ارشدها آزاد هم می تونند بخونند. دیوان عدالت در مورد کارشناسی که حکم داده اثری نداشته! در مورد ارشد ولی تا جایی که من خبر دارم حکمی نیست. گویا قبلا کلا نمیشده با ارشد پزشکی بخونی. الان لااقل میشه.
ارشدها آزاد هم می تونند بخونند. دیوان عدالت در مورد کارشناسی که حکم داده اثری نداشته! در مورد ارشد ولی تا جایی که من خبر دارم حکمی نیست. گویا قبلا کلا نمیشده با ارشد پزشکی بخونی. الان لااقل میشه.
**رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد
سلام دوستان من دارای مدرک کارشناسی روزانه و ارشد مجازی هستم و خواهرم دارای مدرک لیسانس نیمه حضوری آیا ما میتونیم در رشته ی پزشکی روزانه یا شبانه ادامه تحصیل بدیم یا فقط بین الملل ؟ کسی میدونه شهریه دانشگاه آزاد ترمی چقدر میشه ؟ دفترچه ۹۵ هم اومد ولی ما هنوز بلاتکلیفیم !!!
اگر مدرک گرفته باشید دیگه روزانه نمیشه زد. اگر شهری که می زنید پردیس داشته باشه پردیس اگر نه ظرفیت مازاد که شهریه اش مثل پردیسه می تونید بزنید. ازاد هم که همیشه می شده. شهریه آزاد ترمی حدود شش تومنه فکر کنم.
بچه ها ما که فقط پردیس و آزاد میتونیم. گزینه غیر دولتی باید بزنیم تو ثبت نام ؟ و اینکه آخرین مدرک تحصیلی ارشد نداره تو گزینه ها چی باید بزنیم ؟
Sent from my G630-U10 using Tapatalk
سلام دوستان
من سی سالمه و عمران خوندم بعد از فارق التحصیلی وخدمت دوسه سالی کار کردم و الان کار نیمه وقت دارم باحقوق کم چون میخواستم ارشد شرکت کنم
ولی اوضاع کار خیلی خرابه از اولشم خیلی بی علاقه لودم به رشتم ولی گفتم یک گرایشی مثل خاک یا اب بخونم
الان خیلی مایل شدم کنکور پزشکی بدم برای96 البته رشتم ریاضی لیسانسم ازاد بوده حتی زاهدان هم باشه میرم ازاد پردیس هرچی شد
شماها اوضاع درسها چطوره؟تونستید بخونید؟ازمون ازمایشی میرید؟درصداتون راضی کننده است؟می ترسم شرکت کنم اخرش رتبه ام بشه20هزار الان ارمون ارشد هم اردیبهشته با بی میلی و وبیرمق میخونم نمیدونم واقعا دوستان راهنمایی کنید
ویرایش توسط locast : 21 بهمن 1394 در ساعت 14:40
با سلام
دوستانی که به قانون جدید وزارت بهداشت (در خصوص منع تحصیلی دانش اموختگان لیسانسه ی دانشگاه های دولتی در مقطع دکترای حرفه ای دانشگاه های دولتی) اعتراض دارند جهت هم فکری و انجام اقدامات لازم به وبلاگ w w w . p e z e s h k e e . blog.ir مراجعه کنند
با تشکر
سلام مینو جون...خوبی عزیزم؟منم داوطلب امسال هستم.دانشجو ارشد ولی تا سال دیگه قبول شم انصراف میدم ان شاءالله.راستش شرایطم خیلی سخته ولی به شدت انگیزه دارم.شرایط سخت هم یه مورد که مهم ترینش هم هست یه کوچولو ۳ ماهست.الان هم میخونم هرچند کم ولی از مهر بهتر میشه.لیسانسم ازاده ولی ارشد دولتی.
Sent from my SM-T719 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)