شما 3 ماه شب و روز وقت میزاری کلشتو میکنی لول 65
میفروشی 50 تومن
1 روز بری کارگری راندمانش بیشتره چون 60 تومن میدن
شما 3 ماه شب و روز وقت میزاری کلشتو میکنی لول 65
میفروشی 50 تومن
1 روز بری کارگری راندمانش بیشتره چون 60 تومن میدن
دوستمون...سعید واقعا راس میگه...تفریحی....جز...اعتیاد به بازیهای کامپیوتری اونم دبستانی مشاهده نمیشه...ولی اجتماع و والدین در ابتدای تربیت ومشارکت..موثره...یکی از والدین میگفت...اگه وقت بذارم...وبیشتر کنترل کنم...پسرمو میبرم...پارک و...با دوستاش بازی کنه..ولذت واقعی دوران بچگیشو تجربه کنه...این بهتره...ولی والدین تنبلی میکنن وفرهنگ خانواده هم از دیدگاه تربیت کودکان موثره....باید وقت بذارن...عاطفه خرج کنن...مدیریت کنن...اجتماع نقش بسزایی داره..ولی والدین خوب وظیفشونو اجرا کنن واز توانایی واستعداد کودکان...در راستای پیشرفتشون...کاری انجام بدن واقعا خوبه...واینا اثر کمتری خواهد داشت..
راجب بچه ها باید بگم تنبلی از مادر و پدره...این روزا مامانه سرش تو گوشیه باباشم از سر کار برگشت یا خوابه یا گوشی دستشه
بچه راهی جز پناه بردن ب بازی اینترنتی و گوشی نداره..بچه تقلید میکنه از رفتار پدر و مادرش
بنظر من بچه نیاز داره تا مادرش بیشتر وقتشو با اون بگذرونه..بچه اموزش میخواد..بچه توجه میخواد...بنظر من همش تقصیر پدر و مادراس
درسته...مشکل از اینجاس...باید کلاسهایی در این مورد گفته بشه...همکارمون درس گفتن... دلیل نداره یه بچه دبستانی10-11 ساله بره وایبر وتلگرام و...ایندش...بعضی از والدین...وقتی میبینن بچه باهوشه...میگن باهوشه دیگه خودش همه چیزو میفهمه..تربیت نمیخواد...ایندش...تباه میشه....والدن نقششون حیاتیه...
بزرگترا یا کارای خونشونو ول میکنن یا از مهمترین وظیفشون ک تربیت بچه اس غافل میشنن چرا مشکل اصلی ما چشم و هم چشمیه...جاری من گوشی هوشمند داشته باشه من نداشته باشم یا خیلی دلیلای مسخره ک گوشی هوشمند نداشته باشیم افته...میگن بی کلاسه ..میگن از جامعه عقب مونده ک بازم برمیگرده ب چشم و هم چشمی و حرف مردم
بزرگترای الان دارن از مهترین وظیفشون ک تربیت بچه هاس سر باز میزنن و این برای اینده بچه ها و کشورمون تاسف باره
اغا از من ميشنوين اصلا حتي برا امتحان كردن نصبش نكنيد! مورد نداشتيم كسي بتونه اين بازي رو ترك كنه!البته با زور و شكنجه ميشه ولي ارزش نداره... از طرف يه معتاد كلش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)