هردوتاشش بخدا انقدر کتاب خریدم وپوله جزوه ها این حرفا دیگ روم نمیشه به بابام بگم هردوتاش باش دیگ جدا جدا نخرم
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
اره 😁دقیقااا جوری باشه بفهمم ها من یکم گیج میزنم خخخ چون بلد نباشم میبندم میزارم کنار
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
من هم مهروماه دارم هم خیلی سبز.... خب خیلی سبز درسنامه هاش خیلی کمه... ولی مهروماه عالیه واقعن عالیه.... تست زمان دارم داره... خیلی راحت ی pdf بگیر ازشون ببین از کدوم خوشت میاد....
سلام دوستان،من فارغ التحصیلم لیسانس علوم ازمایشگاهی دارم من نمیدونم چی بگیرم واسه کنکور،جزوه درست حسابی ندارم الان،سطح ریاضیمم خوب نیست کنکور 88 سی درصد زده بودم
کتابی که درسنامه خوبی داشته باشه چیه؟واسه تست چی؟
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
سلام!
کتاب آموزش عالی:خیلی سبز!
کتاب تست خوب:10 سال کنکور کانون!
ببین من 3 ماهه دارم خیلی سبز میزنم فقط آموزشش واقعا بدردم خورده!
وگرنه تستاش 90% مشابه با 10 سال کنکوره قلمچیه!10% باقیمونده هم تستای خیلی راحت تالیفیه مهندس مویینی!حتی تستای رشته ریاضی و آزاد هم توش هست ولی اسم نبرده!
خلاصه 10 سال کنکور از نظر تست واقعا بازده بالاتری داره!+فک کنم مقداری تست تالیفی و کتاب درسی هم داره+ولی آموزش خوبی نداره که حتما خیلی سبز بگیر برا آموزش+البته درمورد پاسخ تشریحی خیلی سبز بهتر عمل کرده!درمورد تستای مشابه میتونی بری سراغ خیلی سبز!
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)