خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آماده نبودن گواهی پیش دانشگاهی برای ثبت نام دانشگاه

سلام دوستان. من امسال کنکور دادم و دانشگاه روزانه هم قبول شدم. یه دونه درس مردودی داشتم که شهریور امتحان دادم و قبول شدم. امروز رفتم مدرسه واسه گرفتن گواهی دیپلم و گواهی پیش دانشگاهی بهم گفتن چون توی شهریور امتحان دادی گواهیت هنوز آماده نیست و باید صبر کنی تا جواب اعتراضات بیاد یعنی تو روزهای آینده!!!
      منم فردا باید ثبت نام اینترنتی انجام بدم و سه شنبه هم باید حضوری برم دانشگاه واسه تحویل مدارک.
      اگه تا سه شنبه گواهی پیش دانشگاهی آماده نشه تکلیف من چیه؟ بدون مدارک که نمیشه برم دانشگاه واسه ثبت نام. بدون مدارک که تاییدیه تحصیلی هم بهم نمیدن. خواهشا راهنماییم کنید که چیکار کنم. بدجوری اعصابم داغون شده. پیشاپیش ممنونم.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza_Ultimate نمایش پست ها
      سلام دوستان. من امسال کنکور دادم و دانشگاه روزانه هم قبول شدم. یه دونه درس مردودی داشتم که شهریور امتحان دادم و قبول شدم. امروز رفتم مدرسه واسه گرفتن گواهی دیپلم و گواهی پیش دانشگاهی بهم گفتن چون توی شهریور امتحان دادی گواهیت هنوز آماده نیست و باید صبر کنی تا جواب اعتراضات بیاد یعنی تو روزهای آینده!!!
      منم فردا باید ثبت نام اینترنتی انجام بدم و سه شنبه هم باید حضوری برم دانشگاه واسه تحویل مدارک.
      اگه تا سه شنبه گواهی پیش دانشگاهی آماده نشه تکلیف من چیه؟ بدون مدارک که نمیشه برم دانشگاه واسه ثبت نام. بدون مدارک که تاییدیه تحصیلی هم بهم نمیدن. خواهشا راهنماییم کنید که چیکار کنم. بدجوری اعصابم داغون شده. پیشاپیش ممنونم.
      سلام. مشکل بزرگی نیست.بگو بعدا میاری. اونا هم توی پروندت میزنن ناقصی تا یادشون نره ازت بگیرن!!!!!!!

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکلی نیست
      ثبتنام اینترنتی کن
      بعدم برو ثبتنام حضوری بگو چند روز دیگه میدن گواهی رو
      یا میتونی صبر کنی گواهی بیاد بعد بری ثبتنام حضوری دیر نمیشه
      نترس مشکلی نیس
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گواهی پیش دانشگاهیت احتمالا مهر آماده میشه.
      بعضی دانشگاه ها ناقص ثبت نام میکنن ولی بعضی هم مثل دانشگاه تهران ثبت نام نمیکنن تا بیاریش البته این مدت میتونی از آموزش دانشکده برنامه کلاس ها رو بگیری و بری شرکت کنی تا در کلاس ها غیبت نخوری. من زمان کارشناسیم اینطوری شدم.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asma12b نمایش پست ها
      سلام. مشکل بزرگی نیست.بگو بعدا میاری. اونا هم توی پروندت میزنن ناقصی تا یادشون نره ازت بگیرن!!!!!!!
      فردا واسه ثبت نام اینترنتی تصویر مدارک هم میخواد اونو چیکار کنم؟
      سوال دیگه اینکه اگه هر دو مدرک دیپلم و پیش رو نبرم ثبت نامم میکنن؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه قمست هست توی مدارک ثبنام نوشته برای دوطلبان نطام قدیم پس یعنی برای ما نیست ؟
      دوم این که برای ثب نام اینترنی باید مدارکی که گفته رو اسکن کنیم واقعا اسکن لازمه ؟

دیگه دارم به اخر میرسم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فردا واسه ثبت نام اینترنتی تصویر مدارک هم میخواد اونو چیکار کنم؟
      سوال دیگه اینکه اگه هر دو مدرک دیپلم و پیش رو نبرم ثبت نامم میکنن؟
      این مشکل واسه دوسته دوستم افتاده بود! دیگه نمیدونم اینترنتیشو چیکار کرد! تو جاشو خالی بذار ببین قبول میکنه یا ارور میده!
      دیپلمو دیگه ببر!!! شاید جفتش نباشه گیر بدن!

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi نمایش پست ها
      یه قمست هست توی مدارک ثبنام نوشته برای دوطلبان نطام قدیم پس یعنی برای ما نیست ؟
      دوم این که برای ثب نام اینترنی باید مدارکی که گفته رو اسکن کنیم واقعا اسکن لازمه ؟

نظام قدیم بله برا شما نیست
      یا میتونی اسکن کنی یا میتونی با گوشی عکس بگیری هیچ فرقی نمیکنه
      مشاور

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      گواهی پیش دانشگاهیت احتمالا مهر آماده میشه.
      بعضی دانشگاه ها ناقص ثبت نام میکنن ولی بعضی هم مثل دانشگاه تهران ثبت نام نمیکنن تا بیاریش البته این مدت میتونی از آموزش دانشکده برنامه کلاس ها رو بگیری و بری شرکت کنی تا در کلاس ها غیبت نخوری. من زمان کارشناسیم اینطوری شدم.
      تو رسید تاییدیه تحصیلی چی نوشته؟؟

برا من دو تا برگه مربع مانند داد بالاش اسم و کد ملی و اسم شهرستانو نوشته و پایینش هزینه پستی زده و ی مهر زد همین

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      نظام قدیم بله برا شما نیست
      یا میتونی اسکن کنی یا میتونی با گوشی عکس بگیری هیچ فرقی نمیکنه
      داداش یه سوالی داشتم. الان که مدرک پیش دانشگاهم آماده نیست و در نتیجه معافیت تحصیلی و گواهی تاییدیه ی تحصیلی بهم نمیدن اگه بدون این مدارک سه شنبه برم ثبت نام حضوری آیا قبول میکنن؟ اگه بگم بعدا براتون میارم. واقعا گیج شدم.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بقیه موارد رو ببر و گواهی پیش رو توضیح بده بهشون
      پاسخ به سوالات سربازی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      واس منم گواهی پیش دانشگاهی ندادن گواهی موقتشو دادنمردودم نشده بودم
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا من امروز شنیدم باید این مدرک های موقت پیش دانشگاهی و دیپلم رو ببریم آموزش و پرورش مهر کنه برای روز ثبت نام حضوری.. شنیدم اگه نبریم اعتباری نداره و روز ثبت نام هم قبول نمیکنن!
      درسته این حرف؟ لطفا هرکی میدونه جواب بده..

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .:Mahdi:. نمایش پست ها
      آقا من امروز شنیدم باید این مدرک های موقت پیش دانشگاهی و دیپلم رو ببریم آموزش و پرورش مهر کنه برای روز ثبت نام حضوری.. شنیدم اگه نبریم اعتباری نداره و روز ثبت نام هم قبول نمیکنن!
      درسته این حرف؟ لطفا هرکی میدونه جواب بده..
      نخیر فقط مهر مدرسه و امضای مدیر کافی هست.

15. Top | #15
      zia
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من سال 88 بدون مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام کردم ، بعد اواخر مهر بود که آوردم (تازه اونموقع هم نمی آوردم چیزی نمیشد )
      سراسری هم بودم ، مشکلی نیست بابا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن