وضعیتمُ میگم دوستان روحیه بگیرن
تازه امروز میخام اطاق جمع کنم دیگه کی شروع کنم الله علم !
اول مهر برای 1-2هفته ی سفر هم میرم !
دانشگاه هم که میرم
بعضی درسای دیپ مجددم ک هست
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
5 فصل زیست 1، 2 فصل زیست 2
2 فصل شیمی 2
3 فصل آمار
عربی 1
لغات زبان
قرابت معنایی
تموم تلاشمو میکنم تا 10 مهر زیست1 و شیمی 2 و آمار رو تموم کنم
I Never give up ∞
از دیروز شروع کردم واسه آزمون24 مهر کانون
اول میخواستم واسه 10 مهر شروع کنم دیدم خیلی حجما بالایه و نمیرسم!
واسه همون24 مهر شروع کردم دیگه...
ببینیم خدا چی میخواد
داداش من 94 کنکور دادم . یه چیزی میگم از من داشته باشی
به هیچ عنوان با زیست شوخی نکن . من کارنامه همه رفیقامو + چند نفر دیگه که پزشکی قبول شدن + خودم رو دقیق دیدم و مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم که تاثیر زیست خیلی وحشتناک تر از اونیه که کسی بتونه تصورشو بکنه ! هیچی دیگه فقط خواستم همینو بگم
موفق باشی
ویرایش توسط ...Rahim... : 29 شهریور 1394 در ساعت 13:38
منم پشت کنکورم دارم هنر میخونم.
از حدود 20 مرداد شروع کردم.کتابای درسی رو درس به درس تا جایی که تونستم خوندم نکاتشو نوشتم.از حدود 11 12 تا کتاب از هر کدوم یه 3 4 درس همینطوری خوندم.
عمومی ام چند تا درس از ادبیات 2 گاج سبز خوندم و تستاشو زدم. دین و زندگی هم به منوال بالا از دینی سال 2 هفت درس اولو خوندم، آیه هارو با تمام جزئیات نوشتم و تستاشو زدم... هر چند روز یک بارم همه ی اینارو باهم مرور می کنم ولی برنامه ی مرورم منظم نیست باید یه فکری براش بکنم.عربی ام از کتاب درسی عربی 2 قواعد 6 درسو خوندم و نوشتم و چند باری هم مرور کردم.می خوام خوندن گاج طوسیشو بعد نوشتن این قواعد شروع کنم احساس می کنم مفیدتره.
تقریباً همه چیز خوب پیش میره ولی مهمترین دلهرم ادبیات هست که هنوز پیدا نکردم چطور باید بخونم! فعلاً دارم درس به درس از گاج سبز پیش میرم و بعدش تستای قرابتو از ادبیات موضوعی شروع می کنم.منتظر 8 مهرم نمایشگاه کتاب افتتاح شه قرابت و زبان فارسی و لغت هامون سبطی رو بگیرم موازی با همین گاج سبزا بخونمشون.دوستان توصیه ای دارن بگن شاید تونستم استفاده کنم.
یه مقداری هم از منابع آزاد مطالعه کردم مثل تاریخ هنر گامبریج و مبادی سواد بصری و این چیزا... ولی خیلی پراکنده خوندم منظم نبوده. همین دیگه d:
...
تقریبا با ازمونهای قلم چی جلو رفتم
عربی 1 تموم شد
حسابان 3 فصل اول
ریاضی 2 تمام(ولی فقط از نظر فصل نه یادگیری)
ادبیات 15 درس اول
دینی 12 درس سال سوم
زبان هیچی
فیزیک 3 تموم شد
شمی 2 و 3 هم فقط فصل اخرشون مونده
زیست دوم و زیست سوم تا فصل 6
ریاضی تموم کردم دوم و سوم رو
شیمی دوم و سوم رو هم خوندم
فیزیک فقط فصل 1-3-4 سوم
عمومی اصلا کتاب درسی رو هم باز نکردم چه برسه تست زده باشم
به معنی واقعی کلمه ر**م
نمیدونم چطور برم قلم چی-برنامه کلاسی مون رو هم گذاشتم دیدید که اگه بخوام برا مدرسه بخونم قلم چی نمیرسم و اکه بخوام برا کانون بخونم به مدرسه نمیرسم
لطفا اگر کسی راهکاری داره بگه واقعا الان فک می کنم 20000 هم نمیارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)