این کامنتم رو اینجا هم میذارم تا به دوستان کمک کرده باشم :
4 فرم برنامه سازی آپلود کردم واسه دوستانی که واقعاً قصد پیشرفت دارن :
فقط چند تا نکته میمونه که خیلی مهمه:
1)اگه موفقیت یک فرآیند 100 قسمتی باشه؛ یک قسمت واسه شروع،یک قسمت واسه پایان و 98 قسمت برای ادامه دادن و تلاش در ادامه مسیر هست....مشکلی که اکثر کنکوری ها با اون روبرو هستند اینه که ادامه دادن مسیر واسشون سخت هست و اکثراً دچار افت ساعت مطالعاتی میشن!! دلیلش هم فقط یک چیز هست و اونم اینه که اکثر کنکوری ها فکر میکنند کنکور یه روند تکرار شونده و به اصطلاح پریودیک هستش!!! و مغز انسان اصلاً از تکرار خوشش نمیاد و عاشق تنوع و تغییره! پس چیکار کنیم تا این تکرار رو از بین ببریم یکی از راه هایی که من پیشنهاد میکنم تبدیل فرآیند کنکور به یک بازی با پاداش و مجازات متنوع هست. سعی کنید هر شب سر ساعت بخصوصی یک دادگاه فرضی تشکیل بدید به این صورت که شما فردی هستید که با ساعت مطالعه و کیفیت مطالعه تون مورد محاکمه قرار می گیرید! ساعت مطالعه ای که اوّل هفته بخ خودتون قول دادید رو هم به عنوان قاضی در نظر بگیرید هر شب که بیشتر از فرض تون درس خوندید در جمله شب در فرمِ جدولِ روزها یادداشت کنین!! به این صورت:"من امروز 10 دقیقه پاداش خوردم!!" یا "من امشب 20 دقیقه مجازات خوردم" حالا وقت آن رسیده تا یک قرارداد عقد نمایید طرفین این قرارداد شمایید با هر کدام از اعضای خانواده!!! متن قرارداد هم مثلاً: به ازای هر 10 دقیقه پاداش در هفته 1000 تومان!!! در روز جمعه از پدر میگیرم!!" یا "به ازای هر 20 دقیقه مجازات در هفته 20 دقیقه از تفریح جمعه ام کم می شود!!" و .... با این راهکار ساده مشکل افت ساعتتون به خوبی حل میشه! مجازات ها و پاداش هاتون رو در بخش جمله شب در جدول روزها(صفحه 4) بنویسید! همچنین مواردی که خوندید به همراه ساعت دقیقش رو هم در همون فرم باید بنویسید!
2)در جدول پیشروی هفته (صفحه اول) شما باید مباحثی از هر درس که میخواهید بخونید رو پیشگویی کنید ولی این پیشگویی باید عادلانه و منصفانه باشه .... مشکل کم خوانی خیلی از بچه هایِ این تاپیک زیاده خواهی از خودشونه که اگه منصفانه این جدول رو پر کنند قطعاً مشکلشون حل میشه!
3)در جدول برنامه ریزی(صفحه 2)شما مباحثی که پیشگویی کردید رو باید پخش کنید و تست هایی که در نظر دارید از هر مبحث بزنید رو هم زیر هر مبحث یادداشت کنین!! و این میشه برنامه راهبردی و نقشه راهی که باید همیشه جلوتون باشه تا مسیر رو اشتباه نرید!!
4)جدول آخر(صفحه شماره 3) شاید در طول هفته زیاد مهم نباشه ولی به شما کمک میکنه تا هفته های بعد بازهم پیشرفت کنید!! در جدول گزارش هفتگی اسم هر مبحث که خونید رو در روز جمعه با تمام جزئیاتش یادداشت کنید!
لینک دانلود فرم های برنامه سازی:@KONKURPEX