کجاش زده؟
نوشته اصلی توسط rezaes248 کجاش زده؟
نوشته اصلی توسط shakiba.s96 برا من چیزی نزده بازم ممنون
نوشته اصلی توسط rezaes248 برا من چیزی نزده بازم ممنون بستگی داره کی ثبت نام اینترنتی انجام داده باشید، م دیروز ظهر ثبت نام کردم ، امروز جواب اومد
خواهش✋
نوشته اصلی توسط shakiba.s96 بستگی داره کی ثبت نام اینترنتی انجام داده باشید، م دیروز ظهر ثبت نام کردم ، امروز جواب اومد من 2 روز پیش ثبت نام کردم برا من زده در حال بررسی
نوشته اصلی توسط rezaes248 من 2 روز پیش ثبت نام کردم برا من زده در حال بررسی
نوشته اصلی توسط rezaes248 چرافردا؟ بعد از تایید مدارکم، گفتن 25 بیایید دانشگاه واسه ثبت نام حضوری.
نوشته اصلی توسط rezaes248 من 2 روز پیش ثبت نام کردم برا من زده در حال بررسی دکمه ارسال رو زدید؟ اون گراف گردش کار رو چک کنید دوباره. ببینید کدوم مرحله هستش.
نوشته اصلی توسط Keiv4n دکمه ارسال رو زدید؟ اون گراف گردش کار رو چک کنید دوباره. ببینید کدوم مرحله هستش. درخواست کننده سبزه!!!ولی اس ام اسش امده!که تاییده
نوشته اصلی توسط rezaes248 درخواست کننده سبزه!!!ولی اس ام اسش امده!که تاییده دکمه ارسال رو باید بزنی فک کنم. اینجوری وگرنه نامه فرستاده نمیشه.
نوشته اصلی توسط Keiv4n دکمه ارسال رو باید بزنی فک کنم. اینجوری وگرنه نامه فرستاده نمیشه. ارسالش کجاست؟
اصلا برای من اینجوری نبود!! فقط یه صفحه اومد شما پذیزفته شدید در یکی از این تاریخ ها مراجعه کنید!بعدم وارد صفحه ی شخصیم شد
زده کارت ملی و شناسنامه با وضوح بالاتر ارسال شود ولی من کارت ملی ندارم
خب از مدرکت ایراد گرفته، زنگ بزن از دانشگاه بپرس. چون من این شرایطو نداشتم نمیتونم کمکت کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها