همه لطف خداست.
همه لطف خداست.
ویرایش توسط mahdi nazari : 28 دی 1396 در ساعت 12:45
سلام استاد خسته نباشید .من تا الان زبان فارسی نخوندم ولی تو کنکور پارسال 3 تا تست زبان فارسی رو جواب دادم و اینجوری نیست که کلا صفر کیلومتر باشم.میخواستم ببینم بخش زبان فارسی کتاب خط ویژه رو بخونم و کنارش تستای ادبیات موضوعی رو بزنم میتونم همه ی تستای زبان فارسی رو تو کنکور جواب بدم؟ چیزی کم و کسر نداره خط ویژه تون؟
راستی تستای ادبیات آزمون های گاج عالی هستن دستتون درد نکنه.
سلام استاد.من كل ادبيات رو تموم كردم(يعني درس به درس از دوم تا پيش همراه با لغات و قرابت هاشون خوندم اما تست نزدم)به نظرتون الان چيكار كنم؟فقط تا عيد مرور كنم يا تست كنكور بزنم؟
رو صندلي داغ هستم
همه لطف خداست.
ویرایش توسط mahdi nazari : 28 دی 1396 در ساعت 12:46
همه لطف خداست.
ویرایش توسط mahdi nazari : 30 دی 1396 در ساعت 18:09
به نظرم این مسئله تا حد زیادی به سواد ادبیاتی شما هم وابسته هست ...
کسی رو میشناختم که یک تست قرابت هم توی خونه نزد ... اما چون از کودکی درگیر شعر و ادبیات بود ، تحلیل اشعار براش راحت بود و همیشه راحت ترین تست ها توی آزمون ، تست های قرابت بود ...
برای تقویت توانایی تحلیل تست های قرابت ، زیاد تست بزنید و دونه به دونه ی گزینه ها رو تحلیل کنید ...
توی قرابت ، داشتن سواد بالا در واژگان و آرایه های ادبی هم بسیار مهمه ... یعنی تقریبا اینا پیش زمینه ی قرابته ...
دانستن واژگان برای تحلیل معنی و مفهوم نیاز هست و دانستن آرایه هایی مثل ایهام و کنایه هم برای فهم بیشتر مفهوم !
برای قرابت معنایی 2شرط لازم و تقریبا کافی هست
1دامنه لغات وسیع(بشدت پیشنهاد میکنم اول روی لغت و املا مسلط بشید بعد وارد قرابت شوید)
2بیت ها رو صحیح بخونید(با کتاب هامون سبطی کارت راه میوفته)
با این شرایط مفهوم اکثر ابیات رو میفهمی و کاملا درک میکنی
+برای افزایش سرعت و نکته های ریز قرابت کنکور هم تست بزن(ترجیحا از گاج نقره ای)
تمام!
ضمنا""قرابت معنایی به هیچ وجه با حفظ کردن معنای شعر قابل پاسخ دادن کامل نیست،چون هزاران بیت مختلف وجود داره که حتی یک بار تو زندگیت ندیدیشون؛ولی با نکات بالا حله!""
ویرایش توسط parham7983 : 26 دی 1397 در ساعت 22:57
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)