شدنش که ممکنه ولی سعی کنید از تاریخی که انتخاب کردید با جدیت بخونید.
منم پارسال همچین مشکلی داشتم منتها برای من تا دم کنکور طول کشید رتبمم که نجومی شد
شدنش که ممکنه ولی سعی کنید از تاریخی که انتخاب کردید با جدیت بخونید.
منم پارسال همچین مشکلی داشتم منتها برای من تا دم کنکور طول کشید رتبمم که نجومی شد
یادمه پارسال استاد افشار تو یکی از فایلهاشون گفتن یه دانش اموز داشتن از اسفند شروع کرده خب ...ولی ساعت مطالعش کولاک یوده..21ساعت خونده یه روز ...بعد فک کنم گفتن که رتبشون 30شده!!!!!!!!!کنکور امسال ها!!!!!!!
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
تو کنکور گاهی استثناهایی هم هستن ک با ی پایه ضعیف یا با ی دنیا غفلت نتیجه خوبی میگیرن
کسایی هم هستن با ی زمان کوتاهی یک نتیجه ی خیلی خوبی میگیرن !
ولی رقابت خیلی در سطح بالایی !
تصور کنید 500 هزار نفر آدم !حالا 480 هزارش هیچ !ولی اون 20 هزار دیگ واقعا زحمت میکشن !!
اینکه ی نفر بگه از آبان شروع کنی موفق میشی خب از کجا معلوم ؟
اصن چه معلوم اینقد کشش داشته باشین ؟
اصن چه معلوم بعد اون مشکلاتی به وجود نیاد؟
ببخشید نمیخوام فاز منفی بدم !ولی من خودم بس ک این اشتباهاتو انجام دادم همش شکست خوردم ! همش چون ی نفر بهم گفت از هر وقت شروع کنی میتونی به خودم انگیزه کاذب میدادم!
هر چیزی ممکن ولی تلاش زیاد میخاد
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مشاور
الان همه میگن نمیتونی و فلان و ... البته راست هم میگن
تا آبان درس نخون!
آبان بیا تایپیک بزن " از الان بخونم میشه زیره هزار بیارم " همه هم میگن " بعــــــــله "
کلی هم انرژی میگیری
کلی هم کلاس داره تازه ...
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
یادش بخیر سال پیش هروز یکی تاپیک میزد از فلان موقع شرو کنم میتونم فلان رتبه رو بیارم
مشکل اینه که شروع نمیکردن هيچوقت
شما نمیخواد از ما بپرسی
اگه بخونی میاری
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
عزیزمن پاشو برو کتابخونه درس بخون من پارسال تا 5 ماه کتابخونه درس خوندم...
از وقتی تو خونه شروع کردم کمتر...زمان مث ی ماهی میمونه که از دستت در میره شدنیش میشه ولی تو یه ماه از دست دادی....
الکی وقت تلف نکن و بهونه نیار
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
درود .
همه چی به خودت بستگی داره ...به خودت و تلاشت..
مهربانم...همه عالم از توست
چرا غريبانه میگردی؟
نه نتیجه نمیگیری واقعیتش...من خودم قرار بود از شنبه این هفته شرو کنم ولی هنوز چون ب عادتش نرسیدم دارم تو نت سگ دو میزنم...از ابان شرو کنی تا آذر طول میکشه عادت کنی تازه...پارسالم ک معلومه درس نخوندی و زمینه قبلی هم نداری...پس ب حرف دوستان گوش کن و از الان شروع کن...قطعا میتونی ب هدفت برسی...نا امید نباش...
ایشالا 95 میترکونی قول میدم...اگه عادت و قلقش بیاد دستمون دیگه دنیا جلودارمون نیس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)