راستش من کتاب زیست گاج نقره ای رو خریدم...سوالاش اونقدر چالشی و سخت نبود.نشر الگو رو هم زیاد قبول ندارم(تست غیر استاندارد زیاد داره...)حال می خواستم نظرتونو درباره زیست قلم چی بدونم...
راستش من کتاب زیست گاج نقره ای رو خریدم...سوالاش اونقدر چالشی و سخت نبود.نشر الگو رو هم زیاد قبول ندارم(تست غیر استاندارد زیاد داره...)حال می خواستم نظرتونو درباره زیست قلم چی بدونم...
سوالات این کتاب حدودا شبیه سوالات زیست ازمون های قلمچیه اگر سوال این ازمونا براتون جالب و سخته میتونید این کتابو بگیرید
كتاب گاج خيلي اسىنه تستاش و ابكي
نميدونم چرا اين قد طرفدار داره ..
اين كتاب تستاش مثل كانون باشه خيلي خوبه
نميدونم بچه ها بگن در موردش
دوستانی که چاپ جدیدش رو ندیدن برن ببینن ، واقعا سوالات خوبی داره و 80% سوالاتش بنظرم استاندارده من خیلی فرق بین این و الگو نمیبینم، این حتی سوالاتش استاندارد تره.
شما دوست عزیز بهتره خودتون برین کتابخونه کتاب رو از نزدیک ببینین بهتره ، البته اگه تو بخش زیست نگا کنید ی تاپیک میبیند که در مورد همین کتاب سوال پرسیده و یکی از دوستان چند صفحه نمونه ازین کتاب گذاشته
چاپ جدیدشو برسی کردم تو کتابفروشی من کار میکنم واقعا عالی شده هم سوالای تالیفی داره که کار همون طراحای آزموناشه هم سراسری هم سنجش هم سوالای خود کانون البته در کنارش الگو واجبه
نظر من اینه واست کتابو بخون بعد درسنامه های الگو رو به ترتیب بخون بعد تستاشو بزن الگو رو تموم کردی کانون عالیه این ترکیب سوالایه الگو هم غیر استاندارد نیس سخته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)