سلام ببخشید من کمکی میخواستم ازتون
من خوابم به شدت بهم خوردست یعنی 4 میخوابم تا 12-13 فرداش و هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم
کسی هست که بدونه باید چیکار کنم؟؟
سلام ببخشید من کمکی میخواستم ازتون
من خوابم به شدت بهم خوردست یعنی 4 میخوابم تا 12-13 فرداش و هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم
کسی هست که بدونه باید چیکار کنم؟؟
1 فکری دارم واست......
1روز ب خودت زحمت بده ساعت 9-10 بیدار شو
ظهر نخواب...در طول روز درس بخون....ساعت 9-10 شب ادبیات یا دینی بخون
ساعت 11 گوشیو بزار کنار....قول میدم اگه همینجوری عمل کنی ساعت 12 شب خوابی
البته اگه عمل کنی
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
یه روز خیلی دیر بخواب مثلا ساعت 7 صبح و در عوض ساعت 11 بیدار شو (خیلی سخت نیست ) در طول روز هم زیاد کار کن انقدر که خسته بشی شب 12 نشده خوابت میبره
داروی خواب آور طبیعی هم تو داروخونه ها هست ( مثل ملاتونین) که شیمیای نیستن و تا حالا عوارضی ازشون گزارش نشده.
تو درجه ی اول باید خودت بخوای
مثلا وقتی میگن 1روز کمتر از زمان عادی بخواب،اینکارو کن...1کم ب خودت زحمت بده
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
سلام
اگر تیروئید ندارین.از صبح چای یا قهوه (بیشتر از 2فنجون در روز نشه)بخورین 4ساعت قبل خواب اصلا شکلات و قهوه و ..... نخورین شب ساعت 10-11 بخوابین برای روز بعد صبح ساعت 7 به هر نحوی هست بیدارشین و تا خوابتون گرفت شکلات کاکائو یا شکلات قهوه بخورین و چند دقیقه برین درفضای باز و اکسیژن بگیرین و دوباره بیاین سر درس. تایمهاتون رو هم 50دقیقه حداکثر تنظیم کنین تا مغزتون خسته نشه که مجبور بشین بعد از ظهر بخوابین که دوباره شب دیر خوابتون ببره ادامس هم زیاد استفاده نکنین موقع درس خوندن ،چون تمرکزتون رو کمتر میکنه و مغزتون رو خسته.
من ۲ ماهه با خوابم درگیرم ببینید من سال قبلم شبا میخوندم راضی بودم امسالم تا ۲ میخونم ولی ۱۰ پا میشم اصلا نمیتونم صبح پاشم ۲ تا ساعتم میزارم بلند میشم خاموشش میکنم میخوابم جدیدا ظهر ها هم خوابم میگیره بگردید ببینید چه تایمی راحت ترید درسو استارت بزنید زیاد خودتونو اضیت نکنید من که خیلی تلاش صبح چدرس بخونم ولی نشد که نشد
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
ببین تایم درس خوندن وخوابیدن با یه روز تنظیم نمیشه ....جز اینکه براتون خستگی ذهنی بیاره....
اول قدم به قدم پیش برین مثلا شما تاساعت13میخوابین سعی کنین فردا12بیدارشین پس فردا 1تانیم ساعت عقب بکشین از اونطرف شب هم به جای ساعت4 سعی کنین ساعت3یخوابین وبه همین منوال اینطور ادامه بدین که زیاد روی عملکرد مغزتون تاثیر نداشته باشه...
حالا اگه واقعا هم میتونین تا 4صبح درس بخونین چ اشکالی داره خب؟؟؟فقط اگه همینجور ادامه بدین باید 2ماه قبل کنکور ساعتتونو تنظیم کنین جوری که 11بخوابین 6بیداربشین
اگرهم مشکلتون اینه که خوابتون نمیبره یه آهنگ لایت بذارین گوش بدین بیهوش میشین
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
منم دقیقا همین شرایطو دارم..هیچ جوره صب بیدار نمیشم !من ک ب این نتیجه رسیدم اگب خودم زحمت بدمو صب بیدار شم تمام روز بیحال و کسلم...پس بعد اذان ظهر شرو میکنم درسو تاوقتیک بیدارم ادامه میدم اما سرحالم چون ب اندازه کافی خابیدم...ولی منم شنیدم اگ بیدارشدن کار سختیه(پنج تا الارم میزارم) باس پیش متخصص رف٬اما متخصص چی دقیقا؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)