خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 14 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 197
    1. Top | #1
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Cool سوالات فیزیک طراحی شده برای کنکور 95

در اینجا قصد دارم سوالها و ایده‌های خودم را مطرح کنم. باشد که مورد استفاده‌ی دانش‌آموزان قرار بگیرد.

سوال 1: مطابق شکل سطح شیبداری که بر روی آن مکعبی به جرم 2 کیلوگرم قرار دارد، تحت تاثیر نیروی f حرکت می‌کند. نیروی f چقدر باشد تا مکعب نسبت به سطح شیبدار ساکن باشد؟
      θ=45 درجه است و جرم سطح شیبدار 10 کیلوگرم و تمامی سطوح بدون اصطکاک هستند.2015-09-15_010819.jpg
      1) 120
      2) 110
      3) 100
      4) مکعب تحت هیچ شرایطی بر روی سطح شیبدار ساکن نخواهد ماند.
      ویرایش توسط محمد نادری : 25 شهریور 1394 در ساعت 00:51

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      4.دلیل اول از رو شهود و تجربه
      دلیل دوم نیروی وارد بر جسم mgsin45 است که باعث حرکت جسم به سمت پایین میشود.فقط نیروی اصطکاک میتواند در مقابل آن بایستد که وجود ندارد.

ویرایش توسط broslee : 25 شهریور 1394 در ساعت 18:47 دلیل: اصلاح mgsin45

3. Top | #3
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      دلیل دوم نیروی وارد بر جسم mgcos45 است که باعث حرکت جسم به سمت پایین میشود.فقط نیروی اصطکاک میتواند در مقابل آن بایستد که وجود ندارد.
      نمیخای بیشتر فکر کنی؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دلیل دوم نیروی وارد بر جسم mgcos45 است که باعث حرکت جسم به سمت پایین میشود.فقط نیروی اصطکاک میتواند در مقابل آن بایستد که وجود ندارد.
      اینو مطمینم که ۴ نمیشه
      زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      در اینجا قصد دارم سوالها و ایده‌های خودم را مطرح کنم. باشد که مورد استفاده‌ی دانش‌آموزان قرار بگیرد.

سوال 1: مطابق شکل سطح شیبداری که بر روی آن مکعبی به جرم 2 کیلوگرم قرار دارد، تحت تاثیر نیروی f حرکت می‌کند. نیروی f چقدر باشد تا مکعب نسبت به سطح شیبدار ساکن باشد؟
      θ=45 درجه است و جرم سطح شیبدار 10 کیلوگرم و تمامی سطوح بدون اصطکاک هستند.برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-09-15_010819.jpg
مشاهده: 415
حجم: 5.8 کیلو بایت
      1) 120
      2) 110
      3) 100
      من فکر میکنم گزینه ۱ هست

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خب

برای ثابت ماندن جسم به شتاب 10 متر بر مجذور ثانیه نیازه در جهت مخالف گرانش
      حالا نیرو f رو در نظر بگیرید
      میتونیم بگیم که این نیرو از جسم به سطح شیبدار وارد میشه (بخاطر عکس العمل فک کنم )
      بعدم اینکه این نیرو وقتی از سمت جسم به سطح شیب دار وارد میشه
      یه جورایی به حالت عمود منتقل میشه (خودمم نمیدونم چطور ولی یه چیزی مثل همون بازتاب از آینه ی تخت )
      با توجه به جرم جسم اگر نیرو رو 100 در نظر بگیریم به ما همون شتاب 10 رو میده
      بعد در نتیجه این شتاب نیز شتاب گرانش را خنثی میکند پس بنظر من گزینه 3 صحیح است
      البته همونطور که از توضیحم معلومه بیشتز از شهود کمک گرفتم تا با درسنامه فیزیک برا همین ترجیح میدم خودم پاسخ تشریحی رو چک کنم
      ایده سوالش هم خوب بود و مفهومی و فک کنم از این مدل سوال ها دیگه بیشتر بیاد
      یکمم یاد حرکت دایره ای و شیب عرضی جاده ها افتادم
      run forrest runnn

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمیخای بیشتر فکر کنی؟
      آره.این جواب اولیه بود.جواب حتی اگر غلط هم باشه باعث بحث علمی میشه.

جابه جایی مجموعه به سمت راست است.پس نیرو به صورت افقی به سمت راست به جسم وارد میشود.این نیرو را به دو نیرو که یکی در جهت N ودیگری در جهت mgcos45 است تجزیه میکنیم.لذا این نیرو باعث افزایش سرعت جسم میشود.

ویرایش توسط broslee : 25 شهریور 1394 در ساعت 10:56

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات

θ=45 درجه است و جرم سطح شیبدار 10 کیلوگرم و تمامی سطوح بدون اصطکاک هستند.برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-09-15_010819.jpg
مشاهده: 415
حجم: 5.8 کیلو بایت
      1) 120
      2) 110
      3) 100
      گزینه 4
      ویرایش توسط newpath : 25 شهریور 1394 در ساعت 12:03

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      خب

میتونیم بگیم که این نیرو از جسم به سطح شیبدار وارد میشه (بخاطر عکس العمل فک کنم )
      یه جورایی به حالت عمود منتقل میشه (خودمم نمیدونم چطور ولی یه چیزی مثل همون بازتاب از آینه ی تخت )
      البته همونطور که از توضیحم معلومه بیشتز از شهود کمک گرفتم تا با درسنامه فیزیک برا همین ترجیح میدم خودم پاسخ تشریحی رو چک کنم
      استدلال شما اشتباه است
      -----
      فکر کنم اگر مسئله در حالت کلی حل بشه بهتر باشه (جرم ها M و m و زاویه برابر تتا باشه)

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات

جابه جایی مجموعه به سمت راست است.پس نیرو به صورت افقی به سمت راست به جسم وارد میشود.این نیرو را به دو نیرو که یکی در جهت N ودیگری در جهت mgcos45 است تجزیه میکنیم.لذا این نیرو باعث افزایش سرعت جسم میشود.
      آره درسته .. ولی دو نیرو به جسم وارد میشه یکی mgsin و دیگری macos

11. Top | #11
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      خب

مولفه‌ای از نیروی عمودی سطح وارد به مکعب مانع حرکت اون در امتداد قائم میشه. و مولفه‌ی دیگر به اون در جهت افق شتاب میده.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      استاد جوابشو نمیگید؟؟!مردیم از بس گلوکز تو محیط پر از اندرنالین سوزوندیم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      خوب اون شتابه چنده؟؟

14. Top | #14
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

جابه جایی مجموعه به سمت راست است.پس نیرو به صورت افقی به سمت راست به جسم وارد میشود.این نیرو را به دو نیرو که یکی در جهت n ودیگری در جهت mgcos45 است تجزیه میکنیم.لذا این نیرو باعث افزایش سرعت جسم میشود.
      نیروی f فقط به سطح شیبدار وارد میشه.

15. Top | #15
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meisam1376 نمایش پست ها
      استاد جوابشو نمیگید؟؟!مردیم از بس گلوکز تو محیط پر از اندرنالین سوزوندیم
      گزینه 1. درست گفتی.

صفحه 1 از 14 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن