، ایشالا رو شما هم جواب بده، چون میدونم، درد سختیه، آدم معتاد شیشه بشه، ولی معتاد نت نشه.
![]()
ویرایش توسط magicboy : 29 شهریور 1394 در ساعت 13:13
خداییش خیلی سخته ترکش
ولی بهترین کار اینه که حجم کم بخری و جرئت مصرف کردن نداشته باشی که تموم نشه من اینکارو میکنم تاثیر گذار بوده![]()
منم اینجوریم...از فردا میرم کتابخونه...تا7 لااقل نت نمیام...بعد دیگه کم کم از سرم میوفته
توام برو جایی که نت نباشه
البته اونقدرا هم نت بد نیس.ما بلد نیستیم درست استفاده کنیم.وگرنه یکی مثل من سوالاشو از کی بپرسه؟
همینجا میپرسم دوستای عزیزم ج میدن بهش
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)