نوشته اصلی توسط artim سلام نگران نباش برو تحویل دانشگاه بده مدارکت رو باز برا تایید تحصیلی گواهی پیش و سوم رو دبیرستان صادر میکنه اینجور نیست فقط یکبار صادر کنه مرسی. پس من همه ی مدارک رو تحویل بدم؟ یعنی مدرسه بازم ریز نمرات و گواهی سوم و پیش رو صادر میکنه؟
نوشته اصلی توسط Asemoon مسی. پس من همه ی مدارک رو تحویل بدم؟ یعنی مدرسه بازم ریز نمرات و گواهی سوم و پیش رو صادر میکنه؟ بله صادر میکنه کپی هم ازشون یک سری بگیر داشته باشی خوبه
مشاور
نوشته اصلی توسط artim بله صادر میکنه کپی هم ازشون یک سری بگیر داشته باشی خوبه ببخشید ولی بستگی داره، مثلا من حتی خودم رفتم از آموزش پرورش امضا گرفتم!یعنی حتی مدرسه اینکارو برایکمبود زمان انجام نداد!
نوشته اصلی توسط shakiba.s96 ببخشید ولی بستگی داره، مثلا من حتی خودم رفتم از آموزش پرورش امضا گرفتم!یعنی حتی مدرسه اینکارو برایکمبود زمان انجام نداد! قانونش اینه همه باید خودشون ببرن اموزش پرورش امضا کنه
نوشته اصلی توسط artim قانونش اینه همه باید خودشون ببرن اموزش پرورش امضا کنه ولی دوسال قبل برلی خواهر من امضا شده از مدرسه تحویل گرفته شد
نوشته اصلی توسط shakiba.s96 ولی دوسال قبل برلی خواهر من امضا شده از مدرسه تحویل گرفته شد تا جایی که من یاد دارم بر عهده خود فرد هست
من براساس چیزی که خودم دیدم نظرمو بیان کردم.
نوشته اصلی توسط shakiba.s96 من براساس چیزی که خودم دیدم نظرمو بیان کردم. چی بگم والا رشته شما انسانیه؟
امضای گواهی ها تو هر رشته متفاوته؟
نوشته اصلی توسط shakiba.s96 امضای گواهی ها تو هر رشته متفاوته؟ امضای چی؟
هیچی، بعله رشتم انسانیه
نوشته اصلی توسط test سلام دوستان ..من امروز رفتم واسه گرفتن تاییدیه تحصیلی یکی از دفاتر پیشخوان دولتی مدارکم رو گرفتن+50000تومن ولی الان دوستم گفت که فقط 20000تومن پرداخت کرده در ضمن هر دومون هم پیام نور قبول شدیم یک دانشگاه علتش چیه؟؟؟؟؟ تاییدیه تحصیلی چیه؟ چطور باید بگیری
[SIGPIC][/SIGPIC]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)
نمایش برچسبها