خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

مشکل تنظیم خواب

سلام ببخشید من کمکی میخواستم ازتون
      من خوابم به شدت بهم خوردست یعنی 4 میخوابم تا 12-13 فرداش و هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم
      کسی هست که بدونه باید چیکار کنم؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      1 فکری دارم واست......
      1روز ب خودت زحمت بده ساعت 9-10 بیدار شو
      ظهر نخواب...در طول روز درس بخون....ساعت 9-10 شب ادبیات یا دینی بخون
      ساعت 11 گوشیو بزار کنار....قول میدم اگه همینجوری عمل کنی ساعت 12 شب خوابی
      البته اگه عمل کنی
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

3. Top | #3
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      من خوابم به شدت بهم خوردست یعنی 4 میخوابم تا 12-13 فرداش و هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم
      یه راه وجود داره!
      قهوه باید بخوری تا خوایت نگیره سر ساعت عادت!
      یعنی 4 نمیخوابی!ساعت های اولش یکم سخته!
      تا فردا شب هر ساعتی که دوست داشتی بیدار میموونی بعد دیگه حل!
      همون ساعت 23 برو بخواب!دیگه حله!
      فقط قهوه رو غلیظ درست کن و 2ساعت قبل ساعت 4 میل کن.یعنی 2/2.5

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه روز خیلی دیر بخواب مثلا ساعت 7 صبح و در عوض ساعت 11 بیدار شو (خیلی سخت نیست ) در طول روز هم زیاد کار کن انقدر که خسته بشی شب 12 نشده خوابت میبره
      داروی خواب آور طبیعی هم تو داروخونه ها هست ( مثل ملاتونین) که شیمیای نیستن و تا حالا عوارضی ازشون گزارش نشده.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تو درجه ی اول باید خودت بخوای
      مثلا وقتی میگن 1روز کمتر از زمان عادی بخواب،اینکارو کن...1کم ب خودت زحمت بده
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      یه راه وجود داره!
      قهوه باید بخوری تا خوایت نگیره سر ساعت عادت!
      یعنی 4 نمیخوابی!ساعت های اولش یکم سخته!
      تا فردا شب هر ساعتی که دوست داشتی بیدار میموونی بعد دیگه حل!
      همون ساعت 23 برو بخواب!دیگه حله!
      فقط قهوه رو غلیظ درست کن و 2ساعت قبل ساعت 4 میل کن.یعنی 2/2.5
      من یه بار خواستم قهوه بخورم که خوابم نبره، یه رب بعد خوابیدم

7. Top | #7
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      من یه بار خواستم قهوه بخورم که خوابم نبره، یه رب بعد خوابیدم

خب حتماً جنسش چینی بوده!؟ احتمالا هم تو خواب کابوث دیدید؟
      من که گفتم 2 ساعت قبل زمان خواب مقرر مصرف کنید.چون تاثیرش حدوداً 2 ساعت بعد ظاهر میشه!

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها

سلام
      اگر تیروئید ندارین.از صبح چای یا قهوه (بیشتر از 2فنجون در روز نشه)بخورین 4ساعت قبل خواب اصلا شکلات و قهوه و ..... نخورین شب ساعت 10-11 بخوابین برای روز بعد صبح ساعت 7 به هر نحوی هست بیدارشین و تا خوابتون گرفت شکلات کاکائو یا شکلات قهوه بخورین و چند دقیقه برین درفضای باز و اکسیژن بگیرین و دوباره بیاین سر درس. تایمهاتون رو هم 50دقیقه حداکثر تنظیم کنین تا مغزتون خسته نشه که مجبور بشین بعد از ظهر بخوابین که دوباره شب دیر خوابتون ببره ادامس هم زیاد استفاده نکنین موقع درس خوندن ،چون تمرکزتون رو کمتر میکنه و مغزتون رو خسته.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها

خب حتماً جنسش چینی بوده!؟ احتمالا هم تو خواب کابوث دیدید؟
      من که گفتم 2 ساعت قبل زمان خواب مقرر مصرف کنید.چون تاثیرش حدوداً 2 ساعت بعد ظاهر میشه!
      والا نمیدونم چرا کلا هیچ کدوم از خوراکیا رو خوابم تاثیر نداره و همیشه عین خرس میخوابم دریغ از یه کابوس

