خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تو دروسی مث ریاضی و فیزیک هیچ چیزی رو بدون دلیل و اثباتش قبول نکن و سعی کن چیزایی رو که میخونی رو بفهمی و تحلیل کنی....حتما چرک نویس داشته باش و براشون زیاد تمرین حل کن...

برای دروسی مث زیست و شیمی هم حتما مفهومی خوندن یادت نره...ینی معنی و مفهوم انچه میخونی رو درک کن....بفهم چی میگه و فقط حفظش نکن....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ممنون دیگه راهی نی؟؟
      هر چی خدا بخواد

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      نه بابا این چه حرفیه من اگه بخوام مثلا تو هفته 200 تا تست بزنم 160 تاش اختصاصیه (البته مثال زدم )
      مباحثی که باعث ضعفتونه بشناسینو تا دی با یه برنامه منظم تشریحی کارشون کنین که قشنگ براتون جا بیفته تو بازه های زمانی منظم مرور و مرور مرور....
      مبحثی که قوی هستین تست و تست و تست و مرور و مرور و مرور رفع اشکال ازمونها و مرور اونها...
      درصدتون میره بالا
      خدای من..
      هر اتفاقی هم بیفته...
      حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
      حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
      مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
      محکم محکم دستمو بگیر خدا...
      دلم برات تنگه...
      محکم بگیر دستمو خدا....

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تقویتشون کن وگر تو سر جلسه کنکور که سوالا جامع هستن خفتت میکنن

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز اولا که به خاطر درصدای عمومی عالیتون تبریک میگم،این درصدای عالی رو اصلا و ابدا دست کم نگیرین و پایدارشون کنین چون تو کنکور اول که عمومیا رو جواب میدین،این شکلی بترکونین،قطع به یقین اعتماد به نفستون میره بالا و تو اختصاصیا بهتر عمل میکنین.
      درضمن با توجه به اینکه شیمی داره رو به وقت گیر تر شدن و مفهومی تر شدن میره،درصد شیمی شما هم خوبه،میمونه زیست و ریاضی و فیزیک.
      تو زیست که طبیعیه تا حدی.چون تغییر رشته ای هم هستین،باید طبق فرمایش خودتون بیشتر بخونین.بیشتر به معنای واقعی کلمه.یعنی هیچی نباید جا بیفته.فقط امیدوارم وسواس مزمنِ "وای منابعم خوب نیس" رو نگیرین چون احتمالا با تحقیق منابع رو خریدین.پس میمونه یکی اینکه تایم بیشتری بذارین و یکی اینکه از روش هایی که رتبه برترها تو همین انجمن توضیح دادن استفاده کنین.دقت کنین که "صبر" هم یکی از فاکتور های مهمه.یعنی شاید شما محبور شین از راه آزمون و خطا هی روشای مختلفی رو امتحان کنین تا به بهترینش برسین.مسلمه که واسه هرکس فرق میکنه پس یا باید روش خودتون رو بفهمین یا از تجربیات بقیه استفاده کنین.
      برای ریاضی و فیزیک من تقریبا هیچ توجیهی نمیبینم چون رشته ی قبلی شما ریاضی بوده و صد در صد بیشتر از ما تجربیا روی این دروس در پایه وقت گذاشتین.اگه اینطور نیس،باز هم باید بگردین و یه روش بهتر و مطمئن تر پیدا کنین که با توجه به خیل عظیم مقالات و مصاحبه ها پیدا میشه.
      بعد هم قضیه ی تسلط خیلی حیاتیه.با یه هفته نمیشه به تسلط رسید.
      قسمت دیگه ای هم مربوط میشه به خود جلسه.آیا با دیدن سوالای جدید هول میشین؟وقت کم میارین و از این قبیل چیزا.
      امیدوارم هر روزتون بهتر از روز قبل باشه
      موفق باشین،زودم نا امید نشین راه پرپیچ و خمی تا کنکور مونده.اما خوبه که از الان به فکر بهبود ترازتون هستین.
      I KEEP DANCING ON MY OWN

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اغا شاید بدنت ضعیف میشه
      جدا از شوخی شاید کن خونی داشته باشید ، مثل خودم! با خودتون قند ساده مثل شکلات و اینا ببرین اب معدنی خنک هم به سرعت گردش خون کمک میکنه
      البته اگه مشکلتون جسمیه!
      میتونین امتحان کنید عصر ازمون بع از استراحتتون اختصاصی ها رو حل کنید میفهمید مشکل کجاس
      #دوشواری_نداریم

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راستش بعد ازمون که حل می کنم اکثر سوالایی رو که نزدم یا غلط زدم رو میتونم بزنم

درواقع به قول معروف این سوالا سرجلسه سخت اند
      هر چی خدا بخواد

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.NedawW نمایش پست ها
      دوست عزیز اولا که به خاطر درصدای عمومی عالیتون تبریک میگم،این درصدای عالی رو اصلا و ابدا دست کم نگیرین و پایدارشون کنین چون تو کنکور اول که عمومیا رو جواب میدین،این شکلی بترکونین،قطع به یقین اعتماد به نفستون میره بالا و تو اختصاصیا بهتر عمل میکنین.
      درضمن با توجه به اینکه شیمی داره رو به وقت گیر تر شدن و مفهومی تر شدن میره،درصد شیمی شما هم خوبه،میمونه زیست و ریاضی و فیزیک.
      تو زیست که طبیعیه تا حدی.چون تغییر رشته ای هم هستین،باید طبق فرمایش خودتون بیشتر بخونین.بیشتر به معنای واقعی کلمه.یعنی هیچی نباید جا بیفته.فقط امیدوارم وسواس مزمنِ "وای منابعم خوب نیس" رو نگیرین چون احتمالا با تحقیق منابع رو خریدین.پس میمونه یکی اینکه تایم بیشتری بذارین و یکی اینکه از روش هایی که رتبه برترها تو همین انجمن توضیح دادن استفاده کنین.دقت کنین که "صبر" هم یکی از فاکتور های مهمه.یعنی شاید شما محبور شین از راه آزمون و خطا هی روشای مختلفی رو امتحان کنین تا به بهترینش برسین.مسلمه که واسه هرکس فرق میکنه پس یا باید روش خودتون رو بفهمین یا از تجربیات بقیه استفاده کنین.
      برای ریاضی و فیزیک من تقریبا هیچ توجیهی نمیبینم چون رشته ی قبلی شما ریاضی بوده و صد در صد بیشتر از ما تجربیا روی این دروس در پایه وقت گذاشتین.اگه اینطور نیس،باز هم باید بگردین و یه روش بهتر و مطمئن تر پیدا کنین که با توجه به خیل عظیم مقالات و مصاحبه ها پیدا میشه.
      بعد هم قضیه ی تسلط خیلی حیاتیه.با یه هفته نمیشه به تسلط رسید.
      قسمت دیگه ای هم مربوط میشه به خود جلسه.آیا با دیدن سوالای جدید هول میشین؟وقت کم میارین و از این قبیل چیزا.
      امیدوارم هر روزتون بهتر از روز قبل باشه
      موفق باشین،زودم نا امید نشین راه پرپیچ و خمی تا کنکور مونده.اما خوبه که از الان به فکر بهبود ترازتون هستین.

دستت درد نکنه عالی بود

واسه ریاضی هم میتونم بگم که تو رشته ریاضی ما سال سوم حد در بی نهایت رو نمیخونیم و پیش میخونیم ولی تو رشته تجربی حد در بی نهایت رو سال سوم میخونید
      هر چی خدا بخواد

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اقا دینیت منو دیوونه خودش کرد دیگه
      تو بگو دینی رو چی جوری میخونی با چی کار میکنی؟
      زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meisam1376 نمایش پست ها
      اقا دینیت منو دیوونه خودش کرد دیگه
      تو بگو دینی رو چی جوری میخونی با چی کار میکنی؟
      واسه دینی اول باید کل متن کتابو حفظ باشی و همش مرور کنی و بعدش هم همش تست و تست و تست (من تست های هر فصل سال سوم رو شاید 8 تا 10 بار زده باشم )
      در ضمن به نظر من باید واسه هر درس حداقل 2 منبع داشت مثلا من واسه دینی 3 تا کتاب دارم
      گاج جامع (91) - اندیشه فائق (92) - نشر دریافت جامع (91)

در ضمن من روزی یک فصل دینی رو میخونم تا برام مرور بشه ( البته هر فصل شاید 20 دقیقه زمان بگیره و زیاد نیست )
      هر چی خدا بخواد

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      داداش عربی ت منو کشته 100 ؟؟/
      درس از این چرت تر نداریم
      ---------
      برای تخصصی هات دقتت رو ببر بالا اول تست هایی که مطمئن هستی درستن رو بزن
      پی خوشبختی میگردیم میون کاغد و آهن و تک و تنها!

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad1124 نمایش پست ها
      داداش عربی ت منو کشته 100 ؟؟/
      درس از این چرت تر نداریم
      ---------
      برای تخصصی هات دقتت رو ببر بالا اول تست هایی که مطمئن هستی درستن رو بزن

من واسه عربی، عربی کامل گاج دارم و البته واسه سالانه هم واسه سوم قلم چی ابی و واسه دوم هم مبتکران رو دارم
      من واسه عربی فقط تست میزنم و سعی می کنم که اشکالاتم رو با تست های بیشتری حل کنم و اگه حل نشد بعدش به درسنامه مراجعه می کنم ( البته خوب من روی کل عربی3 و تا حدودی روی عربی 2 تسلط دارم و واسه همین هم تست میزنم )

در ضمن انقدر تست میزنم که دیگه تست های کنکور برام اسون میشم و راحت میتونم کنکورا رو100 بزنم و اون 1 دونه غلطی هم که زدم واسه ترجمه بود که بی دقتی کردم همین
      هر چی خدا بخواد

13. Top | #28
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      خب دوست عزیز شما همین روش هاتون رو برای دروس عمومی که خیلی هم خوب هستن رو تعمیم بدید به درئس اختصاصی مطمینا جواب میده !

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اخه نمیشه واسه اختصاصی ها تستا رو چند بار زد و در ضمن من خوب چون تو عمومی قوی ترم راحت تر میتونم بالا ببرم ولی خوب واسه اختصاصی هر کاری می کنم دیگه بالاتر از 6300 نمیاد

یعنی میشه یه روزی این اختصاصیه بشه 6600 ؟؟؟؟
      هر چی خدا بخواد

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      دستت درد نکنه عالی بود

واسه ریاضی هم میتونم بگم که تو رشته ریاضی ما سال سوم حد در بی نهایت رو نمیخونیم و پیش میخونیم ولی تو رشته تجربی حد در بی نهایت رو سال سوم میخونید
      خواهش میکنم،بله تو بعضی از مبحث ها اینجوریه ریاضی تجربی.بعد هم گفتین که برای عربی چندین بار تستای آبی و کامل رو دوره کردین،این نشون میده پشتکارتون خیلی خوبه،پس میشه بقیه درسا رو هم بالا تر آورد.چون پشتکار همون اصل مهمه س.
      مطمئنم که بهتر میشه آزمونا هر چی جلوتر برین.فقط روحیه تون رو حفظ کنین حله.
      یا علی
      I KEEP DANCING ON MY OWN

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)