خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 91011 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 152
    1. Top | #136
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      تو چندین سال عمرم تابحال اینطوری تو فشار نبودم....میدونین تو شهر چه شایعه ای ساختن برام؟؟همشهریام خیلی کثیفن از این کارا زیاد میگنن...میگن تو رتبت 907 نبود الکی میگی...حتی بنر هم زده بودن برا رتبم...اخه الکی الکی مگه میشه بنر زد؟؟؟؟خیلی بدبختم من...از اونور اون رفیقم ک 590اورده مردود شده شایعه ساخته ک علی انتخاب رشته منو عوض کرده وگرنه مگه میشه مردود شم!!!!!وای دیوونه میشم بخدا خیلی داغونم....خدایا کمک
      حالا مشکلات خودم کم بود اینا هم اضافه شدن بش:

و اینجایی که ایران است

2. Top | #137
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      تو چندین سال عمرم تابحال اینطوری تو فشار نبودم....میدونین تو شهر چه شایعه ای ساختن برام؟؟همشهریام خیلی کثیفن از این کارا زیاد میگنن...میگن تو رتبت 907 نبود الکی میگی...حتی بنر هم زده بودن برا رتبم...اخه الکی الکی مگه میشه بنر زد؟؟؟؟خیلی بدبختم من...از اونور اون رفیقم ک 590اورده مردود شده شایعه ساخته ک علی انتخاب رشته منو عوض کرده وگرنه مگه میشه مردود شم!!!!!وای دیوونه میشم بخدا خیلی داغونم....خدایا کمک
      بی تعارف کارنامه رو بکوب توسرشون عزیزم به اون دوستت هم بگو امیدوارم طوری در موردم قضاوت نکنی که وقتی کارنامه ی سبزت اومد پشیمون بشی ... در ضمن تغییر و

ویرایش انتخاب رشته ات کد 16 رقمی انتخاب رشته رو می خواسته که بعد از انتخاب رشته ها سایت بهت داده اینو که من نداشتم ... اگه من این ها رو هم داشتم از اون هاش

نیستم که بخاطر حسادت یا هر چیز دیگه ای به رفیقم نارو بزنم ...

باید در این موارد رک باشی و الا زیر حرف بقیه له میشی ...

آدم خیلی ها رو تو این موقعیت ها میشناسه گلم ...

موفق باشی ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

3. Top | #138
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      کارنامت رو توی واتس اپ ییا هر جا که میدونی پخش کن چاپ کن ببده همسایه ها تا بدونن. ایران هستش دیگر ....

4. Top | #139
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سلام عزیزم...راستش وقتی دیدم دوستم با 590مردود شده دیگه حتی زبونم ب اعتراض هم نمیچرخه...کشور جالبیه...مبارک هممون
      و موضوع دیگری ک همین الان پیش اومد:بخند ب روی دنیا دنیا بهت بخنده
      فایل پیوست 40250
      شده افغانستان برم ازینجا میرم قول میدم
      فقط سه تا انتخاب رشته داشتی؟امیدوارم سال دیگه موفق بشی خیلی ناراحت شدم واست
      http://www.aparat.com/v/O4Ux0
      لطفا به ویدیو دوستم در مسابقه آپارات رای دهید!

5. Top | #140
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      علی آقا شهر کوچیک به هر حال دردسر هایی رو داره

فقط سعی کن که از حرف بقیه تاثیر نگیری که بدجور روحیت خراب میشه
      بخون ان شالله سال بعد یه جای بهتر قبول میشی

با آروزی موفقیت

6. Top | #141
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      بی تعارف کارنامه رو بکوب توسرشون عزیزم به اون دوستت هم بگو امیدوارم طوری در موردم قضاوت نکنی که وقتی کارنامه ی سبزت اومد پشیمون بشی ... در ضمن تغییر و

ویرایش انتخاب رشته ات کد 16 رقمی انتخاب رشته رو می خواسته که بعد از انتخاب رشته ها سایت بهت داده اینو که من نداشتم ... اگه من این ها رو هم داشتم از اون هاش

نیستم که بخاطر حسادت یا هر چیز دیگه ای به رفیقم نارو بزنم ...

باید در این موارد رک باشی و الا زیر حرف بقیه له میشی ...

آدم خیلی ها رو تو این موقعیت ها میشناسه گلم ...

موفق باشی ...
      تو تلگرام کوبیدم تو گروه کارنامموچقد ادم اشغال اطرافم بود نمیشناختم
      نقل قول نوشته اصلی توسط train نمایش پست ها
      کارنامت رو توی واتس اپ ییا هر جا که میدونی پخش کن چاپ کن ببده همسایه ها تا بدونن. ایران هستش دیگر ....

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjaad1 نمایش پست ها
      فقط سه تا انتخاب رشته داشتی؟امیدوارم سال دیگه موفق بشی خیلی ناراحت شدم واست
      اره تو ازاد 3تا زدم فقط...
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      علی آقا شهر کوچیک به هر حال دردسر هایی رو داره

فقط سعی کن که از حرف بقیه تاثیر نگیری که بدجور روحیت خراب میشه
      بخون ان شالله سال بعد یه جای بهتر قبول میشی

با آروزی موفقیت
      اره روحیمو بدجوری داغون کرده بود ولی حالا بهترماماده شخم زدن گنگور 95

و اینجایی که ایران است

7. Top | #142
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      من سال بعد اینموقه @علی پاتر
      image634872928869017288.png

و اینجایی که ایران است

8. Top | #143
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      اتفاقا پارسال یه عده که رفتن برای اعتراض بهشون اجازه دادن مجددا انتخاب رشته کنن،به نظرم ارزششو داره که بری.
      حتی پارسال 600 منطقه 2 ظاهرا همه جارو زده بوده ولی براش زدن مردود رفت اونجا سریع به کارش رسیدگی کردن.
      شما 3 رقمی شدی اصلا مگه میشه...
      حتما اشتباه شده.پیش میاد.من به جای شما زورم میاااااد.
      مرسی.
      راستش اعتراض همش الکیه. همه رو سر میدوونن. مثلا میگن شما ابادان میشدی ولی نزدی. یا اگه همه جا زده باشی میگن رتبتون میخورده ولی این دانشگاه کف ترازش 9600 بوده!یا ....اونجا بری خودت میفهمی چی به چیه.

زیاد پیگیرش نباش

از کارنامه سبزم چیزی عایدت نمیشه.چون امسالم ناحیه ای بود. رتبه شمارا نسبت به ناحیه و جنسیتت میزنه که متاسفانه نمیشه فهمید چه بلایی سرتون آوردن...

فقط و فقط و فقط باید برای سال آینده خودتو آماده کنی

من از درمان و درد و وصل و هجران/ پسندم آن چه را جانان پسندد

موفق باشی

مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
      ویرایش توسط mohammad^s : 19 شهریور 1394 در ساعت 20:05

