سلام
میخواستم بدونم برای خوندن تاریخ ادبیات کدام اطلاعات رو باید حفط کنیم؟
یعنی نام اثر +نام نویسنده +قرن زیستن و...
لطفا جامع و کامل بگید
در ضمن اگه روش خوبی برای خوندنش میدونید ممنون میشم بگید.
سلام
میخواستم بدونم برای خوندن تاریخ ادبیات کدام اطلاعات رو باید حفط کنیم؟
یعنی نام اثر +نام نویسنده +قرن زیستن و...
لطفا جامع و کامل بگید
در ضمن اگه روش خوبی برای خوندنش میدونید ممنون میشم بگید.
الگو تنها نكته مثبتش به نظر من
اينه كه كاريكاتور شاعر ها رو كشيده و اسم اثرشون رو يه جوري به تصوير ربط داده
رشته تحصیلیتون چیه ؟انسانی که نیستین؟تاریخ ادبیات تجربی وریاضی اسونه .کتاب رو بخون وخلاصه دقیق داشته باش بعد همیشه اون خلاصه هاروبخون ازاول مهر شروع نکن به خوندنش چون یادت میره وتاریخ ادبیاتتون اونقدرزیاد نیست که بگی میترسم دیرشروع کنم نرسم بخونم یکم دیرترشروع به خوندنش کن
آدم باش همین
برای خوندن تاریخ ادبیات باید :
قرن زیستن -آثار-سبک نگارش-تخلص کلا ویژگی های منحصر به اون فرد رو بدونید.بیشترین تاکید بر روی آثاره.
واسه خوندنش هم لازم نیست هیچ کتابی بگیرید مطالب موجود تو کتاب درسی رو خودتون جز به جز استخراج کنید.
بهترین و پر بازده ترین روش خوندن تاریخ ادبیات هم "به شعر دراوردن آثاره" لازم هم نیست کسی واستون این کارو انجام بده فقط کافیه آثارو جوری پشت هم و "ریتمیک" حفظ کنید.
این روش هم کمک میکنه که مطالب رو طولانی تر تو حافظه داشته باشید هم موقع تست زدن به شدت سرعتتونو افزایش میده.
من پارسال تابستون كه وقت داشتم تمام آثار رو به طور خلاصه در 3 برگ a4 نوشتم و هر شب تكرار مي كردم . اين كار موجب يادگيري بيشتر من در تاريخ ادبيات شد و موجب شد در سال تحصيلي وقت كمتري رو روي تاريخ ادبيات بذارم . و در آخر بايد بگم كه براي تاريخ ادبيات هيچ منبعي بهتر از كتاب درسي نيست. اين مورد براي لغات هم صدق مي كنه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)