خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 31 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 463
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      اصا هرچقد ک می خواد سهمیه داشته آقا این شخصی ک اصا درس خوندن بلد نیس تاحالا بیشتر از 2 ساعت در روز هم درس نخونده
      میان با سهمیه پزشکی قبولش می کنن آخه این چطوری می خواد پزشکی بخونه؟؟؟ اصا این فردا چی از آب در میاد!؟
      کسی میره پزشکی ک بتونه روزی 10 ساعت بخونه ک مغزش کار کنه ولی این 10 سال دیگه دکتر میشه پدر مردمو در میاره ک...
      مگه میشه مثلا ی آدم از تو خیابون برداشت گذاشت رئیس مثلا اداره آموزش پرورش!
      پدر شما هم میتونست مثل پدر اونا بره جنگ
      وقتی پدر اونا تو میدون جنگ بود پدر شما کجا بوده؟؟
      وقتی کسی پدرش بخاطر مملکتش رفته جنگ و شهید شده
      مملکتش هم وظیفشه بهشون سهمیه هایی بده
      در ضمن سهمیه اینا مازاد هست یعنی نتونن 70 درصد تراز اون رشته و دانشگاه رو بیارن سهمیشون میدن بقیه
      هرکسی هم اطلاع نداره لطف کنه الکی حرف نزنه
      شاندیز بهونست پدیده اصلی منم

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تهمتی که بعضی ها دارن به سهمیه دارها میزنن ظلم بزرگیه
      ظلم اینه که رفیقای من با رتبه 1000 پزشکی نیاوردن و یه بچه ایثارگر بارتبه چهل هزار پزشکی آورده
      جوگیر نباشید
      حقمون رو دارن میخورن بدجور ، یه آبم روش .
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اتفاقا پسر شهید یاکوزا با سهمیه پزشکی هیروشیما میخونه.شهید یاکوزا تو بمباران اتمی شهید شده
      عالی بود رفیق

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      ظلم اینه که رفیقای من با رتبه 1000 پزشکی نیاوردن و یه بچه ایثارگر بارتبه چهل هزار پزشکی آورده
      جوگیر نباشید
      حقمون رو دارن میخورن بدجور ، یه آبم روش .
      رتبه 1000؟؟؟؟؟
      پزشکی نیاورده؟؟؟؟
      خدا کنه این دروغت راست باشه
      یه فکری کن بهش
      شاندیز بهونست پدیده اصلی منم

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این بحث کاملا بیهوده است.
      قبلا هم یه بار یه همچین تاپیکی درست کردن بالای چهل صفحه رفت جلو آخرش هم هیچی.
      چون نه مدافعان سهمیه قبول می کنند این سهمیه بی عدالتیه.
      و نه بقیه حرف اشتباه مدافعان سهمیه رو قبول می کنند.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1213 نمایش پست ها
      رتبه 1000؟؟؟؟؟
      پزشکی نیاورده؟؟؟؟
      خدا کنه این دروغت راست باشه
      یه فکری کن بهش
      من دروغ میگم حاجی . اذیت نکن خودتو.

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جالب بود فقط دو نکته:
      1:سهمیه ایثارگران قبلا 45 درصد بوده بعد کردنش 20 درصد بعد شد 25 درصد اون خبر مال پارساله
      2 طبق گفته سازمان سنجش ابتده 25 درصد کسر میشه از ظرفیت رشته بعد اگه پر نشد گزینش آزاد بر طبق رتبه کشوری میشه
      ممنون

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      قبلا هم گفتم این سهمیه ها باعث میشه مردم نسبت به خانواده معزز شهدا نفرت پیدا کنن.

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      مگه میشه مثلا ی آدم از تو خیابون برداشت گذاشت رئیس مثلا اداره آموزش پرورش!
      بله میشه البته اون موردی که من سراغ دارم
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من نمیدونم چرا این مواردی ک دوستان ذکر میکنن همش ماله دوست و رفیق و پسرداییو پسر خاله و .. هس چرا یکی از این بیچاره ها ک با رتبه 30 و 40 کنکور ، قبول نشدن پزشکی یه بار نمیان بگن ک ما هم یه مدرکی درخواست کنیم .

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      با سلام خدمت دوستان گرامی
      با توجه به این موضوع لطفا دوستان از حرف های عوامانه و کوچه بازاری بپرهیزند.

واقعا من در تعجبم بعضی مسائل که درجهان حل شده و قابل احترام است تا در ایران مطرح میشه دوستان موضع میگیرند . وحرف های روشنفکری میزنند .

اگر همین حرف ها را رادیو و ماهواره در قلب آمریکا بشنوند سریع و بدون هیچ چون چرا می پذیرند و انگار وحی منزل است ولی تا در این جا مطرح میشه دوستان پز روشمفکری می دند.

کافی است دوستان به خدمات جامع ایثارگری در کشور های دیگر رجوع کنند تا متوجه عرض بنده بشوند و بفهمند این کاری را هم که بنیاد شهید میکنه خیلی جای تعجب نداره .

