خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکل ثبت نام اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

سلام موقع ثبت نام وقتی وارد سامانه سما میشم تو قسمت فرم اطلاعات تکمیلی هرچی میزنم ذخیره دوباره از اول میاره که شما فرم اطلاعات تکمیلی رو تکمیل نکردید...
      دوستانی که این دانشگاه قبول شدن هیچ کدوم به این مشکل بر نخوردن؟
      الان من چیکار کنم نوشته بود مهلت ثبت نام اینترنتی تا پایان امروز بعد جالبه سایتش تازه دیروز ثبت نام اینترنتی رو زده بود امروزم که تا ظهر خراب بود
      بعد دانشگاه زنگ هم زدم از آموزش بگیر تا انفور ماتیک و آی تی و ... یکی میگفت همچین چیزی امکان نداری اون یکی میگفت خوب پرینت بگیر روز ثبت نام بیار دانشگاه اون یکی جای دیگه وصل کرد و ... از صبحی مرتب دارم زنگ زنگ میزنم آخرش هیچی!

الان پاشم برم دانشگاه (یک نیم ساعت تا دانشگاه بیشتر نیست ولی میترسم برم نباشن یا بگن الان اینجا چیکار میکنی برو تو نت ثبت کن یا به ما چه!)؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مطمئني همه گزينه ها رو وارد کردي؟ بعضي وقتا مثلا يه گزينه رو خالي ميذاري هم اين پيام مياد و ميگه از اول پر کن.
      کلا سيستم سما اشکالي نداره.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همه گزینه ها رو درست وارد کردم مشکل از فیلد شماره بیمشون هست از من با 9 شروع میشه و 10 رقمه (احتمالا نوع متغییر مربوط به فیلد رو int تعریف کرده یا نوعی که محدودیتش باعث این مسئله شده) یه رقم ته شماره بیمه رو نزدم درست شد حالا مشکل جدید دارم کلا کد رهگیری نمیده میگه باید اطلاعات رو کامل وارد کنی الانم دیگه حوصله ام سر رفت از بس با سایتشون ور رفتم.

یعنی واحدی که سایت رو مدیریت میکنه تو حلقم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام میشه رتبه و تراز قبولیتون و معدلتون بگین؟ ممنون میشم اقای دکتر

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من نمیدونم چرا امسال همه دانشگاه ها ثبت نام اینترنتیشون مشکل داره؟!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saman-Masan نمایش پست ها
      سلام موقع ثبت نام وقتی وارد سامانه سما میشم تو قسمت فرم اطلاعات تکمیلی هرچی میزنم ذخیره دوباره از اول میاره که شما فرم اطلاعات تکمیلی رو تکمیل نکردید...
      دوستانی که این دانشگاه قبول شدن هیچ کدوم به این مشکل بر نخوردن؟
      الان من چیکار کنم نوشته بود مهلت ثبت نام اینترنتی تا پایان امروز بعد جالبه سایتش تازه دیروز ثبت نام اینترنتی رو زده بود امروزم که تا ظهر خراب بود
      بعد دانشگاه زنگ هم زدم از آموزش بگیر تا انفور ماتیک و آی تی و ... یکی میگفت همچین چیزی امکان نداری اون یکی میگفت خوب پرینت بگیر روز ثبت نام بیار دانشگاه اون یکی جای دیگه وصل کرد و ... از صبحی مرتب دارم زنگ زنگ میزنم آخرش هیچی!

الان پاشم برم دانشگاه (یک نیم ساعت تا دانشگاه بیشتر نیست ولی میترسم برم نباشن یا بگن الان اینجا چیکار میکنی برو تو نت ثبت کن یا به ما چه!)؟

اقا سامان منم رفسنجون قبول شدم برا منم همینجور شده زنگ زدم گف تا همینجا بسه نمیخاد کد رهگیری بگیری فرمابگیر پرکن بیار بسه....

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kinghossein1 نمایش پست ها
      اقا سامان منم رفسنجون قبول شدم برا منم همینجور شده زنگ زدم گف تا همینجا بسه نمیخاد کد رهگیری بگیری فرمابگیر پرکن بیار بسه....
      تبریک جسین جان
      خیر ببینی یعنی تا الان سر درد گرفتم از بس ذخیره کردم زدم مرحله بعد ...
      فرض کنید پشت دستگاه خوابم برد اصلا یه وضعیه .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن