نوشته اصلی توسط
مملی تن ها
رفیق اگه سومین ساله که کنکور میدی و قبول نشدی و سربازی هم نرفتی دیگه بیخیال شو برو سراغ یه کار خوب و یکم پول جمع کن بعد بزن تو یه کار دیگه و پیشرفت کن فامیل ما سال پیش تو 20 روز قبل عید 2.5 ملیون سرمایه گذاشت توی اون بیست روز 10 ملیون در امد داشت شالو لباس و دست فروشی میکرد تو بازار پول تو فکر خلاق و تلاش و ریسک پذیری نه تو خرخونی چرا داداش تو خرخونی هم هست نمیشه بگی نیست ولی اگه شما این سه سالو کار کرده بودی الان یه مغازه داشتی یا 3 تا وانت برو امشب با خودت قشنگ بشین فکر کن چکار میتونی کنی من نظرم اینه که فعلا برو تا 6ماه کار کن هم تجربه کسب میکنی و با چیزای زیادی اشنا میشی هم کمی درامد کسب میکنی بعد اون درامدتو بذار تو یه کاری هر کاری که دوست داری فکر کنم دست فروشی تو بازار های هفتگی خیلی خوب باشه تا بتونی یه ماشین باری مثله وانت بخری بعد اون هم کار دستفروشیتو ادامه بده هم با وانت کار کن تا وانتتو بتونی بکنی نیسان دوباره ادامه بده در امد نیسان خیلی بالا تر از وانت هست حالا با نیسان که کار کردی از دست فروشی چیزای ساده مثله شال و لباس بیرون بیا و برو تو یه کاری که سرمایه اولیه زیاد تری میخواد و تا سود بیشتری بده مثله مواد غذایی پخش مواد غذایی یا.......خوب شما تا اون موقع میرسی این جوری شما تا 4 سال دیگه سرمایه ای حدود 80 ملیون داری اگه بتونی با نیسان ضایعات جمع کنی در امد زیادی داره شما وقتی بتونی سرمایتو به حدود 100 برسونی میتونی کار های خدماتی کنی که سود زیادی داره مثله زدن کمپ ترک اعتیاد وموسسه های اموزش رانندگی یا............دیگه بعد اون مسیر پیشرفت خودتو مشخص میکنی داداش عظیم زاده رو میشناسی شرکت فرشش خیلی معروفه گفته اگه منو الان لختم کنن بهم 15 ملیون بدن تا 10 سال دیگه ملیاردرم سعی کنی فکر خلاق داشته باشی خیلی هم تلاش کنی در ضمن ریسک های منطقی هر چقدر میتونی بکن من زندگی این ثروتمندارو که مرور میکردم نقطه عطف زندگیشون که باعث شد پول دار بشن دو چیز بود یک این که تو لحظه فکر بسیار خلاقانه کردند و کاروکاسبی شون رونق گرفت دو اینکه تو یک مرحله که تو شرایط سختی قرار گرفتند ریسک کردند