کتاب نسبتا دشوار، دشوار، دشوارتر سال گذشته تولید شد و احتمال اینکه کنکوریهای سال قبل با آن آشنا شده یا از آن استفاده کنند خیلی زیاد نبود ولی خوشبختانه یکی از دانش آموزانی که درس فیزیک را در کنکور 94، 100 درصد زد (امسال در کنکور ریاضی 94 در بین کانونی ها فقط 2 نفر فیزیک را 100درصد زدند که یکی از آنها علی سیفی است.) به واسطهی مشاورش با این کتاب آشنا شد و از آن استفاده کرد. در زیر ماجرای 100 درصد زدن فیزیک را از زبان علی سیفی رتبهی 56 ریاضی کنکور 94 از علامهحلی 5 میخوانید که در بخشی از آن هم به استفاده از این کتاب اشاره کرده است:
علیاصغر شریفی مشاور علامهحلی 5 که دکترای برق دانشگاه صنعتی شریف میخواند: من به صورت اتفاقی با این کتاب در سایت کانون آشنا شدم همیشه با خودم میگفتم کانون قلمچی که این همه سال آزمون برگزار میکند باید یک مجموعهی عالی از سوالات بدون غلط و سطحبندی شده داشته باشد و برای سطوح مختلف تولید کند و وقتی نام این کتاب را دیدم با خودم گفتم این همان کتاب است و وقتی چک کردم دیدم درست است و به دانشآموزان معرفی کردم و آنها هم از نمایشگاه کتاب، دو کتاب فیزیک و ریاضی آن را تهیه و حل کردند. من بعد از عید دنبال سوالات سخت بودم و مجبور بودم از منابع مختلف سوالات سخت را گلچین کنم ولی با این کتاب کارم خیلی آسانتر شد و بچهها یک قدم جلوتر افتادند.
علی سیفی رتبهی 56 ریاضی کنکور 94:چگونه فیزیک را 100 درصد زدم!
علی سیفی (رتبهی 56 ریاضی کنکور 94 از علامهحلی 5) به همراه مشاور مدرسهاش، علی اصغر شریفی
علی سیفی: من فیزیک را 100 درصد زدم و یکی از دلایلش استفاده از این کتاب بود. این کتاب وقتی به دست ما رسید که عملا وقتمان خیلی پر بود با خودم تصمیم گرفتم فقط سوالات دشوارتر را در هر مبحثی که نیاز به تمرین داشتم کار کنم و تمام سوالات دشوارتر این کتاب را حل کردم در این کتاب با اینکه من المپیادی بودم ولی باز هم سوالاتی بود که برای من چالشبرانگیز بود بیشترین حسن این کتاب برای من با توجه به اینکه المپیادی هم بودم رفع دغدغهی ذهنی من بود اینکه با خودم میگفتم تو توانستی دشوارترین سوالهایی را که در این مبحث بود را حل کنی پس کنکور را هم میتوانی به خوبی سپری کنی.
و اما دیگر دلایل 100 درصد زدن این درس توسط علی سیفی از زبان خودش:
اولین و مهمترین دلیل اینکه توانستم فیزیک را 100 درصد بزنم این بود که المپیاد فیزیکی بودم و این خیلی به من کمک کرد . چون پیشزمینهی المپیاد داشتم سعی میکردم مباحث را متوجه شوم و جلو بروم نه اینکه حفظ کنم. پس اولین نکته اینکه مفهومی درس میخواندم و اگر مبحثی را دبیر تدریس میکرد یک مرور کلی روی مفاهیم آن میکردم و بعد آنقدر از آن مبحث تست میزدم که تستها تمام شود و دستم بیاید که چه مدل سوالاتی در کنکور قرار است بیاید.
دلیل دیگر این بود که با توجه به اینکه مبحث موج اولین مبحثی است که خیلی برای دانشآموزان ملموس نیست و تجسمی از آن ندارند مشاور ما آقای شریفی تصمیم گرفتند خودشان تدریس کنند و پس از چندین جلسه از من خواستند یک جلسه را هم من تدریس کنم. من به این دلیل که وظیفه ای بود که به عهدهی من گذاشته شده بود خیلی تلاش کردم که این کار را به بهترین شکل انجام دهم و آن شب آنقدر دقیق خواندم که خیلی تاثیر داشت و حداقل این مبحث را مسلط شدم. وقتی بخواهید درس بدهید باید تسلط خوبی از آن داشته باشید و من هم سعی کردم آنقدر تسلط خوبی داشته باشم که اگر کسی سوالی بپرسد بتوانم جواب دهم.
در مورد کتاب نسبتا دشوار دشوار دشوارتر هم در بالا توضیح دادم و این کتاب بیشتر از این جنبه به من آرامش ذهنی داد که دانستم سوالات دشوارتر بسیاری از مباحث را حل کردم و با اعتمادبه نفس به جلسهی کنکور رفتم.
تهیه و تنظیم
ناهید منجمی
منبع kanoon.ir