با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
اقا هرکی میره اعتراض به من بگه..احتمالا پنج شنبه تهرانم.با 4000 منطقه سه که پارسال پزشکی بیرجند بین المللش تا 5500 گرفته نیاوردم.حتی گناباد هم نیاوردم.دامپزشکی شبانه فردوسی اوردم.
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
من با 2800 منطقه 2 و 2600 زيرگروه يك پرديس فسا قبول شدم . هر چند كه اين قدر پول نداريم كه بخواهيم ترمي 10 ميليون بديم . من كه اگه دانشگاه ازاد قبول شدم مي رم آزاد تا پرديش
3200 منطقه 2 پردیس البرز
لعنت به این سنجش پارسال تا 4500 ایران قبول شده بودن
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
سلام دوستان.اصلا مگه ممکنه.دوستم با 5500 منطقه 2 پزشکی روزانه شاهرود آورده.یعنی بومی بوده که قبول شده؟مگه میشه آخه؟
یا خدا.دارم واسه سال دیگه نا امید میشم.خدا بخیر کنه
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
یکی از اشناهامون دختر3500منطقه2 پردیس جهرم اوورده
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
منم مازادم يچي تو مايه ها همين پرديس ولي فك نكنم بتونم برم
Sent from my apple iphone using tapatalk2
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)