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من ۲ ماهه با خوابم درگیرم ببینید من سال قبلم شبا میخوندم راضی بودم امسالم تا ۲ میخونم ولی ۱۰ پا میشم اصلا نمیتونم صبح پاشم ۲ تا ساعتم میزارم بلند میشم خاموشش میکنم میخوابم جدیدا ظهر ها هم خوابم میگیره بگردید ببینید چه تایمی راحت ترید درسو استارت بزنید زیاد خودتونو اضیت نکنید من که خیلی تلاش صبح چدرس بخونم ولی نشد که نشد
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

11. Top | #11
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      والا نمیدونم چرا کلا هیچ کدوم از خوراکیا رو خوابم تاثیر نداره و همیشه عین خرس میخوابم دریغ از یه کابوس
      با یه پزشک متخصص صحبت کن!اگه یه سری چیزا طبیعی نباشه برات آزمایش مینویسه و....درنهایت مشکل حل میشه!
      یه چیزی توصیه میکنم به عنوان قرص خواب ولی آقا شما از ما نشنیده میگیری! "Stilnoct"
      لامصب اینقدر قوی هست که مطمئناً خرس رو هم.... من یه بار زدم رفتم تو هواااااااااااا

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین تایم درس خوندن وخوابیدن با یه روز تنظیم نمیشه ....جز اینکه براتون خستگی ذهنی بیاره....
      اول قدم به قدم پیش برین مثلا شما تاساعت13میخوابین سعی کنین فردا12بیدارشین پس فردا 1تانیم ساعت عقب بکشین از اونطرف شب هم به جای ساعت4 سعی کنین ساعت3یخوابین وبه همین منوال اینطور ادامه بدین که زیاد روی عملکرد مغزتون تاثیر نداشته باشه...
      حالا اگه واقعا هم میتونین تا 4صبح درس بخونین چ اشکالی داره خب؟؟؟فقط اگه همینجور ادامه بدین باید 2ماه قبل کنکور ساعتتونو تنظیم کنین جوری که 11بخوابین 6بیداربشین
      اگرهم مشکلتون اینه که خوابتون نمیبره یه آهنگ لایت بذارین گوش بدین بیهوش میشین

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

13. Top | #13
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      ببین تایم درس خوندن وخوابیدن با یه روز تنظیم نمیشه ....جز اینکه براتون خستگی ذهنی بیاره....
      اول قدم به قدم پیش برین مثلا شما تاساعت13میخوابین سعی کنین فردا12بیدارشین پس فردا 1تانیم ساعت عقب بکشین از اونطرف شب هم به جای ساعت4 سعی کنین ساعت3یخوابین وبه همین منوال اینطور ادامه بدین که زیاد روی عملکرد مغزتون تاثیر نداشته باشه...
      حالا اگه واقعا هم میتونین تا 4صبح درس بخونین چ اشکالی داره خب؟؟؟فقط اگه همینجور ادامه بدین باید 2ماه قبل کنکور ساعتتونو تنظیم کنین جوری که 11بخوابین 6بیداربشین
      اگرهم مشکلتون اینه که خوابتون نمیبره یه آهنگ لایت بذارین گوش بدین بیهوش میشین
      درسته با 1 روز نمیشه ولی با این ابتکار شما هم یه 1 ماهی باید ایشون تو کار باشه که!
      این کار تو 2 روز انجام میشه!و فقط سختی کار هم تا 4/5 روز بعدش هست...بعدش عادی میشه!

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      منم دقیقا همین شرایطو دارم..هیچ جوره صب بیدار نمیشم !من ک ب این نتیجه رسیدم اگ‌ب خودم زحمت بدمو صب بیدار شم تمام روز بیحال و کسلم...پس بعد اذان ظهر شرو میکنم درسو تاوقتیک بیدارم ادامه میدم اما سرحالم چون ب اندازه کافی خابیدم...ولی منم شنیدم اگ بیدارشدن کار سختیه(پنج تا الارم میزارم) باس پیش متخصص رف٬اما متخصص چی دقیقا؟

15. Top | #15
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh.FD نمایش پست ها
      متخصص چی دقیقا؟
      مغز و اعصاب

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن