[/IG]
![]()
قلم چی
گاج
مهر و ماه
صفر کلوین
بارسا
سایر
[/IG]
![]()
دكتر شريعتي چه عاشقانه گفت:من تو را دوست دارم،تو ديگري را و ديگري ديگري را...واينگونه است كه همه تنهاييم!
فکر کنم تاپیک همینجوری ادامه پیدا کنه تعداد دفتر برنامه ریزی ها به بی نهایت میل خواهد کرد و در نهایتم سردرگم تر خواهید شد
یه دفتر بردارید خط کشی هم کنید و برنامتون رو بنویسید هم همون کارو براتون انجام میده دیگه رو دفتر برنامه ریزی هم باید اخه حساس بود ؟
من بالاجبار قلم چی دارم و بد نیست ولی خوبم نیست شما هیچ کسی رو پیدا نخواهید کرد که دفتر قلم چی رو کامل پر کنه بخش اضافی و چرت و پرت زیاد داره
یکی از مشاور های کنکور بهم گفت خودت یک سررسید بردار و پر کن واقعا هم روشش جالب بود.حیف پول که بدیم به جای این دفتر ها
دكتر شريعتي چه عاشقانه گفت:من تو را دوست دارم،تو ديگري را و ديگري ديگري را...واينگونه است كه همه تنهاييم!
پارسال به زور بهم گفتن باید گاج رو بخری....
ینی من الکی دارم پر میکنمش؟![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
اگ آدم واقعا درس خون باش با ی سالنامه یا ی دفترم میتونه واس خودش جدول درست کنه و برنامه بریزه ! ولی اگ علاقه ب این کتب داری
ی کتابی بگیر ک مطالب قشنگی هم توش باش بخونی !
فک کنم مهروماه خوب باش ! بارسا ( نوشته ی آقای میرصادقی هم خوبه ) خلاصه آقای میرصادقی باز خودش نسبت به خیلی از مشاورا معروف تر و بهتر
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
نظر من بر قلم چی هست.....بیشتر واسه دفتر قلم چی میخونم تا کنکور.
.تازه قیمتشم با دفتر یا سر رسید یکی هست..6500
به نظرم میتونی با در نظر گرفتن چند ویژگی یک پلن و دفتر برنامه ریزی برای خودت درست کنی
یادت باشه از یک راه چند نفر نمیتونن به موفقیت برسن
پی خوشبختی میگردیم میون کاغد و آهن و تک و تنها!
همراه من هفته هاش از تیر شروع میشه
ولی به نظرم خیلی جالب بود
من خودم گاج دارم
نظرتون درباره ی تاکتیک چیه ؟
داداش من تعریف صفرکلوین رو خیلی زیاد شنیده ام .حتی مشاورها مثلا استاد افشار انتخاب اولشون اینه اما متاسفانه توی شهرما پیدا نمیشه .من خودم قبلا از قلمچی استفاده میکردم .حالا هم چون از قبل به سیستمش عادت کردم از همون استفاده میکنم ضمن اینکه فعلا تنها چیزیه که در دسترس دارم.ولی شما حتما دنبال یه گزینه بهتر باش خصوصا صفر کلوین که از بودجه بندی گفته و اینکه بدونی کدوم مبحث مهمه و چند سؤال ازش میاد تا روی مطالب درسی تمرکز بیشتری داشته باشید. دکتر افشار توی یک فایل صوتی از سایتشون شنیدم که میگفتن همراه من مهر وماه هم کتاب خیلی خوبیه و همینطور کتکورت رو قورت بده خیلی سبز که این آخری برای تنظیم خواب و مباحث روانشناسی مطالب خوبی داره.در کل هرکس با توجه به نوع نیازش باید منبع و حتی دفتر برنامه ریزی بگیره. فرضا اگه کسی مشکل خواب و مشکلات کسلی و بیحوصلگی داره کنکورت رو قورت بده خیلی سبز براش مفیده . اگه دنبال بودجه بندی و نظم و اولویت بندی در مطالعه است صفر کلوین براش در ارجحیت هست و الی آخر (برای جلوگیری از درخواست شفاف سازی از طرف درنا خانم بجای سه نقطه نوشتم الی آخر) موفق باشید.
اتفاقا به نظر من قلم چی کاملا بر عکس گفته های شماست
بخش تصمیمات کوتاه مدت قلم چی به نظرم باعث میشه که وقتتو تلف نکنی و موقع خوندن یه درس حواست جای دیگه ای نره!
در ضمن هر کسی که ساعت مطالعشو داره وارد دفتر برنامه ریزیش میکنه ساعت مطالعه مفیدشو مینویسه نه زمان هایی که همینجوری جلوی کتاب نشسته و سعی میکنه مطالعه مفیدشو بالاتر ببره
جمع بندی تاپیکاز بین دفاتر برنامه ریزی معرفی شده همراه من ، صفر کلوین و کنکورت را قورت بده به مرحله فینال رسیدند
که از بین اونها بهتره خودتون مراجعه کنید کتابفروشی و ببینید کدام بدردتون میخوره !
راستی "کنکورت را قورت بده" اوایل مهر ماه چاپ جدیدش میاد اگه می خواستید
و صفر کلوین هم با وجود کاربردی که داشت دیگه چاپ نمیشه![]()
دیگه دست خودتونه این چکیده این تاپیک بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)