خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

يه كمك از شما ، در رابط منابع من

با عرض سلام و خسته نباشيد به كنكورياي گلم
      دوستان يه خواهشي
      من شيمي دو الگو رو مطالعه كردم و به اين يقين رسيدم كه در انتخاب منبعم اشتباه نكردم
      راجع به شيمي سه خواستم سوال كنم به نظرتون الگو هم مثل دو اش كتاب خوبيه يا نه ؟؟؟ لطفا ذكر ميكنم سال قبل خيلي سبز و مبتكر را تركوندم تقريبا يعني الان ميتونم بگم كه مثل سوال فلان كدوم جواب ميشه

يه كمكم در رابط زبان پارسال من مبتكران داشتم و زبانم رو واقعا واقعا از صفر به ٤٠ درصد تو كنكور رسوند ازش خيلي ممنونم اما امسال اميد دارم بتركونم به نظرتون كدوم منبع رو بخونم مبتكر اناري يا گاج يا شبقره كياسالار.
      در ضمن من رياضيمم خيلي بد نيست اما خواستم اگه ميشه يه كتاب با سطح تست مناسب در حد ٩٤ بهم معرفي كنيد الان و پارسال با خيلي سبز موييني پيش رفتم

خيلي ممنون از شما ان شاء الله خبر دكتريتون رو بشنوم
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

2. Top | #2
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      با عرض سلام و خسته نباشيد به كنكورياي گلم
      دوستان يه خواهشي
      من شيمي دو الگو رو مطالعه كردم و به اين يقين رسيدم كه در انتخاب منبعم اشتباه نكردم
      راجع به شيمي سه خواستم سوال كنم به نظرتون الگو هم مثل دو اش كتاب خوبيه يا نه ؟؟؟ لطفا ذكر ميكنم سال قبل خيلي سبز و مبتكر را تركوندم تقريبا يعني الان ميتونم بگم كه مثل سوال فلان كدوم جواب ميشه

يه كمكم در رابط زبان پارسال من مبتكران داشتم و زبانم رو واقعا واقعا از صفر به ٤٠ درصد تو كنكور رسوند ازش خيلي ممنونم اما امسال اميد دارم بتركونم به نظرتون كدوم منبع رو بخونم مبتكر اناري يا گاج يا شبقره كياسالار.
      در ضمن من رياضيمم خيلي بد نيست اما خواستم اگه ميشه يه كتاب با سطح تست مناسب در حد ٩٤ بهم معرفي كنيد الان و پارسال با خيلي سبز موييني پيش رفتم

خيلي ممنون از شما ان شاء الله خبر دكتريتون رو بشنوم
      سلام
      واسه شیمی الگو رو ندیدم ولی اگه شما میگی خوبه،پش حتماً خوبه دیگه...اگه مولف جفت شون یکی هست آره!
      واسه زبان هم گاج خوبه و هم شبقره...باید خودت چند از کتاب رو ورق بزنی ببینی کدوم راسته کارت هست!
      برای ریاضی هم خیلی سبز که داری.مگه کارت رو راه نمیندازه؟
      اگه سطح سوالای سخت تری میخوای مهر و ماه رو بگیر وگرنه که همین خ.سبز موئینی خیلی خوبه!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      الگو شیمی سوم نداره ظاهرا

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      برای زبان هم گاج خوبه و هم خیلی سبز ولی گاج از خیلی سبز بهتره
      برای همه من گاج توصیه میکنم
      برای دیگر منابع از دیگر متخصصان و ناظران بخش مربوطه بپرسید تا درست راهنماییتون کنند
      موفق باشی
      خدانگهدارت دوست عزیز
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

5. Top | #5
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      سلام
      واسه شیمی الگو رو ندیدم ولی اگه شما میگی خوبه،پش حتماً خوبه دیگه...اگه مولف جفت شون یکی هست آره!
      واسه زبان هم گاج خوبه و هم شبقره...باید خودت چند از کتاب رو ورق بزنی ببینی کدوم راسته کارت هست!
      برای ریاضی هم خیلی سبز که داری.مگه کارت رو راه نمیندازه؟
      اگه سطح سوالای سخت تری میخوای مهر و ماه رو بگیر وگرنه که همین خ.سبز موئینی خیلی خوبه!
      خیلی ممنون از پاسختون
      خیلی سبز مویینی خیلی خوبه اما من زیاد باهاش حال نمیکنم اما فعلا دارم باهاش پیش میرم ان شاء الله زود تر تمومش کنم و برم سراغ یه منبع دیگه به امید حق
      بازم ممنون
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن