کتاب جامع گاج ( IQ )
کتاب جامع مهر و ماه
کتاب جامع خیلی سبز
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
Telegram ID :@Naseri199
" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"
انتخاب بين اين سه تا بستگي به سطح فرد داره.اگه رياضيت خوبه و با رياضي حال ميكني،آي كيو
اگه رياضيت خوب نيست ولي با رياضي حال ميكني مهر و ماه
اگه نه رياضيت خوبه نه باهاش حال ميكني،خيلي سبز
...I will revive The Great Alexander
درسنامه گاج خیلی روون تره و خیلی هم مفید و جامعه و از نظر تست هم زده رو دست خیلی سبز و مهروماه من کلا با درسنامش و تست ها تالیفیش خیلی حال میکنم تست های ایده جدید دارن منم خوشم میاد
اين هايى كه ميگن با خيلى سبز نميشه درصد بالا زد؛ آيا شما كل فصل هاى اين كتاب رو با كل تست هاش بررسى كرديد و اين كتاب رو كامله كامل خونديد بعد رفتيد سر جلسه كنكور زير ٦٠ زديد؟
من خودم مهر و ماه و خیلی سبز ریاضی رو دارم....به نظرم اگه قشنگ تستاشو تحلیل کنی چیزی از مهر و ماه کم نداره و من اونو هم سطحش میدونم ...تستای مهر و ماه کمتره بخش ۱۰۰ ولی بزنی خوبه ولی...در کل با زدن خیلی سبز و بررسی تستای ازموناا میشه به درصد بالایی رسید..من خودم با سبز پیش میرم
داداش هر روز خیلی حرف انگیزشی میشنوم ولی انصافا واقع بینانه بهم بگو من که ریاضیم صفره تا عید در حد چند میشه درصدم؟البته مباحث (تابع وارون_ترکیب توابع_مشتق_مقاطع مخروطی_حد پیوستگی )ازش کم کن چون اینارو توی طول سال میخونم میتونم همین الان با معلما پیش برم...این مباحث تا عید میتونم چند درصد کنم از صفر شروع کنم.(مثلثات_تابع_الگو دنباله_هندسه ولی اسونه سختاش حذف شده_معادله و نامعادله گویا و گنگ_معادله درجه2و سهمی_تعیین علامت)...اگه سی دی خوب هست معرفی کن گرچه1تومن دادم منتظری گرفتم ولی همه میگن بده نبین
من نميدونم كتاب خيلى سبز و مهروماه براى نظام جديد چطوره
اما اگر كيفيتش مثل قديم باشه
اگر وقت بزارى ميتونى به درصد خوبى برسى! نميتونم بهت بگم چند درصد اين بستگى داره به تلاشت و نحوه خوندن و تعداد تستى كه ميزنى
اينجورى كه ميگى پايت ضعيفه خيلى
بايد حسابى وقت بزارى تست بزنى
بهت توصيه ميكنم فيلم نبينى واقعا
چون ضمن سالى وقتت رو خيلى ميگيره
فك نكن با فيلم همه چيز رفته تو ذهنت
فيلم ميبينى دوباره بايد بخونى و تست بزنى
چه بهتر از اول همين كارو كنى
درسنامه خ سبز روونه متوجه ميشى؛ حتى اگر ده تا تست جلوت گزاشتى ده تاشم بلد نبودى نااميد نشو ادامه بده
میشه تو منبع ریاضی تجربی کمک کنین؟
من تخته سیاه دارم درسنامش خوبه و کلی تست داره ولی پاسخ نامه تستاش خیلی گنگه . پاسخ نامشو خلاصه کرده ۱عدد مینویسه دو ساعت باید فک کنی که این عدد از کجا اومده
بعد بم گفتن خیلی سبز بگیر گرفتم پاسخ تستاش عالیه اینم درسنامش خوبه پاسسخ تستشم خوبه.ولی اینبار تستای کنکورو خ کم اورده .تعداد تستاش اصلا خوب نیس مهم تست کنکورو و ازمایشیاس که توش زیاد نیاورده.بنطرتون تست کنکور ۳۰سال ابی بگیرم؟پاسخنامش میترسم اینم گنگ باشه مثل تخته سیاه؟شما ۳۰سال استفاده کردین؟میشه راهنمایی کنین تست کنکرو و ازمایشی با پاسخ نامه روون میخوام.و سوال دگه نظرتون راجب خط ویزه ریاضی چیه؟بعصیا میگن قلق تست زنی داره و اینا
معلمای ما میگن
تو نظام قدیم خیلی سبز کتاب خیلی خوبی بود
ولی در نظام جدید هیچ کتابی به مهروماه نمیرسه
اصلا مهروماه خیلی خیلی پیشرفت کرده
من هر ۵، ۶ تا کتاب ریاضیارو دارم همه رو بررسی کردم فقط به این نتیجه رسیدم که ریاضی ریاضیه.. با خط ویژه با اون ترفنداشم بازم نتونسم از پس مقاطع مخروطیو مثلثاتو اینا بر بیام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)