خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 28 از 28
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      اینو ببین
      https://sess.shirazu.ac.ir/sess/script/login.aspx

وارد پروفایل دانشجوییت بشو همون سامانه دانشجویی از اونجا باید شهریه رو پرداخت کنی
      نه اینجوری نیست اینو که میدونم پرفایل دانشجویی هست توی همین پروفایل دانشجویی بهم گفتن به سایت پرتال دانشجویی رفاه برم و اجاره خوابگاه رو پرداخت کنم
      اینم پیامش :نشجويان گرامي ورودي 94

با سلام

در صورتي که در ثبت نام اينترنتي خوابگاه را انتخاب نموده ايد، لطفا از تاريخ 94/06/24 تا 94/06/28با مراجعه به پورتال دانشجويي صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir نسبت به پرداخت اجاره بهاي خوابگاه خود اقدام نموده و از فيش واريزي پرينت گرفته و آن را هنگام مراجعه به دانشگاه به مسئول خوابگاه خود ارايه فرمائيد تا مجوز قطعي سکونت براي شما صادر گردد.

دیگه دارم به اخر میرسم

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      نه شهریه ندادم ولی شنبه فقط ثبت نام خوابگاهه باید شهریه بدم...اونجا جریان کارنامه سبزو بگم چیکار میکنن؟
      اگه دوره دانشگاه کارنامه سبز یه تماس بگیر با دانشگاه بگو تو کارنامه سبز قبول شدم کار خاصیب باید کنم اگه گفتن نه ثبتنام اینترنتیشو کن و مدارکتو ببر برا ثبتنام حضوری
      مشاور

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi نمایش پست ها
      نه اینجوری نیست اینو که میدونم پرفایل دانشجویی هست توی همین پروفایل دانشجویی بهم گفتن به سایت پرتال دانشجویی رفاه برم و اجاره خوابگاه رو پرداخت کنم
      اینم پیامش :نشجويان گرامي ورودي 94

با سلام

در صورتي که در ثبت نام اينترنتي خوابگاه را انتخاب نموده ايد، لطفا از تاريخ 94/06/24 تا 94/06/28با مراجعه به پورتال دانشجويي صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir نسبت به پرداخت اجاره بهاي خوابگاه خود اقدام نموده و از فيش واريزي پرينت گرفته و آن را هنگام مراجعه به دانشگاه به مسئول خوابگاه خود ارايه فرمائيد تا مجوز قطعي سکونت براي شما صادر گردد.
      پ خ دادم
      مشاور

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه دوره دانشگاه کارنامه سبز یه تماس بگیر با دانشگاه بگو تو کارنامه سبز قبول شدم کار خاصیب باید کنم اگه گفتن نه ثبتنام اینترنتیشو کن و مدارکتو ببر برا ثبتنام حضوری
      ببخشید من گیج شدم با دانشگاه الزهرا تماس بگیرم دیگه؟؟؟بگم کارنامه سبز قبول شدم بعد برم ثبت نام حضوری خب بعد اونا کارای انتقالمو میکنن؟؟؟اصلا میشه رفت اصفهان یا نه..خیلی سخته انتقالی و تغییر رشته؟

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشید من گیج شدم با دانشگاه الزهرا تماس بگیرم دیگه؟؟؟بگم کارنامه سبز قبول شدم بعد برم ثبت نام حضوری خب بعد اونا کارای انتقالمو میکنن؟؟؟اصلا میشه رفت اصفهان یا نه..خیلی سخته انتقالی و تغییر رشته؟
      با دانشگاهی که در کارنامه سبز قبول شدی تماس بگیر بگو
      دانشگاه اولی که قبول شدی دیگه نیاز نیست چیزی بهشون بگی چون ثبتنام حضوری نکردی
      مشاور

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با دانشگاهی که در کارنامه سبز قبول شدی تماس بگیر بگو
      دانشگاه اولی که قبول شدی دیگه نیاز نیست چیزی بهشون بگی چون ثبتنام حضوری نکردی
      اها مرسی