همین طور که دوستان مطرح کردند سهمیه ایثار گری کاری به سهمیه اصلی نداره و مازاد بر آن است (بهتر بود دوستان ابتدا دفترچه را بخونند بعد اظهار نظر بفرمایند.)
      به این ترتیب که وزارت علوم و دولت بر اساس سرانه ای که برای هر دانشجو پرداخت میکنه و پارامتری های دیگر برای هر رشته تعداد مشخصی صندلی ایجاد میکند
      قضیه بنیاد شهید هم به این صورت هست بر اساس بودجه ای که داره میاد وهزینه چند صندلی اضافه بر سازمان میده و میخره و بین اونا پخش میکنه .و این افزایش سهمیه که بنیاد شهید داده برای اینه که جمعیت کمتر شده بنابر این قدرت مانور بیشتر میده.فکر کنم تا این جا چیز عجیبی باشه.

وقتی شما پدری دارید که دارای اکثر مشکلات جسمانی دارد ایا وقت خوش گذرانی دارد .پدری که باید تکیه گاه ادم در دوران جوانی باشه اما مثل یک تکه گوشت افتاده گوشه خونه .به دوستان توصیه میکنم کمی از وقت خودتون را به جای اینکه گوش خودتوت را با این اراجیف شبکه ها پر کنید کمی وارد دنیا واقعی بشید و حداقل با یکی این بزرگواران دیداری کنید .

بعضی دوستان میگن مگه بودجه بیت الامال نیست؟؟
      بله که هست ،اما ربطی را متوجه نمیشم . مگر کارمندان دولت که کار میکنند پول بیت الامال را نمیگیرند مگر .....
      ان وقت کسی که جوانی خود را در این راه داده و بهترین اوقات زندگی خودش را برای امثالی مثل من و تو داده (که بعد این حرف را بشنوه ) از یک کارمند پایین تره .
      بعضی دوستان میگند و ظیفه بوده؟؟
      ما در زندگی خودمون ایا کوچکترین کار ها را وظیفه میدونیم که حالا به کسی میگیم جون دادنت وظیفت بوده
      اگر بخواهیم وظیفه را مشخص کنیم آن وظیفه نیرو های مسلح بوده که اگر این تفکر را داشته بودیم الان ایران باید ..... .

بعضی دوستان میگند فلان رشته را با فلان رتبه و از این مسائل قبول دارم که تاثیر داره اما چون در آن سهمبیه هم هستند کسانی که برای رتبه درس بخونند
      به این شوری که میگند نیست.

و در آخر اگر کسی در دانشگاه درس خوان نبوده و از این جور مسائل در دانشگاه های دولتی با کسی رو دربایستی ندارند و میندازند بیرون دیگه کاری به سهمیه و این حرف ها نداره .بالاخره اگر هم با سهمیه یا هر چیزی وارد بشه باید هم پای اون ها بخونه.

و در آخر از دوستان میخوام کم کاری خودشون را انتخاب رشته غلط خودشون و مسائل مختلف خودشون را تقصیر دیگرا نندازند و این نشانه ضعف شماست.

این دفاعیه را من برای این نوشتم که خودم به شخصه از سهمیه خاصی استفاده نکردم اما میبینم افرادی را را داخل دانشگاه که باتلاش خودشون هم کاری میکنند اما چون پرچسب سهمیه دارند کلا نا امید میشند و همیشه تلاش ان ها پشت بر چسب سهمیه ای پنهان است.

شهید اوینی:
      در جمهوری اسلامی همه آزادند الا حزب اللهی ها

شهید همت :
      روشنفکران ما به اين انقلاب بسيار لطمه زدند زيرا نه آن را مي شناختند و نه باريش زحمت و رنجي متحمل شده اند از هر طرف به اين نو نهال آزاده ضربه زدند ولي خداوند، مقتدر است اگر هدايت نشدند مسلما مجازات خواهند شد.

ویرایش توسط hsjohvid : 19 شهریور 1394 در ساعت 03:15

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فک کنم یه 5 سال دیگه خیلی خوب میشه چون سهمیه دارها خیلی کم میشن
      بجای اینکه بیان ظرفیت بدن به سهمیه ایثارگران همین پولی که براشون خرج میشه را بدن بهشون که یا درس بخونن یا کار کنن و سرمایه اولیه اینطوری خیلی بهتره مگه نمیگید پول تمامش را بنیاد میده

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ذکر دو نکته واچبه
      1- این مزایا که در اون کشورا داده میشن مالی هستند نه رقابتی . ینی پول واسه رفاه این عزیزان
      2- این کشورای خیلی پیشرفته ای نیستند!!!

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگر کسی در دانشگاه درس خوان نبوده و از این جور مسائل در دانشگاه های دولتی با کسی رو دربایستی ندارند و میندازند بیرون دیگه کاری به سهمیه و این حرف ها نداره .بالاخره اگر هم با سهمیه یا هر چیزی وارد بشه باید هم پای اون ها بخونه.
      شما کلاً تو باغ نیستی .
      میتونی یه تحقیقی درباره شیوه ی برخورد با دانشجویان مشروط عادی و مشروط های ایثارگر بکنید.

15. Top | #45
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام
      ممنون از اطلاع رسانیتون!
      ولی بازم فکر نکنم کسی درد دختر یا پسری رو بفهمه که وقتی داره برای آیندش تلاش میکنه صدای سرفه های خونی پدرش بشنوه! یا درد دختر یا پسری رو بفهمه درد نبودن پدر یعنی چی!
      فکر نمیکنم بفهمه درد فرزند شهید یعنی چی...
      SaM019

صفحه 3 از 31 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن