خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عایه کاملا کنکوری بدون هیچ حاشیه ای مثل مبتکران نیست که ده صفحه بخونی یازده صفحش شوخی و خندش مطمعن باشید اگه کتبه مبتکران رو ویرایش کنن و شوخی و خندش رو حذف کنن و جاهای حاشیه ایش رو خط بزنن حجم کتاباشون یک چهارم میشه ولی خوب کتاب رو باید یجوری غالب کنن باقیمت بالا حجم کتاب وقتی کم باشه کهنمیتونن گرون غالب کنن

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      2من
      من دارم درس نامه هاش خوب عالیه مثلا من چند قسمت برنامه اموزشی الا سلیمانی و اقا جانی رو دیدم مثلا اقاجانی میگه این تو کتابا نیست یه مطلب مثلا ولی توی کتاب جامع همش هست خیلی کامه
      فقط یه ایراد بزرگ داره مثلا همه جا با تناسب حل نکرده ک بعضی جاها لج ادمو در میاره تا بدونی چی کار کرده بچه ها میگن مبتکران خوبه منم نمی گم بده چون ندیدم تو برو کتاب خونه هردورو ببینن

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان منم می خوام تهیه کنم فقط دوستانی که تهیه کردن جواب بدن اگه بدون کتاب درسی فقط درسنامه رو بخونی و تستاشو بزنی تو آزمونای آزمایشی چند می زنی ؟؟؟

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من یه مطلب بود تو شیمی هرکاری میکردم نمیفهمیدم به ظاهر همون تو همه کتابا توضیح داده شده بود ولی وقتی فیلم آقاجانی رو دیدم فهمیدم خواندن کی بود مانند فهمیدن و واقعا راست میکه کتابا کامل نیس هیچ کتابی بدون معلم خوب کامل نیس!!!!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن