قلم چی فقط وقت تلف کنیه. به هیچ دردیمممم نمیخوره به نظرم فقط برنامه راهبردیش خوبع پشتیباناشام مزخرف بیسواد چنتا مطلبو عینه ظبط حفظ کردن به کنکوریای بدبخت القا میکننن قلم چی جز هزینه ی بالا. و سوال های سطح بالاش هیچی نداره ک به درده کنکورم نمیخوره. فقط پول خرج کنیع اون همه پولو بدی جزوه و کتاب استفاده کنی بهتر ازاینه ک بری ازمون های مزخرفش وقت تلف کنی بازم میگم به غیره برنامه راهبردیش همه چیزیش مزخرفههه
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
...
من اون وقتایی ک برای ارزیابی تست ها ی قلم چی گذاشتمم یه کتاب کار خوب میذاشتم اینجوری نمیشد شرایطمم نرین پولتونو هدر بدینا بخدا ااشتباه محضه اگ میخواین ازمون شرکت کنین فقط سنجش تو قلم وقته ادم زیاد تلف میشه.... پولتونو تو اشغال نریزین اشتباه منم تکرار نکنین الکی اون رتبه های برترم نگا نکین برین انرزی بگیرین اونا پایه ای قوی هستن صد تا معلم خصوصی فلان... از من گفتن
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
عــــــــــــــه آواتارتون آقای دکتر بهنام شکیباییه ایشون الگوعه واقعا برای همه.نمونه ی یک انسان متواضع و موفق ^_^
رفع اسپم:والا من که به قلم چی یهو ایمان آوردم منم پارسال میگفتم باو مگه وحی منزله ترازای قلمچی؟یعنی هرکی زیر هفت هزاره پزشکی قبول نمیشه؟خیلی هم رو این حرفم پافشاری میکردم.اما بعد کنکور فهمیدم که هرکی ترازش بالا بوده تو کنکور هم به مراتب بهتر عمل کرده حالا شایدم استثناهایی بوده اما اکثریت قریب به اتفاق اینجوری بودن یعنی امسال مو به مو طبق برنامه ش میرم جلو
I KEEP DANCING ON MY OWN
من هم تجربه گزینه 2 رو دارم هم قلم چی هم سنجش
باید در مقایسه ای بگم که قلم چی سوالاتش تقریبا هیچ شباهتی به کنکور نداره. کیفیت سوالاتش پایین هست. ولی برنامش واقعا خوب هست. درسی هم مثل زیست واقعا سخت میگیره و رسما گند زد به روحیه ما در صورتی که زیست کنکور خیلی راحت تر از قلم چی بود. منظورم شکل و شما سوالات هست.
گزینه 2 هم چندان کیفیت مطلوبی نداشت سوالاتش ولی به کنکور نزدیک تر بود و کمی ساده تر از قلم چی
سنجش هم سوالاتش فوق العاده بیخود و آسون و مزخرف بود و حتی جامع هاش ارزش رفتن نداشت. فقط دینیش خیلی شبیه کنکور بود و این خیلی عجیب بود. سازمان سنجش رد می کنه که این موسسه هیچ ربطی به ما نداره ولی سوالات دینیش یهو شکل و شما جفتشون با هم عوض میشه!!! جالبه نه ؟ عدالت کنکوری است دیگه!!
در مورد هزینه ای هم که هزینه قلم چی تقریبا فک کنم 3.4 برابر بقیه باشه
تقلب هم که ماشالله. قلم چی شب قبلش سوالات دست بچه هاست...
با اینکه قلم چی واقعا دزد هست و کیفیت مطلوبی نداره ولی همون برنامه ای که داره به نظرم می ارزه به باقی موسسات. پس به نظرم ناچارا قلم چی از بقیه کمی بهتر هست و بهتره کسایی ک میخوان شرکت کنن برن همون قلم چی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)