ببخشید تاپیکو اینجا گذاشتم اخه هرجا تاپیک می زارم مدیران محترم جا بجا میکنن اخرشم اخراجم می کنن
39
من یه مشکلی دارم کلی امروز و دیروز با خودم کلنجار رفتم ب نتیجه درستی نرسیدم یه جورایی دودلم نمی دونم
ببینید من پزشکی و پرستاری رو دوست دارم اما ریاضی فیزیک و شیمم داغونه
استعدادیم ک دارم تو زبان انگلیسی یه یعنی اینجوری بگم ک زبانو دوست دارم و برا م شیرنه چون سریع یادش میگیرم
من سبک سنگین کردم تخمین تو سایتا رو نیگاه کردم احتمال پزشکی ک برا من صفره پرستاری هم با تو جعه ب 35 درصد خیلی خیلی سخته من 2 با ر کنکور دادم درسته با فاصله چند ساله اما خو دوبار کنکور دادم قبول نشدم شاید از لحاظ روانشناسی دارم بهانه میسازم
اما می خام واقع بین باشم میخام اندفعه رو چیزی ک استعدادشو دارم سرمایه بزارم ن چیزی ک آرزومه اما دلم میگه شاید ایندفعه بشه باز میگم از من گذشته پیر شدم رف دیگه نمی خام پشت کنکور واصتم
من طوری ک برسی کردم عمومی ها تو زبان خیلی مهمه
سوال من از شما اینه من فقط یه ازمونو بدم یا رو هردو وقت بزارم ؟؟؟؟؟؟ یا فقط رو زبان وقت بزارم
فکر خودم اینه رو هردو وقت بزارم اما رو عمومی ها زیاد تر از فیزیکو شیمی و ریاضی زیستم بدک نیس ولی نمی دونم زمانو چطوری مدیرتش کنم
من تقریبا هر روز 2 ساعت شیمی 2 ساعت فیزیک 3 ساعت ریاضی می خونم بعدش میگم انینارو بخواهم کمش کنم دیگه خوندنشون بی فایده میشه چون واقعا درسای سنگینی یه
یه چیزیم اینه ک خیلیا میگن بازار کار انگلیسی بده این ترس تو وجودم می ندازه