سلام دوستان
می خواستم نظرتون رو در مورد رشتهی فیزیک بدونم و اینکه چه مزایا و معایبی داره؟
کلا می خواستم بدونم وضعیتش چطوره
سلام دوستان
می خواستم نظرتون رو در مورد رشتهی فیزیک بدونم و اینکه چه مزایا و معایبی داره؟
کلا می خواستم بدونم وضعیتش چطوره
برای کسی که میخواد باهاش به اشتغال برسه برسه به درد نمیخوره مگر برای تدریس اما از اونجایی جزو علوم پایه هست تو دنیا خیلی بهش اهمیت میدن به خصوص در مورد کارهای تحقیقاتی و پژوهشی ( به ایران نگاه نکن که مهندسی رو بورسه تو کشور های پیشرفته علوم پایه خیلی طرفدار داره ) باید به این رشته علاقه داشته باشی و واسه ادامه تحصیل بری خارج از کشور چون اینجا واقعا امکانات تحقیقاتی نداریم و صرفا به عنوان شغل تو ایران نگاه نکنی من خودم داره فیزیک میخونم با این که رشته های مهندسی رو خیلی راحت تو دانشگاهم قبول بودم ولی به خاطر علاقه ام فیزیک رو انتخاب کردم البته اینم بگم از لحاظ درامد مشکلی ندارم و شغلم به راهه و به فیزیک به عنوان منبع درامد نگاه نمی کنم
نیوتون و گالیله و انیشتن و هایزنبرگ و شرودینگر و ماکس پلانک و ماری کوری و رادرفورد و مایکل فارادی یک طرف کل دنیا طرف دیگه
آقا حالا دوستانی که فیزیک قبول شدن
به نظرتون چیکار کنیم
من از بچی عاشق نجومو فیزیک بودم هرچند که تو دبیرستان به خاطر دبیر مزخرفمون وضعیت خوبی نداشتم
فیزیک ارزش کار کردن داره؟
به هر حال علوم پایه تو ایران رشته کم طرفداریه و کسایی میرن سمتش که علاقه دارن
یعنی فارغ التحصیلانش تو کارشون نسبت به دانشگاهی که خوندن تخصصشون خیلی خوبه
یعنی یک تعدد نیروی متخصص
که وقتی بعد 6 الی 7 سال که ارشدمونو گرفتیم طبیعتا کشور به یک تعداد از دانشجویان علوم پایه احتیاج خواهد داشت
مثل وزارت دفاع
به همین دلیل جای امید هست البته برای کسایی که عاشق این رشته ها هستند
الا بذکر الله تطمئن القلوب
از لحاظ درامد که یک کارمند یا استاد دانشگاه میشی یا مثلا اگر تدریست خوب باشه میتونی تدریس کنی ولی از لحاظ پژوهش و تحقیق راه کاملا بازه تو رشته های فنی مهندسی زمینه تحقیق و پیشرفت خیلی خیلی کمتره و کلا رشته های مهندسی از علوم پایه تغذیه میشن. اگر با عشق ادامه بدی بر خلاف رشته های دیگه خیلی مسایل کشف نشده و استراتژیک و هیجان انگیز داره که میتونی روش کار کنی
ویرایش توسط آقای خاص : 18 شهریور 1394 در ساعت 16:31
منم از بچگی عاشق فیزیک و نجوم بودم ینی از 8 و 9 سالگی کتابای نجوم میخوندم و توی فیزیک هم استعدادم خوبه....
اولویت اولم مهندسی برق-الکترونیک بود ولی خب فیزیک هم خوبه. من از درامد بدم نمیاد ولی دنبال درامدای خیلی بالا به قیمت فدا کردن علاقه و استعدادم نیستم ، همین که تدریس و تحقیق کنم برام کافیه
واقعیتش اینه که اگه فقط دنبال پاس کردن دروس و مدرکش باشید موفق نمیشید ولی اگه واقعا با علاقه وارد رشته بشید و تلاش کنید میتونید بسیار موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)