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با معذرت از استارتر...میدونم مشکلم ربطی ب موضوع تاپیک نداره ولی تو کارنامه سبز من اصفهان میتونستم قبول شم الان چیکار کنم ک تغییر رشته و انتقالی بهم بدن؟؟؟

عزیزکم باید نصفی از ترمتو بخونی بعد انتقالی بگیری این کارنامه ی سبزی ک اومده صرفا جهت اطلاع خودمونه کارنامه ی سبزی ک مورد تایید دانشگاه ها باشه آبان میاد و اونا از آبان اجازه ی انتقالی دارن
      قانون اینه ولی بازم بپرس
      طبق کارنامه ی اولیه شما فعلافقط مجاز ب ثبت نام رشته ای و دانشگاهی ک اول اومده هستی
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این فکر کنم کمکتون کنه

2- با توجه به كنترل‌هاي متعدد و بررسي‌هاي انجام شده از صحت نتايج اعلام شده اطمينان حاصل شده است؛ مع‌الوصف، داوطلبان پس از دريافت كارنامه نتايج نهايي آزمون از طريق پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان در صورتي كه در خصوص مندرجات كارنامه مذكور سوالي داشته و يا در انتخاب رشته‌ خود مرتكب اشتباه شده باشند، مي‌توانند حداكثر تا94/7/18 منحصراً از طريق سيستم پاسخگويي اينترنتي در پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان اقدام نمايند. با توجه به اينكه به موارد واصله به غير از روش اينترنتي ترتيب اثر داده نخواهد شد، لذا از داوطلبان تقاضا مي‌شود از ارسال نامه پستي و مراجعه حضوري اكيداً خودداري نمايند. بديهي است به كليه مواردي كه از طريق ديگري و يا بعد از تاريخ 94/7/18 واصل شود، به هيچ وجه ترتيب اثر داده نخواهد شد. لازم به تاكيد است كليه درخواستهاي مربوط به اشتباه در انتخاب رشته صرفاً براي پذيرش و معرفي در نيمسال دوم دانشگاهها و موسسات آموزش عالي بررسي خواهد شد.ضمناً داوطلبان گرامي مي‌توانند سؤالات خود را با شماره تلفن‌ 42163-021 نيز در ميان ‌بگذارند.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط طراوت نمایش پست ها
      عزیزکم باید نصفی از ترمتو بخونی بعد انتقالی بگیری این کارنامه ی سبزی ک اومده صرفا جهت اطلاع خودمونه کارنامه ی سبزی ک مورد تایید دانشگاه ها باشه آبان میاد و اونا از آبان اجازه ی انتقالی دارن
      قانون اینه ولی بازم بپرس
      طبق کارنامه ی اولیه شما فعلافقط مجاز ب ثبت نام رشته ای و دانشگاهی ک اول اومده هستی
      اوهوم باشه اجی بازم میپرسم

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اوهوم باشه اجی بازم میپرسم
      میدونم بی ربطه ولی تو که الزهرا رو خیلی دوست داشتی پس چرا اصفهان

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یه سوال بی ربط

من الان دیروز مدارکمو از دانشگاه گرفتم ولی گواهی موقت پیش و ریز نمرات پیش لاش نبود

الان برای پست چی کار کنم

اونا گفتن از مدرست بگیر

خب من تابستون 91 مدارکمو از مدرسه گرفتم الان دارن تو آرشیوشون بعد 3 ماه برم بگیرم؟

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها
      میدونم بی ربطه ولی تو که الزهرا رو خیلی دوست داشتی پس چرا اصفهان
      هنوزم دوس دارم ولی خب اصفهان نزدیک تره

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها
      یه سوال بی ربط

من الان دیروز مدارکمو از دانشگاه گرفتم ولی گواهی موقت پیش و ریز نمرات پیش لاش نبود

الان برای پست چی کار کنم

اونا گفتن از مدرست بگیر

خب من تابستون 91 مدارکمو از مدرسه گرفتم الان دارن تو آرشیوشون بعد 3 ماه برم بگیرم؟
      شما زنگ بزن به مدرستون بگو که دارن یا نه

دیگه دارم به اخر میرسم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن