روش مطالعتون از سیر تا پیاز خصوصا زیستو میگین؟
اصلا چجوری روشم پیدا کنم؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
روش مطالعتون از سیر تا پیاز خصوصا زیستو میگین؟
اصلا چجوری روشم پیدا کنم؟
سلام
ادبیات : اول سعی کن از شر زبان فارسی خلاص شی ...برا این کار محوری گاج رو بگیر بخون ، بعد قرابت و ارایه رو بخون ... بعد ازاینا فقط تست بزن از میکرو گاج
عربی : اول محوری گاج رو بخون ... خواه ناخواه یجورایی مسلط میشی بعد عربی به زبان ساده ی مبتکران رو بخون .... اخرشم وقت کردی 60 ازمون گاج رو بزن
دینی : کتاب بخون درسنامه ی گاج تست گاج
زبان : فقط و فقط کتابای شهاب اناری
زمین : خاستی بخون نخاستی هیچ ولی اگه بخای بخونی فقط و فقط کتاب درسی و بعدش هفت چیز خیلی سبز
ریاضی : ببین تو هر مبحث اول کتاب درسی رو بخون بعد برو سراغ تمرینای کتاب درسی خودت روش فک کن حلشون کن بعد برو خیلی سبز بخون و تست بزن ...مثلا امار و ترکیبیات و احتمال رو بخون کامل ... اینا 10 روزی وقتتو میگره روز یازدهم که خاستی مثلا تابع رو شورو کنی صبح مبحث تابع رو بخون شب یه نیم ساعت از امار و احتمال تست بزن مثلا تست های گاج رو بزن ... نمیدونم متوجه شدی یا نه یجورایی بازگشت به عقب و دوره ی مطالبه
فیزیک : دقیقا مثل ریاضی
زیست : کتاب درسی رو بخون .... بعد مثه کتاب داستان همون امرایی رو بخون نکته ی جدید خودشو نشون میده نکات مهم کتابو علامت بزن بعد برگرد دوباره کتابو بخون خودت بگرد دنبال نکته ببین چیا از نظرت دور مونده ...برا تست زنی هم الگو و گاج خوبه
شیمی : مثه ریاضی ... من صبح از رو گاج میخونم برا مرور مطالبم شب ها از کتابای مبتکران سال پیشم تست میزنم
دانلود فایل Download برنامه درسی مطابق با کانون pdf از آپلود آی آر
اینم برنامه ی منه شاید کمکت کنه
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
bazi az darsaro bas bade khondan test bezani...baziyam chan roz bade khondan
bishtare omomayaro belafasele test zadan eshtebahe mahze...
inaro ham dar nazar begir
من پشتیبانم بهم گفته کندی
نمیدونم چکار کنم
منم دوس دارم مثه برترا شم ولی نمیتونم
ولی میخام
همه دری زدم نشده
فقط گاهی میشینم سرم میچسبونم به زمین گریه میکنم
سلام.من یه سوال ازت میپرسم:
چنتا احتمال وجود داره یکیش اینه که تو یه درسرو خیلی سرسری میخونی فقط برای اینکه تو درسو تموم کنی بعدش بری تست بزنی یا اینکه زود زود بخونی تا به تایم برنامت برسی.اینجوری هستی؟اگه نیستی یکهم ازخودت توضیح بده تا احتمال بعدی رو بگم بتونم کمکت کنم
فرستاده شده از GT-S5280ِ من با Tapatalk
سلام دوباره
اول بهتره از همه دوستام تشکر کنم بخاطر راهنماییشاون و وقت ارزشمندشون که در اختیار بنده قرار دادن
خب اول از زیست شروع کنم
منبعم اصلا کتاب درسیم نیست
ی کتاب گرفتم ترکیبیه به اسم شهر کاج که خودش نمودارا درختی کرده و.... خلاصه کرده ...
روزی سه ساعت میخونم زیستو میام کتاب که میگم باز میکنم ی روخونی میکنم میرم سراغ تست ببینم چی میخاد خلاصه دوباره میام سراغ کتابه میخونم خط خط روش فکر میکنم
ولی نتیجه مطلوب نمبگیرم اخه تستاش خیلی پیچیدس
بذار راحت بگم حال نمیکنم با خوندن میکنم ولی اونجور که بخام استفاده ببرم خیر
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس::...
..:::برنامه ریزی کنکور...مراحل خواندن و مرورهای مهم:::..
..:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::..
http://forum.konkur.in/thread30665.html
اینارو ب ترتیب بخونی میفهمی درس خوندن ینی چی...درسته یکمی زیاده ولی برای اینکه موفق شی لازمه...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
درضمن منابعتون خوب باشه...با چند تا نمودار که نمیشه زیست یا درسای دیگرو یاد گرفت...همراه کتب کمک اموزشی حتما ختما کتاب درسی نباید فراموش شه...
روش خوندن زیست در لینک زیر:
http://forum.konkur.in/thread29178.html
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)