آقا اسم این درس فیزیکه ، با راه حل علمی هر جور حل کنیم سر جلسه به جواب می رسیم
جواب همه مون هم درس بود
چ راه خلاقانه
چ راه تشریحی
چ راه های عادی
مث زیست نیس که سلیقه تو کار باشه
از این نظر نباید نگران باشیم
اون قضیه فاز نقاط بعدی باید کمتر از فاز نقاط قبلی باشه رو هم من تا ب حال ندیده بودم داش ، به عنوان یک نکته تو ذهنم نگهش میدارم
فدای همگی
من برم تورق سریع بزنم
آرزوی موفقیت دارم واسه تک تک شما دوستانم
سلام دوست عزیز عذر می خوام دیر آن شدم سوالتون سوال آسونیه وحید جانم درست جوابتون و دادن می تونستین برای سختی سوال حرکت میله رو شتاب دار چند قسمتی(ینی در سه بازه زمانی مختلف شتاب ثابت ولی سه عدد مختلف)در نظر می گرفتین و بعد آخر سوال مقدار نیروی محرکه یه القایی متوسط(به کلمه متوسط دقت کن اونی که تو مطرح کردی نیروی محرکه لحظه ای بود)از ثانیه فلان تا بهمان رو از دانش آموز می خواستین اینجوری سوال جوندار تری می شد خدایی شانس آوردین من طراح نیستم فعلا
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
سلام سوال درسته سواله جون داریه ولی مشکلی نداره چون تی یک و تی دو بر حسب کسری از دوره نوشته می شه سرعت ها هم برحسب کسری از سرعت ماکسیمیم و در نهایت پارامتر سرعت در صورت دو کسر با هم خط می خورن و پارامتر دوره هم در مخرج دو کسر خط می خورن و جوابی مث گزینه ها در میاد که نه پارامتر سرعت داره نه پارامتر دوره من فرض کردم مشکلتون اینه اگه مشکلتون چیزه دیگه ایه بگید تا کمکتون کنم
سوال فقد خر حمالیه اضافی داره همین باید دلتا وی به روی دلتا تی یه هر دو رو بدست بیاری بعد تقسیم بر هم کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)