ویرایش توسط arash35 : 19 بهمن 1394 در ساعت 02:53
ویرایش توسط arash35 : 19 بهمن 1394 در ساعت 02:54
عوض نشه ....فکر میکنی چه اتفاقی میفته؟....ببین قصد ناامید کردن یا ضعف شما ندارم ها...بد برداشت نکن....ولی رتبه شما ( چند بوده راستی؟ ) بضاعتش همین بوده درسته؟..پزشکی رشته بسیار سختیه....شما نباید الکی فکر کنی که سال هفتم تخصص مغز و اعصاب قبول میشی....جون همین رتبه برترا همون موقع هم حرف دارن برا گفتن....دومن والا تقریبا هر متخصصایی که من آشنا دارم یا دیدم یه چند سال عمومی بودن...اصلن نمیشه فورا بری تخصص....شما پول نمیخایی تو سن 27 سالگی؟ زن نمیخایی؟
والا من هرچی فامیل پزشک دارم الان 35...36 هستن تازه تخصص قبول شدن...
شما فارغ تحصیلم بشی که نمیفرستن بیمارستانای مشهد بگن تورخدا بیا ما به شما نیاز داریم...اخرش باید بری همین شهرای کوچیک....
بعدشم تا 7 سال دیگه کی زندس کی مرده..... و اینکه سطح دانشگاه ازاد هم در ایران در نظر بگیر....
( دوستم تعهدی قبول شده...قبلا سر همین موضوعا زیاد بحث کردیم)....
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ویرایش توسط arash35 : 19 بهمن 1394 در ساعت 02:55
شما وقتی دو سال طرح عمومی بری حتی اگه بخوای عمومی بمونی دست خودته کجا بری نری ولی وقتی تعهد داری یعمی تهعد داری هرکجا اونا گفتن فکر کردی برا پزشک اسونه الان داغی فکر میکنی بعد ک بری تو جامعه پزشکی میفهمی قوانین وزارت بهداشتم کشکی نیس سختگیریا بوده و هس و همین الانشم جامعه پزشمی ناراضین ولی دیگه باید بگذرونن ضمنا کسیکه تخصص نیاره تو این دوره یعنی ادم پزشکی نیس یعنی سواد پزشکی نداره دیگه پرت ترین رشته تخصص ... نکته بعدی اینه اکثرا تو همپن دو سال طرح برا تخصص میخونن و قبول میشن حالا هر رشته ای
والا نزدیکترین پزشکای فامیلم ک دختر دایی پسر دایی م هستن تو سن 27 28 تخصص قبول شدن الانم تموم کردن جفتشونم بعد طرح
دانشگاه تهران و شهید بهشتی قبول شدن
نرمالش تو همچین سنیه اگه 18 سالگی بری. دانشگاه
داداش خب ریسکه تعهدی رفتن دیگه .... یعنی خدایی جرئتشو داری بری به امید اینکه بعدا کشک باشه ؟ اومدیم سر شما خواستن همه قوانینشو درست اجرا کنن اون موقع ****** میری
دانشگاه آزاد های پزشکی فکر نمیکنم سطح پایینی داشته باشن ... بازم تحقیق کن دربارشون ولی کلا با اطلاعاتی که من دارم پزشکی جزء معدود رشته هاییه که آزادش زیاد با سراسری موقع شغل تفاوتی نداره ... یعنی از پزشک که نمیپرسن آزاد خوندی یا سراسری !
[QUOTE=arash35;596569]بي زحمت دليلاتون رو هم بگين
اولین دلیل اینکه دیگه نباید پایان تحصیلت نگران باشی که 20 سال قراره کار کنی بدون مجوز مطب و مدرکتم تا پایان تعهدت بهت نمیدن،من نظرم اینه که این تعهد شرایطش تغییر میکنه مثلا مدتش کم میشه مثلا 6-7 سال که بازم زیاد ولی امکان نداره کاملا حذف بشه.ببین یه وقتایی یکی فقط همین تعهدی رو میتونه قبول بشه و آزاد شانس نداره منتها شما قبول شدی آزادو و الان با این شرایط رفتن شما به پزشکی تعهدی به امید تغییر شرایط ریسکه.
ضمنا در پاسخ به اون دوستی که در مورد سطح دانشگاه گفتن پایینه عرض کنم که هیچ تفاوتی بین آزاد و سراسری "روزانه" وجود نداره.اگر هم هست قابل چشم پوشیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)