9. Top | #144
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      اقاون داداشم دم همه گرم..علی پارتر و بقیه بچه ها...کسای که قبول شدن نوش جونشون...گوشت بشه به تنشون..ایشالا بتونن تو این جامعه یه قدم مفید واسه همه حالا هر جایی قبول شدن بدارن...منم خیلی نشستم فک کردم...به قول بچه ها ما جوونیم با کلی اراده و انگیزه...منم تصمیم گرفتم بشینم پشت کنکور..ولی این بار واقعا زمین و زمان و بهم میریزم..من یه جوونم با کلی امید و ارزو..شرایط هر چقد هم که سخت شد این بار نمیتونه جلوی هدفمو بگیره!!!من کوهی از اراده ام..سه سال کنکور دادن واسسه رسیدن به هدف کار هر کسی نیست!!!شاید من وامثال من مثل علی عزیز هر چند میتونستیم واد دانشگاه بشیم و کلی پز الکی بدیم..اما ما یک هدف داریم که تا بهش نرسیم قانع نمیشیم!!!!!!هر چند گوشمون از حرف ها و کنایه های مردم پره اما این حرف ها بازم نمیتونه ما رو از رسیدن به هدفمون باز بداره!!من هم تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم!!!هیچ چیز ازم کم نمیشه!!!هر چند مسیر سخته و موانع زیاده اما من این بار دیگه تمام موانع رو رد میکنم و تو این بازی گیمو ور نمیشم!!!اینو قول شرف میدم!!!امسال با همه ی سال ها فرق میکنه!یه کاری میکنم که اگه سازمان سنجش سخت ترین کنکور 45 سال اخیرش رو هم برگزار کنه نتونه جلو راهمو سد کنه و من یه روزی به همین زودی ها خبر موفقیت همه ی بچه هایی که دوست دارن برسن به اهدافشون رو به همه میدم!!!هر چی نمیخواد سازمان سنجش سنگ بندازه جلوی راهمون!!!تاثیر معدل و سهمیه ها و.....!!گله ای نداارم...شاید همه ی این ها یه خیریتی توش بوده!!!پس پیش به سوی ساختن رویایی که چند ساله داریم انتظارشو میکشیم...موفق باشید همگی

10. Top | #145
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad^s نمایش پست ها
      راستش اعتراض همش الکیه. همه رو سر میدوونن. مثلا میگن شما ابادان میشدی ولی نزدی. یا اگه همه جا زده باشی میگن رتبتون میخورده ولی این دانشگاه کف ترازش 9600 بوده!یا ....اونجا بری خودت میفهمی چی به چیه.

زیاد پیگیرش نباش

از کارنامه سبزم چیزی عایدت نمیشه.چون امسالم ناحیه ای بود. رتبه شمارا نسبت به ناحیه و جنسیتت میزنه که متاسفانه نمیشه فهمید چه بلایی سرتون آوردن...

موفق باشی

موافقم
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      اقاون داداشم دم همه گرم..علی پارتر و بقیه بچه ها...کسای که قبول شدن نوش جونشون...گوشت بشه به تنشون..ایشالا بتونن تو این جامعه یه قدم مفید واسه همه حالا هر جایی قبول شدن بدارن...منم خیلی نشستم فک کردم...به قول بچه ها ما جوونیم با کلی اراده و انگیزه...منم تصمیم گرفتم بشینم پشت کنکور..ولی این بار واقعا زمین و زمان و بهم میریزم..من یه جوونم با کلی امید و ارزو..شرایط هر چقد هم که سخت شد این بار نمیتونه جلوی هدفمو بگیره!!!من کوهی از اراده ام..سه سال کنکور دادن واسسه رسیدن به هدف کار هر کسی نیست!!!شاید من وامثال من مثل علی عزیز هر چند میتونستیم واد دانشگاه بشیم و کلی پز الکی بدیم..اما ما یک هدف داریم که تا بهش نرسیم قانع نمیشیم!!!!!!هر چند گوشمون از حرف ها و کنایه های مردم پره اما این حرف ها بازم نمیتونه ما رو از رسیدن به هدفمون باز بداره!!من هم تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم!!!هیچ چیز ازم کم نمیشه!!!هر چند مسیر سخته و موانع زیاده اما من این بار دیگه تمام موانع رو رد میکنم و تو این بازی گیمو ور نمیشم!!!اینو قول شرف میدم!!!امسال با همه ی سال ها فرق میکنه!یه کاری میکنم که اگه سازمان سنجش سخت ترین کنکور 45 سال اخیرش رو هم برگزار کنه نتونه جلو راهمو سد کنه و من یه روزی به همین زودی ها خبر موفقیت همه ی بچه هایی که دوست دارن برسن به اهدافشون رو به همه میدم!!!هر چی نمیخواد سازمان سنجش سنگ بندازه جلوی راهمون!!!تاثیر معدل و سهمیه ها و.....!!گله ای نداارم...شاید همه ی این ها یه خیریتی توش بوده!!!پس پیش به سوی ساختن رویایی که چند ساله داریم انتظارشو میکشیم...موفق باشید همگی
      ایول انرژییییییییییییییییک...شاید خیلیا الان ب من و امثال شما بگن داغین نمیفهمین ولی نمیدونن تو دلمون چ غوغاییه...چ دل پری داریم از سنجش و کنکور و ... ک پوزه همشونو میخوایم بکوبونیم زمین...سازمانی ک اشک مادر ادمو ب رخش بکشه حقش نابودیه...ما اینو سال بعد ثابت میکنیم...ما پزشکیو گدایی نمیکنیم...کاری میکنیم ک سنجش از خداش باشه ما پزشک مملکتیم...من از لحظه لحظه سختی هایی ک بعد نتایج کشیدم از همه اشکامون فیلم گرفتم...چون انگیزه میگیرم ک هرچه قویتر پوزه شو بخوابونم زمین...دعام کنین عکسی بشم سال بعد...همه این سختیارو جار میزنم همه جا...همه ی همه رو...
      ب لطف خدا و توکل ب خودش

و اینجایی که ایران است

11. Top | #146
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خدا نگهدار رفقا...مرسی از همه دلداریایی و دلگرمیایی ک بهم دادین...منم رفتنی شدم بعد این پست از اکانتم ب مدت یه سال خارج میشم...واقعا ملت ایران مردم مهربونی هستن...حیف شما ملت ک دست مسئولین زبون نفهم افتادین...بخدا از وقتی این تاپیکو زدم چرت ترین چیزو پست میگنم کلی تشکر میگیره و این ارزش شما ملت رو نشون میده...منم با انرژی و روحیه قوی و متعالی میخوام شرو کنم برا کنکور 95 بترکونم...دعام کنین عکسی شم...خیلی نیاز دارم ب دعاهاتون...ایشالا سال بعد بر خلاف امسال هرکی ب لیاقتش برسه...تنها ارزوم برا همه تون اینه ک ب لیاقتتون برسید...و لیاقت تک تک شما خیلیییییییییییی بیشتر از پزشکی تهران هستش خیلیییییییییی...واقعا این دووران ک تو انجمن بودم خاطرات خوب زیادی داشتم...یه خاطره جالب هم داشتم بذارین این دم اخری براتون تعریف کنم...یه روز تو چت روم با هاشم(جانی دپ)سر یه موضوعی بحثمون شد از هم کینه ب دل بگرفتیم ب قول بچگیامون قهر کردیمبعد فرداش من تو تاپیک جواب بالایی رو بده از پایینی سوال کن میگشتم ک یهو دیدم یکی پست گذاشته میدونستی جانی دپ پنجاهو خورده ای سالشهبعد عاغا مام فک کردیم هاشم خودمونو میگن انقد سالشه اخه اسمشم غلط اندازبعد رفتم براش پ.خ دادم هاشم جون منو ببخشش من سن وسالتو نمیدونستم..اگه میدونستم با ملاحظه تر از این برخورد میکردم ازین حرفاخلاصه هاشم هم ک پسر خیلی گلیه همتون میشناسین باهاش اشتی کردیم @Johnny Depp از اونور ب مش ممد حسین دکتر انجمن وافتخار مملکتمونم خیلی بدهکارم واقعا همیشه بهم دلداری داد و خیلی پسر گلیه و رقیبمم هست تو تخصص...از بقیه رفقا هم ک همیشه پشتم بودین واقعا ممنون....جدا میگم هیچوقت تنهام نذاشتین واقعا مرسی... @moho
      ب امید دیدار رفقا...دوستدار شما علی پاتر

