خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation مشاوره تحصیلی

باسلام من دانش اموز سال دوم دبیرستان بودم که امسال دارم میرم سوم دبیرستان و تویه این تابستون پیش خوانی دروس اصلی سوم و تست زنی دوم رو انجام دادم ودر کنار این ها ازمون های قلم چی رو هم رفتم که متاسفانه علی رغم تلاشی که در این ازمون ها کردم پیش رفتی در خودم ندیدم به نظرتون مشکل از کجاس؟
      چیکار باید بکنم که بهتر بشه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      اول از همه بايد خيلي موارد رو بگي تا بشه بهتر راهنمايي كرد شما رو
      مثلا معدل خرداد سال دوم؟ ..........و نمره دروس اختصاصي؟....... و از عمومي ها ادبيات؟......
      تراز كل؟.... و تراز اختصاصي؟.........
      كتاب هاي كمك آموزشي كه داري؟............1- 2- 3- 4- 5-
      شخصي سازي برنامه راهبردي داري يا نه؟ ......... اگر آري چطورياست؟
      و ساعات مطالعه و تست به تفكيك؟...........و............
      و نحوه ي مرور يعني از كي شروع ميشه؟ .......و چطوريه؟
      و...
      ویرایش توسط lvjqd : 16 شهریور 1394 در ساعت 23:08

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معدلم:19/20,دروس اختصاصی پایین تر از 18نداشتم ادبیاتم بیسته ریاضی و زیست و شیمی ام بیسته اما فیزیک مشکل داشتم ترازمم حدودا دیگه بالا ترینش 5600بوده خوب کتاب کمک اموزشی هم کار نمی کردم ینی نداشتم ولی تو تابستون داشتم و نتیجه ی خاصی نداشت زیست و شیمی و عربی رو قلم چی دارم البته فیزیک هم, ریاضی رو گاج و ادبیاتم ندارم چون 70میزنم منظورت از شخصی سازی چیه من برنامه ی راهبردی کانون رو دارم ورزش استفاده هم میکنم معمولا برای درس های سال د وم که یاد دارم 4ساعت صبح رو میخونم دیگه برای تست زنی عصر و شب وقت هست, ینی چی نحوه ی مرور من صبح ساعت 8/5شر وع میکنم ممنون از وقتی که میزاری

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MKH0111 نمایش پست ها
      معدلم:19/20,دروس اختصاصی پایین تر از 18نداشتم ادبیاتم بیسته ریاضی و زیست و شیمی ام بیسته اما فیزیک مشکل داشتم ترازمم حدودا دیگه بالا ترینش 5600بوده خوب کتاب کمک اموزشی هم کار نمی کردم ینی نداشتم ولی تو تابستون داشتم و نتیجه ی خاصی نداشت زیست و شیمی و عربی رو قلم چی دارم البته فیزیک هم, ریاضی رو گاج و ادبیاتم ندارم چون 70میزنم منظورت از شخصی سازی چیه من برنامه ی راهبردی کانون رو دارم ورزش استفاده هم میکنم معمولا برای درس های سال د وم که یاد دارم 4ساعت صبح رو میخونم دیگه برای تست زنی عصر و شب وقت هست, ینی چی نحوه ی مرور من صبح ساعت 8/5شر وع میکنم ممنون از وقتی که میزاری

شخصی سازی کانون ول کن هرچی کانون میگه چرته
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

الان مشکلت دقیقا چیه؟؟؟؟
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      با اين اطلاعاتي كه داديد معلومه كه همه چي در مورد شما اوكي هستش و پايه قوي و خوبي دارين.
      به نظرم بايد برنامه كانون رو واسه خودتون شخصي سازي كنين اين رو هم دقيقا مطلب خوب و كاربردي دوست خوبمون آقا Saeed735 (رو كه از كابران همين انجمن هستن و تاپيك هاي خيلي مفيدي رو واسه دوستان مي نويسند دقت كنيد مي نويسند و مثل من كه كپي مي كنم نيستند ايشون) رو كپي پيست مي كنم واسه شما.
      شخصي سازي برنامه طبق پيشنهاد Saeed735

درسایی که قراره دو هفته ی دیگه ازمون بدی رو به دو بخش تقسیم کن...این هفته نصفشو بخون...مرورهاشو بکن و تست بزن....هفته ی دیگه هم قسمت بعدیشو بخون...

مثلا قراره 30 صفحه ریاضی...
      40 صفحه فیزیک...
      22 صفجه دینی...
      12 صفحه عربی...
      و...
      .
      .
      .
      تو آزمون بیاد...

هفته ی اول...یک دوم از برنامرو اجرا میکنی.... 15 صفحه ریاضی...20 صفحه فیزیک و 11 صفحه دینی ...6 صفحه عربی بخون...هفته ی دومم بقیشو میخونی...

حالا ببین هر اندازه درس که برای این هفته مشخص کردی چند جلسه زمان میخان مثلا: اون 15 صفحه ریاضیو رو تو یک هفته توی چند جلسه میتونی تموم کنی؟مثلا میگی 15 صفحه

ی ریاضی رو تو 3 جلسه تمومم...20 صفحه ی فیزیک رو توی 4 جلسه...5/5صفحه ی دینی رو توی توی یک جلسه میخونم...6 صفحه ی عربیم توی یه جلسه تمومم...

حالا با توجه به جلسات برنامه روزانتو بریز:

شنبه:یک چهارم فیزیک ...یک سوم ریاضی...و همه ی دینی...

1شنبه:دو چهارم فیزیک....دو سوم ریاضی...به جای دینی درسی رو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون..چون من فقط چند تا درس رو مثال زدم...همه ی دروس رو که نمیشه تو

یه روز خوند...مثلا ما 6 صفحه هم عربی داریم ...شنبه تو برنامه ننداختم...تا اول دینی رو تموم کنم...امروز که دینی تموم شد عربی رم میارم تو برنامه...

2 شنبه:سه چهارم فیزیک...سه سوم ریاضی...به جای دینی و عربی که تمومه یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...
      ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

3شنبه:چهارچهارم فیزیک...به جای ریاضی و دینی و عربی که تموم شده یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

4شنبه:مرور و تست زنی برای درسهایی که خوندی...مرور دورسی که شنبه و یکشنبه خوندم...

5شنبه:مرور و تست برای دروسی که خوندی...مرور دروسی که دوشنبه و سه شنبه خوندم...

جمعه:روز جبران عقب ماندگی....میتونی تست هم بزنی....

...بعد از این هفته ی بعد هم به این روال پیش برو...

فقط برای دروس بازه ی مطالعاتی تعیین کن..مثلا ساعت 8 تا 10 ریاضی..10 ونیم تا 12 عربی و غیره...چون اگه اینطور پیش نری برنامت کلا بهم میخوره و یهو میبینی یه روزه داری

میخونی و هنوز زیست تموم نشده...

--در ضمن سعی کن هفته ی اول کمتر عمومی بخونی و بیشتر روی دروس اختصاصی فوکوس کن..تو هفته ی دوم کم کم عمومیا بیشتر شن..

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسب از وقتی که گزاشتین من فک می کنم بیشتر مشکلاتم تویه تست زنی باشه ینی نمی دو نم چجوری باید تست بزنم...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسب از وقتی که گزاشتین من فک می کنم بیشتر مشکلاتم تویه تست زنی باشه ینی نمی دو نم چجوری باید تست بزنم...
      سلام

نكات مربوط به تست زني رو بخون.

با توجه به نيازت از لينك هاي داخل امضام هم مي توني بهره ببري.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن