خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مدت مجاز انصراف از دانشگاه تا قبولی در رشته جدید

اگه کسی 95 کنکور بده شهریور دولتی یا ازاد قبول بشه:
      اگه تابستان 95 یا کمی قبل تر از دانشگاه ازاد یا پیام نور انصراف بده
      1- مهر ماه میتونه بره ثبت نام کنه واسه دولتی؟
      2-مهر ماه میتونه بره ثبت نام کنه واسه آزاد؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      روزانه نباش الان ؛؛؛؛ هروقت خواستی واسه قبولی مجدد تو هر یونی ای انصراف بده

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DROUGBA FC نمایش پست ها
      اگه کسی 95 کنکور بده شهریور دولتی یا ازاد قبول بشه:
      اگه تابستان 95 یا کمی قبل تر از دانشگاه ازاد یا پیام نور انصراف بده
      1- مهر ماه میتونه بره ثبت نام کنه واسه دولتی؟
      2-مهر ماه میتونه بره ثبت نام کنه واسه آزاد؟
      دوست عزیز بعد از انصراف از دانشگاه شما یک سال فرصت داری خودتونو معرفی کنید یا به عبارتی دفترچه اعزام به خدمت را ارسال کنید ، حالا شما دیگه خودت حساب کن چه قدر وقت اضافه میاری....

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید یادم رفت بگم کارت معافیت داره دوستم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه کارته معافیت داره دیگه هیچ معنایی نداره معافیت تحصیلی یا یک سال مهلت انصراف

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان درست فرمودن. ضمن اینکه در مورد مقررات نظام وظیفه دانشگاه آزاد و دانشگاه دولتی هیچ تفاوتی ندارن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس میشه تابستونه 95 انصراف بده مهر 95 بره ثبت نام رشته جدید همراه کارت معافیت

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پس میشه تابستونه 95 انصراف بده مهر 95 بره ثبت نام رشته جدید همراه کارت معافیت
      کارت معافیت داشته باشه که از 5+1 دولت آزاده

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr. shaahin نمایش پست ها
      دوست عزیز بعد از انصراف از دانشگاه شما یک سال فرصت داری خودتونو معرفی کنید یا به عبارتی دفترچه اعزام به خدمت را ارسال کنید ، حالا شما دیگه خودت حساب کن چه قدر وقت اضافه میاری....
      یعنی اگه بعد ی ماه از دانشگاه انصراف بدی تا یک سال بعد فرصت داری؟؟؟؟
      بزارین وضع خودمو بگم
      من برج 8 اعزام بودم رفتم ازاد نوشتم معافیت برام رد شد
      الان اگه انصراف بدم تا ی سال فرصت دارم؟؟ یعنی میشه من الان برم انصراف بدم برم پرستاری ازاد ولی اون دانشگاه معافیت تحصیلی رد نکنن برام تا اگه قسمت شد سال بعد دولتی قبول شدم برم؟؟
      دوستان اگه کسی میدونه جواب بده این فکروخیال بره از سرم...تا فردا دغ میکنم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sparr0w نمایش پست ها
      یعنی اگه بعد ی ماه از دانشگاه انصراف بدی تا یک سال بعد فرصت داری؟؟؟؟
      بزارین وضع خودمو بگم
      من برج 8 اعزام بودم رفتم ازاد نوشتم معافیت برام رد شد
      الان اگه انصراف بدم تا ی سال فرصت دارم؟؟ یعنی میشه من الان برم انصراف بدم برم پرستاری ازاد ولی اون دانشگاه معافیت تحصیلی رد نکنن برام تا اگه قسمت شد سال بعد دولتی قبول شدم برم؟؟
      دوستان اگه کسی میدونه جواب بده این فکروخیال بره از سرم...تا فردا دغ میکنم
      تا اونجا که میدونم بهت میگم ،ببین خیلی واضح نگفتی وضعیتت رو ولی مهم نیست که یک ماه یا یک روز قبل ثبت نام کرده باشین هر موقع بخوای میتونی از دانشگاه انصراف بدی و معافیت تحصیلی که برات صادر شده لغو میشه برات و یکسال فرصت داری وضعیتت رو مشخص کنی ،یعنی کنکور بدی بری دانشگاه جدید یا هرچیز دیگه ای ، ولی فقط یک بار میتونی این کار رو انجام بدی و اگه بعد از انصراف از دانشگاه اول بری یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنی دیگه تمومه باید تا تهش بخونی یا بیخیال شی و بری خدمت ، اگه سال بعد سراسری قبول شی یا پیام نور یا دوباره همین آزاد هم فرقی نمیکنه و میتونی بری... چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
      ویرایش توسط shaahin : 29 مهر 1394 در ساعت 19:41