و اینجایی که ایران است

12. Top | #147
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خدا نگهدار رفقا...مرسی از همه دلداریایی و دلگرمیایی ک بهم دادین...منم رفتنی شدم بعد این پست از اکانتم ب مدت یه سال خارج میشم...واقعا ملت ایران مردم مهربونی هستن...حیف شما ملت ک دست مسئولین زبون نفهم افتادین...بخدا از وقتی این تاپیکو زدم چرت ترین چیزو پست میگنم کلی تشکر میگیره و این ارزش شما ملت رو نشون میده...منم با انرژی و روحیه قوی و متعالی میخوام شرو کنم برا کنکور 95 بترکونم...دعام کنین عکسی شم...خیلی نیاز دارم ب دعاهاتون...ایشالا سال بعد بر خلاف امسال هرکی ب لیاقتش برسه...تنها ارزوم برا همه تون اینه ک ب لیاقتتون برسید...و لیاقت تک تک شما خیلیییییییییییی بیشتر از پزشکی تهران هستش خیلیییییییییی...واقعا این دووران ک تو انجمن بودم خاطرات خوب زیادی داشتم...یه خاطره جالب هم داشتم بذارین این دم اخری براتون تعریف کنم...یه روز تو چت روم با هاشم(جانی دپ)سر یه موضوعی بحثمون شد از هم کینه ب دل بگرفتیم ب قول بچگیامون قهر کردیمبعد فرداش من تو تاپیک جواب بالایی رو بده از پایینی سوال کن میگشتم ک یهو دیدم یکی پست گذاشته میدونستی جانی دپ پنجاهو خورده ای سالشهبعد عاغا مام فک کردیم هاشم خودمونو میگن انقد سالشه اخه اسمشم غلط اندازبعد رفتم براش پ.خ دادم هاشم جون منو ببخشش من سن وسالتو نمیدونستم..اگه میدونستم با ملاحظه تر از این برخورد میکردم ازین حرفاخلاصه هاشم هم ک پسر خیلی گلیه همتون میشناسین باهاش اشتی کردیم @Johnny Depp از اونور ب مش ممد حسین دکتر انجمن وافتخار مملکتمونم خیلی بدهکارم واقعا همیشه بهم دلداری داد و خیلی پسر گلیه و رقیبمم هست تو تخصص...از بقیه رفقا هم ک همیشه پشتم بودین واقعا ممنون....جدا میگم هیچوقت تنهام نذاشتین واقعا مرسی... @moho
      ب امید دیدار رفقا...دوستدار شما علی پاتر
      حداحافظی خیلی سخته علی جان

ولی خب یه سال دیگه که دانشگاه تهران پذیرفته شدی ، بغل دانشگاه ایرانه اون وقت از خجالتت در میام

گر چه تا اون وقت با هم درتماسیم ان شاء الله

قربونت

موفق باشی علی جان

یا حق
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

13. Top | #148
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      موفق باشی
      اوایل تابستون میگفتی تنها مشکلم خوندن درسای تکراریه
      خدارو شکر مشکل کوچیکیه و میتونی پودرش کنی!
      به امید ضربه فنی کردن کنکور 95

14. Top | #149
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad^s نمایش پست ها

زیاد پیگیرش نباش

موفق باشی

دقیقن همینی شد ک گفتی اصن نمیشه فهمید چ بلایی سرمون اوردن...
      راستی رفقا...اون همشهریم ک اتهام میزد انتخاب رشتشو عوض کردم کارنامه سبزشو دیدم همون انتخاب رشته خودشه...شرمندگی موند واسش...البته من بخشیدمش ولی فراموش نمیکنم کارشو

و اینجایی که ایران است

15. Top | #150
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      علی داشی متاسف شدم اما

ساغ اولسون پشتکارن..روحین..

ما ترکا اینجوری هستیم

آروزی موفقیت دارم

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 91011 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن