من از کتابای فار فقط آزمون شیمیش رو دوست دارم.
پ.ن : هی نگید روی مفهوم تاکید داره و ...!
کتابای انتشاراتای دیگه مگه روی چی تاکید دارن؟! خب اونا هم روی مفهوم تاکید دارن
« فیزیک فـــــــار »
« شیمی فـــــــار »
« ریاضی فـــــــار »
« زیست فـــــــار »
« زبان فـــــــار »
« آفاردئون فـــــــار »
« سایر کتابای فـــــــار »
من از کتابای فار فقط آزمون شیمیش رو دوست دارم.
پ.ن : هی نگید روی مفهوم تاکید داره و ...!
کتابای انتشاراتای دیگه مگه روی چی تاکید دارن؟! خب اونا هم روی مفهوم تاکید دارن
...
سلام با تشکر از استارتر تاپیک ،بنظرم انتشارات فار بخاطر تبلیغات خیلی کم به جایگاهی که حقش هست نرسیده و اگه تغییرات سبک کنکور شیمی و دو کتاب آزمونهای شیمی فار در این اواخر نبود شاید هنوز هم مثل فبل ناشناخته باقی میموند.درصورتیکه کتابهای بسیار خوبی دارند مثل هندسه 1 فار و فیزیکهای پیش فارکه بسیار بار آموزشی بالایی دارند و حتی بهتر از گاج نقره ای فیزیک پیش هستند.
زیست چیزی نداره؟
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
تا الان یک کتاب «زیست پیش 1» داشته ===== >> که داره ویرایش کلی میشه ==== >> به همین زودیا (نهایت فکر کنم یه ماه دیگه) میادش ======= > بعدشم تا یکی دوماه دیگه «زیست پیش 2» میاد ============ >> بعدشم ویرایش جدیدی از «پله ی آخر زیست» به عنوان یه کتاب «آزمون جامع زیست و جمع بندی زیست» میادش !!
++ یه چند کتاب «آفاردئون زیست» هم داره !!
دوستان نظرتون درباره کتابای فیزیک فار چیه
منظورم آزمون نیست کتابای تست و آموزش فار که برای پیش دانشگاهی هست
من از قدیمی های حامیان فارم
از سال اول دبیرستان اشنا شدم
هندسه و شیمیشو دارم
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
دوستان دقت كنيد كه انتشارات فار انتشارات خوبي است اما نكته مهم اينه كه دو سال قبل به دليل توليد بي رويه كتاب و عدم استقبال دچار ورشكستگي شد و مديريتش از هم پاشيد به طور مثال مولف فيزيكش الان رفته خيلي سبز كتاب نوشته كه البته از مديران اصليش هم بوده و بعد از گندي كه تو فار زد الان همون توليد بي رويه رو در مورد كتاباي ماجراي من و درسام تو خيلي سبز مي زنه! سهام فار رو هم نشر دريافت خريده در واقع الان مديريت دريافت و فار يكيه!
ضمنا نبايد توي فضاي مجازي اينقدر تبليغات يك انتشارات را كرد! اينطوري بدتر گارد منفي درست ميشه. مشك آن است كه خود ببويد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)