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تا اونجا که میدونم بهت میگم ،ببین خیلی واضح نگفتی وضعیتت رو ولی مهم نیست که یک ماه یا یک روز قبل ثبت نام کرده باشین هر موقع بخوای میتونی از دانشگاه انصراف بدی و معافیت تحصیلی که برات صادر شده لغو میشه برات و یکسال فرصت داری وضعیتت رو مشخص کنی ،یعنی کنکور بدی بری دانشگاه جدید یا هرچیز دیگه ای ، ولی فقط یک بار میتونی این کار رو انجام بدی و اگه بعد از انصراف از دانشگاه اول بری یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنی دیگه تمومه باید تا تهش بخونی یا بیخیال شی و بری خدمت ، اگه سال بعد سراسری قبول شی یا پیام نور یا دوباره همین آزاد هم فرقی نمیکنه و میتونی بری... چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
      دانشگاه گیر نمیده نظام وظیفه گیر میده چون فقط 2 با معافیت تحصیلی میده
      من میگم الان انصراف بدم برم پرستاری ثبت نام کنم ولی دانشگاه برام معافیت تحصیلی رد نکنه چون نیازی ب معافیت تحصیلی تا ی سال ندارم سر ی سال که بشه نتایج روزانه ها هم معلوم میشه اونوقت انصراف میدم دوباره میرم دولتی
      معاون اموزشی دانشکده پرستاری میگفت اگه دانشگاه قبلیت برات معافیت صادر نمیکرد میتونستی بازم انصراف بدی
      ایا همچین چیزی ممکنه که ظرف مدت این ی سال دانشگاه معافیت تحصیلی صادر نکنه؟

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      کارت معافیت داری که دیگه مشکلی نیست داداش ، خیالت راحت

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      کارت معافیت داشته باشه که از 5+1 دولت آزاده

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دانشگاه گیر نمیده نظام وظیفه گیر میده چون فقط 2 با معافیت تحصیلی میده
      من میگم الان انصراف بدم برم پرستاری ثبت نام کنم ولی دانشگاه برام معافیت تحصیلی رد نکنه چون نیازی ب معافیت تحصیلی تا ی سال ندارم سر ی سال که بشه نتایج روزانه ها هم معلوم میشه اونوقت انصراف میدم دوباره میرم دولتی
      معاون اموزشی دانشکده پرستاری میگفت اگه دانشگاه قبلیت برات معافیت صادر نمیکرد میتونستی بازم انصراف بدی
      ایا همچین چیزی ممکنه که ظرف مدت این ی سال دانشگاه معافیت تحصیلی صادر نکنه؟

نه نه به هیچ وجه این کار شدنی نیست با اطمینان بهت میگم ، به محض این که از دانشگاه اول انصراف بدی و بری دانشگاه دوم حتما برای دومین بار و آخرین بار برات معافیت تحصیلی رد میشه پس حتما مراقب باش ، ببین میتونی از دانشگاه آزادی که ثبت نام کردی مرخصی بگیری و در کنکور 95 شرکت کنی و اگه قبول شدی اونوقت انصراف بدی یا میتونی همین الان انصراف بدی و در کنکور 95 شرکت کنی ، یا واحد کم برداری و بخونی برای کنکور که خب زیاد این مورد توصیه نمیشه !! مگه این که بخوای برای کنکور 96 هم بخونی که خب اون هم ترفند خودشو داره...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

نه نه به هیچ وجه این کار شدنی نیست با اطمینان بهت میگم ، به محض این که از دانشگاه اول انصراف بدی و بری دانشگاه دوم حتما برای دومین بار و آخرین بار برات معافیت تحصیلی رد میشه پس حتما مراقب باش ، ببین میتونی از دانشگاه آزادی که ثبت نام کردی مرخصی بگیری و در کنکور 95 شرکت کنی و اگه قبول شدی اونوقت انصراف بدی یا میتونی همین الان انصراف بدی و در کنکور 95 شرکت کنی ، یا واحد کم برداری و بخونی برای کنکور که خب زیاد این مورد توصیه نمیشه !! مگه این که بخوای برای کنکور 96 هم بخونی که خب اون هم ترفند خودشو داره...
      یعنی دو بار انصراف و کنکور96؟؟؟

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یعنی دو بار انصراف و کنکور96؟؟؟
      نه دوستمون منظورش این بود که یه سال دانشگاه بخونی و سال بعدش انصراف بدی نه اینکه دوبار انصراف بدی

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن